{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.621 visninger | Oprettet:

Lykkelig for min sygeforsikring! {{forumTopicSubject}}

Blot en lille fortælling om hvorfor det kan være rart at have forsikring på sine hunde!

En lille forhistorie: Walle fik d.6/11-13 ved 19.30 tiden en stormskade, som vi ynder at kalde den herhjemme. Nede i hundeskoven løber hun og leger med nogen andre hunde i noget højt græs.

Der ligger så åbenbart en trampolin (som er blæst derned i stormen) og hun får jokket i en fjeder. Det resultere i en 1½ cm dyb flænge som er ca. 5 cm lang og stort set skære den store trædepude helt i smadder. Blod overalt der får det stockholmske blodbad til at ligne en lejertur.

Op til dyrlægen huhej. 12 sting. Indvendigt og udvendigt og risiko for nerveskader.
Dyrlægen arbejder i 2 ½ time. Derefter kommer 2 tjek af sting og nye bandager i dagene efter.

I weekenden en uge efter glider bandagen af og jeg må selv lægge den om. Det at den er gledet har så skabt et skævt træk i ulvekloen hvor der nu er kommet et tryksår. Pga. dette skal den skiftes efter 2 dage. Dagen efter er denne også ved at glide af (ville jo ikke lægge den for stramt) og det viser sig at grunden til den er ved at falde er fordi hun er mega hævet og den arbejder sig nedaf. (se billede.)
Medicin udskrevet i weekenden.

Og nu et sidste tjek op onsdag.

Alt i alt en regning på ca.8000 når vi er færdige.

I dag har jeg så fået at vide at min forsikring dækker så vores egenbetaling bliver 2400 og ikke nok med det så har de lavet direkte refusion med klinikken så vi ikke engang skal lægge pengene ud! Det var min dyrlæge der forslog om ikke vi skulle gøre det sådan. Har verdens bedste dyrlæge...

og Er LYKKELIG for min sygeforsikring!!!

Nu ser det heldigvis ud til med venepumpe øvelser og massage at alt går den rigtige vej.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Lykkelig for min sygeforsikring!
  • #1   25. nov 2013 Jeg kan godt fortælle dig at jeg FORTRYDER så meget, at jeg ikke fik sygeforsikring på Musashi smiley Min næste hund får sygeforsikring, inden den træder ind af min hoveddør smiley

  • #2   25. nov 2013 Ps puha grim historie med stakkels Walle smiley

  • #3   25. nov 2013 Mine har også sygeforsikring, og har også gjort brug af min i forbindelse med en dårlig tand Morgan skulle have rykket ud. Med narkose og efterfølgende medicin osv. fordi han blev så dårlig af narkosen, røg op i omkring 4500 kr, og vi fik refunderet 80 % så vidt jeg husker.

  • #4   25. nov 2013 Ja.. efter sådan en omgang må man prise sig lykkelig for at man fik tegnet en sådan..
    Jeg håber at Walle kommer sig helt, det lyder rigtigt grimt smiley


  • #5   25. nov 2013 Jeg regnede ud for noget tid siden at vi vist har brugt omkring 20.000 i dyrlæge regninger på vores hund siden vi fik ham for fire år siden... ja han har virkelig været en klumpedumpe, og med allergi oveni er det ikke en billig fornøjelse at have ham i huset...
    Kan vist roligt sige at jeg også er ganske lykkelig for vores sygeforsikring smiley

    Og håber din vovse ikke får nogle problemer med den lille pote... Vi har selv været igennem en stor pote-skade, det er bare synd for vufferne!!


  • #6   25. nov 2013 Det lyder godt nok uheldigt! Ja der er mange penge og bekymringer at spare insiden en sygeforsikring!!

  • #7   25. nov 2013 Natascha- hvorfor laver du det ikke bare nu?

  • #8   25. nov 2013 Jamen hvis vi skal tage walle fra starten da jeg fik hende: hun kom til mig som 2 årig med en brækket knogle i overmunden og en død/rådden tand. Det fik jeg trukket ud og jeg fik hende steriliseret.
    Først havde de glemt at lukke nogen blodkar, det måtte laves om, så sprang det op, måtte laves om, så gik der koldbrand i og blev lavet af en anden dyrlæge.

    Så blev hun kørt over på storebælt. Der havde sygeforsikringen heldivis nået at træde ind det koste et 2 cifret beløb min selvbetaling var 50.000 kr inkls. genoptræning og medicnin. Hun havde brækket begge hofte og det nederste af ryggen.

    Så trådte hun et frossent græsstrå op i sit ben og fik blodforgiftning så meget at de seriøst talte om at sætte benet af. Gudskelov fik vi slået det ned med medicin.

    Så fik hun en cancerknude på skulderen, den blev lavet, sprang op da stingene blev taget og måtte laves om.

    Og nu denne her..

    Altsammen på 5 år...og det er dem jeg på stående fod kan huske.

    Walle har mere end rigeligt vist sig at have fortjent sin sygeforsikring! smiley


  • #9   25. nov 2013 Wow, hun har da godt nok været igennem en del smiley
    Krydser for hun snart er på dupperne igen! smiley


  • #10   25. nov 2013 ja hun er ikke super heldig .. smiley Kalder hende for Misser fordi hun for længst har brugt sine 9(00000) liv og så i øvrigt gnider sig op af en som en misser smiley

    Men igen, den tur på storebælt var tæt på at koste hende livet så lidt heldig er hun jo så alligevel.


  • #11   25. nov 2013 hahaha
    Ja den lød godt nok grim, puha da!


  • #12   25. nov 2013 Puha stakkels vovse, hvad den ikke har været igennem...

  • #13   25. nov 2013 Stakkels Walle smiley

    Jeg siger altid INGEN hund i dette hus uden sygeforsikring!! EVER!!

    I sidste måned nåede regningen på Lotus op på omkring 23.000,- . Så derfor mit statement.


  • #14   25. nov 2013 Den meget korte havde haft hende i 2 mdr og hun var bestemt ikke trafik sikker. Boede i nyborg og gik hver aften (midnat)en tur langs vandet. Jeg holder ved krydset.. Der er masser af hare ude ved jernbaneområdet og da jeg står og er ved at give hende flexline på er der en der stryger under bilen, mellem mine ben og af helvede til og walle gør det samme. for hun trækker sig bagud og jeg når ikke at få klikket linen på.. . Walle har på det tidspunkt aldrig set en hare før og forsvinder samme vej. Hun er slet ikke kendt i området og da jeg har kaldt og kaldt og ledt og ledt i 12 min. ringer jeg til politiet og får at vide at hun ligger og er ramt af en bil en km ude af lavbroen. Hun må have ledt efter mennesker for det eneste sted hun kan komme op på motorvejen (pga. et 2 m. højt hegn) er ved afkørslen så hun er muligvis løbet den vej på tegningen.
    Ingen meldte de havde ramt hende, men hendes hvide farve gør at hun bliver spottet på deres kameraovervågning.
    Vejmanden der samlede hende op var ude og hælde kattegrus på blodet, han pillede pels ud af det venstre autoværn og fandt hende i det højre da han skal hente hende. Og hans måling på bremsesporene gjorde han mente hun var ramt med ihvertfald 120 i timen. Så hun har været mere end almindeligt heldig at hun kan løbe, hoppe og springe og overhovedet være i live idag. En cm. længere fremme så var hendes lever gået i stykker og så havde hun været færdig.


    profilbillede
  • #15   25. nov 2013 Dragen fordi min forsikring ikke vil forsikre ham smiley

  • #16   25. nov 2013 Natascha: hvad er deres grund?

  • #17   25. nov 2013 Ja, de er guld værd. Aldrig, aldrig og aldrig hund uden sygeforsikring..

  • #18   25. nov 2013 Mette: men Lotus ser også bare ud til at klare sig SUPER nu!

  • #19   25. nov 2013 Sarah: Det gør hun søreme også <3...... Hun er sej, min "lille" Tussemor smiley

  • #21   25. nov 2013 Så skal du bare få lavet en attest på vovse. Det gjorde jeg med både Walle og Nova. Flyttede dem fra et selskab som udløb ved 10 år til Agria og fik nogen få forbehold men ellers fuld dækning.

  • #23   26. nov 2013 Du snakker med f.eks agria om at du har en hund der er så og så gammel og du gerne vil sygeforsikre den og om du kan få en helbredsattest på den. Så får du en attest tilsendt og den udfylder din dyrlæge ved et sundhedstjek. Hos Walle dækker de f.eks ikke gigt pga. hendes mange brud på kroppen.(som var før deres tid) Men både cancer og det med poten er dækket.
    Med Nova (som var 12 da de tog hende.)dækker de ikke gigt (det har hun) samt tandskader(hendes tænder er slidt ned.), hendes sygdom i benene eller spondylose (det har hun også.) Men da hun spiste sølvpapir en lørdag nat kl.01 dækkede de f.eks det.

    Så de dækker stadig uheld og ting der ikke har været der da hunden blev tjekket. Det kan altså godt betale sig.


  • #25   26. nov 2013 Sikke en omgang - stakkels Walle..

    Ja sygeforsikring er guld værd. Har fået dækket 80% på Mailos tarmsygdom og udredning som nærmer sig de 20.000 på lidt over et halvt år. Er også glad for vores medicinforsikring - den har i al fald kunnet betale sig.


  • #26   26. nov 2013 Jeg er pt også meget meget glad for min sygeforsikring af hundene. Jeg har ellers pænt betalt i mange år uden nogensinde at have brug for den. Men for 1½ måned siden blev min dejlige Dobertøs pludselig syg og det var den slags syg, hvor man ikke er i tvivl om at noget er helt galt. Mistanken faldt først på borelia eller en af de andre flåtbårne sygdomme, så på hjerterorm og så på Addisons disease, men nej, det var ingen af dem og min hund blev bare dårligere og dårligere. Vores egen dyrlæge valgte heldigvis forholdsvist hurtigt at sende os videre til et lidt mere veludrustet dyrehospital. Her var der en specialist, der ret hurtigt fik konstateret at det var nyrene den var gal med og min hund faktisk havde akut nyresvigt. Og fattede mistanke til Leptospirose og igangsatte behandling mod dette samt sendte prøver afsted til Tyskland. Efter en uge fik vi svar at det var Leptospirose. Min hund er vaccineret mod Leptospirose, men vaccinen dækker kun de to der forekommer mest almindeligt hos hunde og min havde selvfølgelig fået en anden slags. Akut nyresvigt er jo altså meget alvorligt og det har kostet indlæggelser og en pokkers masse besøg på dyrehospitalet for at få taget blodprøver og tjekket om det gik den rette vej osv. Nu nærmer vi os de 30.000 kr - diverse specialfoder for 3500 kr og for nogle tusind medicin skal selvfølgelig trækkes fra. Der er godt nok rart at vide at i det mindste noget af den regning bliver refunderet.
    Der har været en lang periode hvor jeg har tvangsfodret og tvangsvandet hende, da hun nægtede at indtage noget som helst. Og særligt vand er jo meget vigtigt når nyrene ikke fungere. Nu er hun heldigvis i bedring. Vi har et par besøg med tjek tilbage og så må vi ellers bare krydse fingre for at nyrene ikke har taget uoprettelig skade så min hund kan komme sig og leve et normalt hundeliv fremover. Det har været enormt hårdt for det er skrækkeligt at se sin skønne og ellers superaktive træningsmakker rundt og ligne en hund med mindst to ben i graven.


  • #27   26. nov 2013 Sarah jeg ringede først til dem, da Musashi var blevet syg. Og de vil ikke forsikre ham nu, men det kan jeg egentlig også godt forstå...

  • #28   26. nov 2013 heller ikke med forbehold?

  • #29   26. nov 2013 Nej desværre smiley

Kommentér på:
Lykkelig for min sygeforsikring!

Annonce