{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
5.048 visninger | Oprettet:

Dyrt ved dyrlægen {{forumTopicSubject}}

Hejsa!
jeg kunne bare mærke at jeg havde brug for at komme ud med lidt brok..
Min dejlige hund Robin har gået og haft et dumt øje, så jeg tog selvfølgelig til dyrlæge med ham, og det viser sig så at han har hul på hornhinden. Han skal så have nogen øjndråber og det var det.

det blev så lige 1000 kr.
Jeg forstår ikke hvorfor det er så dyrt? sidst han fik en vaccination blev det kun omkring de 500 kr, så jeg forstår ikke hvordan en flaske med 5 ml. øjendråber og et tjek kan blive 1000 kr?!

jeg har den holdning at hvis man ikke har råd til
dyrlægeregningerne skal man ikke have hund.

Men synes da godt nok at det lige var dyrt nok ..
og så har jeg betalt 200 kr i moms? ..

puuha! men ja, bare min gamle hund får det bedre, så er jeg glad.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Dyrt ved dyrlægen
  • #1   6. jan 2014 Det er generelt dyrt at tage til dyrlægen. Konsultationen alene koster gerne omkring de 600 kr. Så skal hans øje undersøges og det koster yderligere. Til sidst så er det øjendråberne, der skal betales for, og det har nok ikke taget meget mere end et kvarter smiley
    ¨
    Nogenlunde samme situation og pris var det, da Bertha skulle til dyrlægen med en mild øreinfektion smiley


  • #2   6. jan 2014 Du skal jo altid betale moms- det gør du også på alle varer i supermarkedet fx, der står det bare ikke udspecificeret på bonen.

    Og du kan se på regningen, hvad du har betalt for. Konsultationen koster gerne omkring de 500 kr- det er jo bare for at dyrlægen kigger på hunden. Hvis der så er nogle ekstra undersøgelser (fx øjenlysning) så koster det oven i.

    Jeg måtte slippe 2000 for at få scannet lysken og dyrket en urinprøve lige før jul. Det er dyrt ved dyrlæge- men sådan er det.


  • #3   6. jan 2014 For mig lyder det meget normalt.
    Mener jeg giver omkring 5-600 kr. for konsultation, og så medicinen oven i...
    Men jeg har så også valgt et af de dyrere steder smiley


  • #5   6. jan 2014 Mange dyrlæger har en lidt billigere pris på sundhedeftersyn og vaccinationer, for netop at forebygge sygdom. Jeg synes også umiddelbart det lyder lidt dyrt, men det er nok meget almindeligt.


  • #6   6. jan 2014 puuuha Pia, det bliver også en dyr omgang.
    ved godt man betaler moms, men jeg følser stadig at det er så vildt at det koster næsten 500 kr, på de 2 min hun kiggede på Robin .. kan forstå jeg skal betale for øjendråberne.. men at betale næsten 500 kr på at hun bare kigger på ham.. det synes jeg er vildt.


  • #7   6. jan 2014 600kr i konsulation?! Og mig som synes min gamle dyrlæge blev dyr da de steg til 390... smiley

  • #10   6. jan 2014 Tror også det kommer meget and på hvilken dyrlæge man vælger. Min hund fik også trukket to mælketænder ud i overmunden, og tror ikke vi gav mere end 871.5 kr for det.Han havde også øjenbetændelse, med øjendråber gav vi ikke mere end 404 kr. smiley
    Og de tjekkede øjene da han alligevel var bedøvet gratis. smiley


  • #11   6. jan 2014 på min dyrlæge klinik er det noget med at hvis man bruger dem generelt og er kunde, giver de rabat på den årlige vac. jeg har lidt svært ved at finde ud af det, da vi har 4 hunde og ofte ligeee skal have tjekket et elelr andet også når vi nu er det.

  • #12   6. jan 2014 Hos min dyrlæge tæller det kun som "opfølgende konsultation" når Trolden er inde med f.eks. øjenbetændelse og andre småting. Og så koster det normalt kun nogle få hundrede kroner.

  • #13   6. jan 2014 Dorthe hvor har du dyrlæge henne :D???

  • #15   6. jan 2014 jeg synes bare det er overdrevet med 500-700 kr smiley !
    da jeg boede i århus, havde vi en som ikke var så dyr.. men her i odder.. puuhaa. da jeg fik min bon fik jeg da et helt stød i maven. havde regnet med de 500 kr,.

    og så skal jeg derhen næste uge.. gad vide hvor meget jeg ikke skal af med der?


  • #16   6. jan 2014 Synes det er morsomt at man kan brokke sig over moms ved dyrlægen men ikke i Netto.. smiley



  • #18   6. jan 2014 Jeg var afsted med et marsvin for to små år siden.
    Han havde to knuder, en på siden og en på halsen.
    Jeg havde bestilt tid og dyrlægen nåede kun lige tage en sprøjte af væsken i knuderne inden mit marsvin døde. Det døde i hænderne på dyrlægen.
    Dette kostede 500 kr. Dyrlægen valgte så at sige at vi slap for at betale for sprøjterne, da det som sådan var ligegyldigt nu hvor dyret var død.

    Pointen er, 500 kr for at dyrlægen kigger højest 5-10 minutter på mit marsvin.
    Det er virkelig dyrt at få dyr til dyrlægen.


  • #19   6. jan 2014 Det er jo nu engang det, det koster at gå til dyrlæge smiley hurra for sygeforsikring.

    Jeg betaler gerne en lidt højere konsultationspris for at gå ved end mere specialiseret dyrlæge, men man kan selvfølgelig slippe billigere ved diverse "landsbydyrlæger", hvis man hellere vil det smiley


  • #20   6. jan 2014 Det har jeg i Sindal i Nordjylland. smiley De kan varmt anbefales, de er simpelthen så søde. smiley

  • #21   6. jan 2014 endnu en god grund til at havde sygeforsikring på sin hund. Zigas sygeforsikring har sparet mig for 1000 vis af kroner

  • #22   6. jan 2014 Der skal faktisk ikke ret meget sygdom eller skade til før en sygeforsikring har tjent sig selv ind igen.

  • #23   6. jan 2014 har lige været ved dyrelæge og få fortaget en progestrontest og en ormekur
    det blev 350 kr i alt det er til at være med til derfor bruger jeg Dyrelægerne i Tyskland mine hunde elsker dem der nede


  • #25   6. jan 2014 Jeg forstår det heller ikke. Jeg ville sku heller ikke arbejde gratis.

    Nej jeg betaler min gode dyrlæge hvad det koster at de hjælper mit dyr.


  • #26   6. jan 2014 Af samme årsag har jeg "samlet" de 4-benedes årlige tjek og evt. vac., det er et herligt cirkus med alle hunde og katte, men det sparer mig for en hel del.
    og ud over det, ja.. så betaler jeg med et anstrengt smil smiley
    har på få måneder både fået steriliseret en kat og en hund, samt fået en hundeven aflivet efter sygdom, så jo, jeg har haft gang i det anstrengte smil mere end en gang smiley


  • #28   6. jan 2014 Jeg var ved dyrlægen i 2,5 time sidst. Det kostede jo stadig kun de 500 kroner i konsultation, selvom han blev kigget på over flere gange

  • #29   6. jan 2014 Jeg betaler også omkring de 500 kr for en konsultation, men hvis vi har været der inden for korte mellemrum, får vi rabat. Ja, det er dyrt, men jeg synes, at de gør et godt arbejde, så jeg støtter dem gerne. Inden jeg købte Berta vidste jeg godt, at det var dyrt med dyrlægen, og de gange, hun har skulle igennem noget stør, har jeg altid spurgt om prisen, så jeg ikke får er chok ved betalingen.


  • #30   6. jan 2014 Ida: Fnis. Det tør jeg ikke. Det er lige før, jeg står med fingrene i ørerne og taster på dankort-maskinen med lukkede øjne. "På overtrækket, tak, la-la-la-la-la-la-la-la" smiley

  • #31   6. jan 2014 Jeg tror den eneste grund til folk bliver så overraskede er, at man ikke ved hvad det egentlig koster at gå til lægen eller komme på sygehuset. Det er jo "gratis" for os mennesker. smiley Jeg betaler også hellere end gerne hvad det koster, når bare stedet er pengene værd - og det er vores dyrlægehus i allerhøjeste grad. smiley

  • #32   6. jan 2014 Jeg tror vist også vi betaler det samme for selve konsultationen, uanset om den tager 5 minutter eller 30 minutter. Vi har dog fået en lørdagskonsultation gratis hos en meget sød dyrlæge, men okay, hun kiggede så kun lige i 2 minutter og der skulle ikke gøres noget ved det. smiley

  • #33   6. jan 2014 Og ja man betaler det samme uanset hvor længe man er der.
    Jeg var nede med to hunde der bare skulle have vaccine. Men snakken gik, især på Laika som lider af for lavt stofskifte og er for tyk, og inden jeg havde set mig om havde vi været der i lidt over en time.
    Vi har os fået opereret en hund akut en aften, en hund der var ved at forbløde og hun var indlagt til næste dag. 0 kr. at betale for den omgang.


  • #35   6. jan 2014 Helt enig Thomas, det hører bare med og så er den vist ikke længere.

  • #38   6. jan 2014 Synes det lyder en smule dyrt smiley

    Jeg havde Aslan til sit årlige tjek, samt fik 1 vaccination + kennelhoste vaccine. Derudover fik han klippet sine negle. Plus han fik tjekket den pote han havde skåret hul på.

    Der gav jeg omkring de 750 kr, men jeg.

    Da han fik en tarmvirus og vi var afsted, fik han ligeledes nogle sprøjter, samt nogle piller han skulle have derhjemme, dette gav jeg 722 kr for.



  • #39   6. jan 2014 Jeg tog vovsen til dyrelægen, da hun kradsede på sin snude hele tiden, som tydeligvis irriterede hende meget...
    Dyrelægen sagde at vi skulle give det tid, og hvis det blev værre skulle vi komme tilbage.
    800kr
    (det viste sig at det gik over efter 1 1/2 uge..) *suk* smiley


  • #40   6. jan 2014 Sappie - mon ikke den pris er plus moms?

  • #41   6. jan 2014 jeg betaler bare, tænker egentlig ikk så meget over hvad prisen er. De skal jo "ordnes" og så må jeg jo bare hive kortet frem og betale.
    Det er da pisse sure penge når det bliver omkring de 3000,-, men sådan er det jo bare. Jeg har for resten heller ingen syge forsikring smiley


  • #43   6. jan 2014 Der er selvfølgelig ting man ikke går på kompromis med, men jeg må indrømme at er dyrlæge 1 god ved dyrene og tager 500 kr. for en vaccination og er dyrlæge 2 god ved dyrene og tager 1000 kr. for en vaccination, så tager vi til dyrlæge 1.

  • #44   7. jan 2014 DYR læge

    Siger sig selv


  • #45   7. jan 2014 hvorfor give dyrelæge over 800 kr her hjemme når du kan få det samme gjort over grænsen for under det halve de er lige så dygtige ,der nede som dem her hjemme,
    dyrelæger her hjemme må selv sætte deres pris på det du får lavet ,der er ingen max beløb ,i danmark


  • #47   7. jan 2014 Ja det kan være dyrt at gå til dyrlægen.....

    Men vi glemmer altså ofte at langt de fleste dyrlæger har dyrt udstyr der skal "betales" hjem.

    Tænk hvad udgifterne til laboratorier , røngent udstyr osv er, alle de ting vi virkelig sætter pris på når uheldet er ude.

    Er man utilfreds kan man jo bare skifte dyrlægen ud.

    Jeg er mere end glad for in dyrlæge også selvom de måske på nogen ting er lidt dyrere end andre, omvendt går jeg ofte forbi og de kigger lige på et sår, et øre eller lign og det klares nogen gange i venteværelset uden beregning,


  • #48   7. jan 2014 Laika: Det er ikke specielt økonomisk for os alle at tage til dyrlæge i Tyskland. Det ville fx koste mig 600 kroner og tage 6 timer = en hel arbejdsdag, hvis jeg skulle til Flensborg til dyrlæge.

  • #50   7. jan 2014 Jeg har faktisk også overvejet tyske dyrlæger, men på den anden side, så tror jeg at det jeg sparer i konsulation der ryger til benzin når jeg skal køre helt fra Esbjerg.
    Det kan ski da godt være at prisen med uden moms... det kan jeg faktisk ikke huske. Kigger sjældent på regningen. Kører bare kortet igennem og satser på at det ikke er et alt for højt beløb.
    Den eneste gang jeg rigtigt har brokket mig over en pris var da min gamle hund skulle aflives. 1300kr!! Og der var bare ingen kære mor selvom det var efter et længere sygdomsforløb og vi havde lagt så mange penge at de må have kunne forny det halve af klinikken (overdrivelse fremmer forståelsen smiley )
    Der synes jeg godt de kunne have slået lidt af prisen.
    Til gengæld har jeg også fået god service da vi rykkede til en anden dyrlæge med Saphira. Hun var kun vaccineret med den lille pakke, så der skulle vi revaccinere den lille pakke, starte to andre samtidig og så ind og revaccinere for de to igen. Der slap vi for konsulation anden gang smiley


  • #51   7. jan 2014 Jeg kan ikke forstå man er så forarget over priserne.
    Dyrlægerne skal da også tjene penge.
    Det koster meget at drive en klinik, og der skal jo også være penge til lønninger til sygeplejersker, medhjælpere mv.
    Dyrlæger har også knoklet længe for at få den uddannelse, så er det vel ok de tjener rimeligt på det?


  • #52   7. jan 2014 ved mange laver en indkøbes tur ud af det nogle køre også sammen her ned så spare de også på udgifterne til transport ,,

  • #53   7. jan 2014 Husk at hunden skal være færdig vaccineret og have pas før du må tage den med over grænsen.
    Jeg er så en af dem der nok ikke lige har mange penge, men som ikke på nogenmåde vil spare på dyrlæge, jeg bruger den dyrlæge jeg har brugt i mange år, jeg kender hende og er tryg ved hende og det er mine hunde også;) jeg tænker ikke på prisen og aner ikke om det er dyrere eller billigere en andre steder;) jeg er tryg det vil jeg gerne betale for;)


  • #54   7. jan 2014 Jeg har ikke oplevet en dyrlæge der ikke har alle de fedeste ting i villaen, fed bil både privat og på jobbet, alle de fede gadgets.
    Hvis det var økonomi det gjaldt, så ville jeg i mit næste liv være dyrlæge, eller ingeniør, nu er jeg maskinarbejder og hygger mig med det.

    Ude på landet riinger man lige til naboen når man skal have dyrlæge, så kommer alle lige forbi med deres hunde og katte der måske trænger til et skud et eller andet. Det fortæller en jeg kender der har flere heste, desværre bor jeg ikke tæt på ham. Prisen er meget lav når det foregår sådan og det går zap-zap.


  • #55   7. jan 2014 Jeg gav for 10 år siden 5-600 for katte vacinering, + 2 hvalpe komplet med pas og chip.
    NICE PRICE smiley


  • #56   7. jan 2014 Altså 5-600 kr for knap 10 min arb er i min verden ikke helt i orden,ja de skal da have betalning, men det svarer til at de har en time løn på 3600... ????????

    Tja så vil jeg fannerme osse være dyrlæge... smiley


  • #57   7. jan 2014 Anika: De har jo ikke 6 hunde inde på en time. Det jo ikke timeløn- det er honorar. Du betaler jo også ejendomsmægleren det samme beløb, om det tager en dag eller 10 år at sælge dit hus. Eller giver frisøren det samme om du skal have klippet 2 eller 7 cm af dit hår.

  • #58   7. jan 2014 Derudover er der mange timer som går på alt muligt andet end konsultationer, der foregår meget man ikke ser.

  • #59   7. jan 2014 Betaler bare og ser glad ud smiley
    nu har jeg haft Lady i 3 år og hun har kun været til årlige tjek
    Har lavet udvidet sygeforsikring ,men hun har 7 9 13 ikke haft brug for den smiley

    men ja det er dyrt,men er da glad for der findes nogen der kan hjælpe hvis dyrene har brug for det
    vi har dyrehospitalet city syd smiley


  • #60   7. jan 2014 Det var groft sat op ja...
    Og JA der er frisørere der tager ekstra hvis man har langt hår foreks


  • #62   7. jan 2014 Ja det er dyrt at have hund.
    Jeg har været en del ved dyrlægen med min hund, men heldigvis har jeg en sygeforsikring, så det hjælper meget på økonomien.

    Undre mig over hvis du TS synes det er for dyrt at gå til dyrlægen og alligevel har du en Fransk Bulldog, en af de racer der døjer med mest sygdom :S


  • #63   7. jan 2014 isabelle> jeg mente, hvis der skal unders'gelser til. Fx scanning eller andre slags. Konsultationen er jo, som ordet siger, bare at konsulere dyrl;gen. Alts[ tale med ham.
    jeg g[r ud fra at der er udf'rt andre unders'gelser end blot et kig i ojet men det oplyser ts ikke om.
    Og jeg sidder med engelsk tastatur....


  • #65   7. jan 2014 Isabelle> der er ogsaa noget der ikke stemmer helt i regnskabet. Eller ogsaa er det verdens dyreste ojendraaber. For ts skriver jo selv, at hun har givet knap 500 kr for at dyrlaegen har kigget paa hunden i 2 minutter, saa jeg ved ikke, hvad de sidste 500 er gaaet til.

  • #66   7. jan 2014 Det må næsten være udspecificeret på regningen, tænker jeg.

  • #67   7. jan 2014 Isabelle: Ja, det er faktisk korrekt, at konsultation nærmest blot er for at træde ind ad døren.

    Sådan er mine seneste to dyrlægeregninger ud for noget forholdsvis milde sygdomme (hudbetændelse & svamp i øret)


    profilbillede
  • #68   7. jan 2014 Og fra i går

    profilbillede
  • #69   7. jan 2014 da jeg købte min hund tegnede jeg som det første en sygeforsikring på hende, andet turde jeg simpelthen ikke, og jeg forstår heller ikke andre gør, det er ikke specielt dyrt(syntes jeg ihvertfald ikke) og der skal ikke meget sygdom til før pengene er hjemme igen, og hvis man aldrig får pengene ind igen skal man bare være lykkelig for at man har en sund og rask hund,
    i min verden kræver det at man ikke har en sygeforsikring at man har en temlig stor opsparing til at stå kun til "hvad nu hvis".
    når man har valgt at købe en hund har man taget ansvar på den fra den kommer ind af døren til den engang skal i jorden og det koster altså bare,
    jeg var nede og få en vac. og et sundhedstjek det kostede ca. 500.- der blev jeg overrasket, jeg troede det havde været dyrere, det var ved højbjerg dyreklinik i Århus, umiddelbart en rigtig god dyrelæge, (mener han hed lars) og hvis du er fra odder er det ikke langt fra dig:-)


  • #70   7. jan 2014 Ja det kan føles ret så dyrt hvis man kun er inde 5 minutter og skal betale konsultations gebyr, omvendt så betaler jeg samme gebyr, uanset om jeg er der 5 eller 30 minutter og er jeg der 30 minutter, så er deres timeløn jo en helt anden.....

    Dyrlægenrne har de fedeste ting derhjemme....tjaa, det er vel ikke så meget værre end direktøren,tandlægen osv. ?

    Mine dyrlæger kommer ikke sovende til deres penge, de arbejder også lørdag, andre gange har jeg fået opkald fra dem efter kl. 20, fordi de lige har undersøgt noget og ville give mig svaret.

    Jeg kunne aldrig drømme om at kører til tyskland for at få foretaget vacciner osv, jeg sætter stor pris på min dyrlæge og deres altid yderst hjælpsomme personale smiley


  • #71   7. jan 2014 René, det lyder som min dyrlæge, de arbejder også lørdage. Er det Furesø?

  • #72   7. jan 2014 Nej det er det ikke

  • #73   7. jan 2014 Jeg betaler som sagt hvad det koster. Min dyrlæge er guld værd og det betaler jeg gerne for. Præcis som jeg betaler for mine vare i Netto, min nye fladskræm til et par 1000 kr. eller min tandlægeregning.

  • #75   7. jan 2014 Anika F - Det er da på alle måder i orden at tage 600+ for 10 minutters arbejde. Det koster en konsultation, om så dyrlægen bruger 2, 10 eller 30 min, så betaler man et fast honorar.

    Måske tjener man godt som dyrlæge, men det er også en lang og hård uddannelse, som er lønnen fortjent smiley


  • #76   7. jan 2014 Når okay, René smiley

  • #79   8. jan 2014 Gråsten Dyrehospital er billigst med sterilisering af hunkat, meget billig.

  • #80   8. jan 2014 Der bor også en i Kolding, Therese et eller andet, tager smådyr, men er ikke små dyr, hun har åbent efter 16.30

  • #81   12. jan 2014 det er vel en ok regning øjensalve / dråber er dyrt jeg giver 3oo kr for en tube Opitimune ,den holder 6 uger og det skal hun have resten af sin levetid da hun har nedsat tårepruduktion

  • #82   13. jan 2014 Vi har også lige været afsted i dag. Årligt kontrol + vaccine og konsultation pga. løbende øje og kløe = 1400 kr. Der hjælper forsikringen så ikke, da de jo self. ikke dækker årligt tjek, medicin osv. og selve konsultationen kom ikke over selvrisikoen på 700 smiley Så bare betal mor! haha. På beløbet tak.

    Men jeg har nu altså oplevet at betale udvidet kosultation pga. tid smiley Så mine 1400 for 3 kvarter + medicin og vaccine syntes jeg var rimeligt nok.


  • #84   16. jan 2014 Vi var afsted mandag d. 30/12. Berta havde fået nogle mærkelige pletter i pelsen/huden på det ene inderlår. Det blev tjekket, hun fik en 6-dages antibiotika-kur, samt trykket anal-kirtler. Det blev i alt 315,-

  • Irene L
    Irene L Tilmeldt:
    dec 2013

    Følger: 1 Svar: 26
    #85   16. jan 2014 Det er dyrt bare at gå ind ad døren til dyrlægen.

    Jeg må indrømme, at jeg bliver lidt småmuggen, når jeg udover konsultationen, medicinen og miljøafgiften også betaler for at dyrlægen udskriver recepten (som jeg jo aldrig ser) at vet. sygeplejersken derefter langer medicinen over disken og for at dyrlægen injicerer medicin.

    Jeg venter på, at jeg også skal betale udleveringsgebyr for at vet. sygeplejersken langer en sæk foder over disken smiley


  • #86   17. jan 2014 Kicki B:
    Hvor er det henne, meget billigt synes jeg?


  • Irene L
    Irene L Tilmeldt:
    dec 2013

    Følger: 1 Svar: 26
    #88   17. jan 2014 Isabelle, med en indgangspris på omkring 600 kr. og minimum 4 patienter i timen, en avance på mindst 30% på foder og øvrigt udstyr jeg køber samt betaling af alt hvad dyrlægen bruger til mit dyr, tænker jeg, det er ret grundigt betalt uden jeg også skal betale for at dyrlægen giver min hund indsprøjtningen, at h*n udskriver recept (til deres eget medicinskab) og at vet. sygeplejersken udleverer medicin til mig.

  • #89   17. jan 2014 Mange betaler også receptgebyr hos deres tandlæger, samt for udlevering af medicin...

    Men hvis man er så utilfreds med ens dyrlæge og deres priser/gebyrer, så forstår jeg ikke hvorfor man ikke bare skifter dyrlægen ud og så shopper efter prisen....


  • #92   17. jan 2014 Altså vi tager en time med det offentlige for at komme til vores dyrlæge smiley Og det er ikke fordi de er billige... De er bare dygtige og søde smiley

    Dem tættere på er billigere... Men ikke ligeså dygtige.

    For mig tæller der at jeg har tillid til dyrlægen, en del højere end afstanden og prisen smiley


  • #94   17. jan 2014 Ved akut sygdom har vi taget taxa... Også en enkelt gang ved ikke-akut sygdom, fordi togene ikke kørte (dagen efter en af de der dumme storme). Det koster ca. 500 til klinikken. Dyrt, men det værd, når dyrlægen er en man stoler 100% på smiley Og så tit sker det jo heldigvis ikke... smiley Hvis det var hver dag man skulle afsted med taxi, kan det godt være den ville knibe smiley

  • #95   17. jan 2014 jeg ved at Gunder Gram tager 1300 kr plus moms tager for den første Progesterontestet skal du havde taget flere på den samme hund koster de 900 kr plus moms jeg giver kun 235 kr for det samme i Tyskland med det hele de har passet de to gange jeg har brugt det dem der nede





  • #96   17. jan 2014 Allan, det er i Taastrup på Sjælland.

  • Irene L
    Irene L Tilmeldt:
    dec 2013

    Følger: 1 Svar: 26
    #97   17. jan 2014 Jeg kører skam 45 minutter hver vej for at tage til en anden dyrlæge end det lokale dyrehospital medmindre der opstår noget akut. Denne dyrlæge tager sig tid og har ikke kun har afsat 15 minutter per konsultation.

    Det lokale dyrehospital er hamrende dyrt og de er ofte meget fortravlede.

    Sidst jeg fik min hund tjekket for hjerteorm kostede det 660 kr. og så måtte jeg ringe og vente længe på at komme igennem for at få svaret.
    Ved næste prøve kørte jeg til min tidligere dyrlæge med prøven, det kostede 250 kr. og så ringede hun endda med resultatet.
    Begge prøver blev sendt til samme laboratorium, alligevel er der en prisforskel på 410 kr. for samme håndtering. Dette synes jeg ikke er rimeligt, det er såmænd bare det jeg påpeger.
    Jeg betaler gerne en rimelig pris, også for specialudstyr når jeg skal bruge det, men vil ikke betale for alverdens udstyr for at få vaccineret eller taget en ormetest smiley


  • Irene L
    Irene L Tilmeldt:
    dec 2013

    Følger: 1 Svar: 26
    #98   17. jan 2014 Einstein har du overvejet et Falckabonnement? Det koster ca. 350 kr. om året og de kører dig til hvilken dyrlæge du vil.

  • Irene L
    Irene L Tilmeldt:
    dec 2013

    Følger: 1 Svar: 26
    #100   18. jan 2014 #99

    Falck kommer til tiden. Det eneste man kan "klage" over er, at de gerne vil have, at man er klar i meget god tid, så man risikerer at komme meget for tidligt. Det klarer jeg ved at sige, hvornår jeg er hjemme fra job.
    De kører begge veje og jeg har været heldig at chaufføren ventede på os, ellers skal man bestille hjemtur også, og det er smartest at gøre straks man ankommer til dyrlægen.

    Vi bliver kørt til en anden by uden problemer, selv om her er et dyrehospital 10 minutters kørsel herfra. Da jeg tegnede abonnementet fik jeg at vide, at hvis vi skal her fra Sjælland til vores dyrlæge i Jylland, er det ikke noget problem.

    Der skal være bestilt tid hos dyrlægen, så akutte konsultationer udenfor normal åbningstid dækker dette abonnement ikke.

    Du kan læse om det her: http://webshop.falck.dk/privat/korsel-af-kaeledyr/hest


  • Irene L
    Irene L Tilmeldt:
    dec 2013

    Følger: 1 Svar: 26
    #102   19. jan 2014 Næh hvorfor skulle det være snyd?

    Jeg anvender det lokale dyrehospital til absolut akutte ting.

    Så er der vet. kiropraktoren i en anden by ca. 40 minutter væk, min tidligere dyrlæge i en tredje by ca. 45 minutters kørsel væk og endelig min alternative dyrlæge på Mols, som er den der holder min hund på benene, så at sige.
    Sidstnævnte har vi ikke været hos med Falck endnu, da hun har været langtidssygemeldt.


Kommentér på:
Dyrt ved dyrlægen

Annonce