{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
907 visninger | Oprettet:

Hvorfor gør min hund? {{forumTopicSubject}}

Hej HG;)
Jeg har en dejlig lille dværgschnauzer. Han elsker andre hunde, men når han ser dem på afstand eller ikke kan komme hen til dem så gør han, TOTALT!! Hvorfor gør han det? Og er der nogle der ved hvad jeg kan gøre for at stoppe dette?

Håber at i kan hjælpe:)


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvorfor gør min hund?
  • #1   22. jan 2014 Dårlig vane? Mine forældres dværgschnauzer gør som om den har tænkt sig at æde de hunde, hun ser, men i virkeligheden vil hun bare gerne over og hilse og det kan KUN gå for langsomt. Problemet her ligger jo så i at mine forældre "adlyder", de går over og hilser - så kommer man aldrig af med det.
    Min egen gjorde det en kort overgang, jeg praktiserede at vende rundt med det samme hun gøede/hylede/pev og gik væk fra de andre hunde, når hun var stille vendte vi om og gik imod dem, når hun startede igen, vendte jeg prompte o.s.v. Det tog meget kort tid, så havde hun fattet pointen.

    MEN det kan jo også være din gør af andre grunde. Fx. angst, så skal det håndteres anderledes...


  • #3   23. jan 2014 Vild gøen når hunden er i snor, skyldes oftest e af to ting:

    1) hunden er usikker ved mødet med fremmede hunde når den er i snor

    2) hunden er uopdragen/har opdraget godt på sine mennesker, og fået dem lært at for at undgå skaberi, skal de lade den hilse på de hunde den møder. Og således har man fået lavet sig en hund der skaber sig, for den forstærkes jo i det hver gang den får lov at gå hen til de andre for at hilse så ejer kan få ro smiley
    Mange socialiserer deres hvalpe ved at de får lov at hilse på praktisk talt enhver hund de møder på turen. Og det er da muligt at hunden så bliver meget glad for andre hunde, men de glemmer helt at lære den at der ikke ALTID skal hilses. Og frustration og stress kan, måske særligt hos nogle racer, føre til meget lyd.

    Det er jo faktisk lidt samme princip man kan se ved nogen hunde når man leger "kaste pind" -nogen begynder at gø og hyle når man ikke kaster den.


  • #4   23. jan 2014 Du skal lære din hund, at den kun kan hilse på nogen, hvis den er i ro.

    Jeg prøver så vidt muligt at undgå, at min hund hilser på andre hunde i snor, da jeg netop ikke gider en hund, der gør og trækker, for at komme hen til andre hunde. Hvis den lærer, at man ikke hilser i snor, med mindre man får lov, så stopper den også med at skabe sig sådan.

    Og ja, som Michelle siger, så har din hund opdraget godt på dig. ;o)


  • #5   23. jan 2014 Han bliver måske Forkælet lidt for meget. Men mange tusind tak for hjælpen:)

  • #6   23. jan 2014 Ja, man kommer hurtigt til at være den der bliver opdraget, i stedet for den der opdrager. :o)

    Det samme med hunde der gør/skaber sig, for at få en godbid for at stoppe osv.. Man tænker ikke selv så meget over det, men pludselig har hunden altså fået drejet situationen rundt. De er snu, de små bæster. ;o)


Kommentér på:
Hvorfor gør min hund?

Annonce