{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.019 visninger | Oprettet:

prøver igen {{forumTopicSubject}}

for at se om der er flere der ha en holdning.....

(link fjernet)

Edit: Her er omtalte læserbrev

Kamphunde

Der har været en del kritik i medierne vedrørende kamphunde (eller muskelhunde som de også omtales). Fra andre kanter (vistnok også Dansk Kennel Klub?) forsvares avlen af denne gruppe hunde.
Gennem en årrække har jeg fulgt med i en del aviser, set flere tv-indslag vedrørende kamphundenes angreb på sagesløse hunde i mange tilfælde med døden til følge.
For ca. ni år siden var der flere tilfælde af problemer med kamphunde rundt om i København. Blandt andet gik der en mand rundt på Østerbro med to kamphunde, der adskillige gange skambed andre hunde i området.
To hunde blev slået ihjel. En ældre dame var ude at gå med sin lille gravhund, da den blev angrebet af de to hunde og flænset ihjel. De havde kastet rundt med den i luften. Damen var fuldstændig i chok ovenpå den forfærdende oplevelse.
Jeg læste om episoden og andre lignende tilfælde i lokalavisen, og hundeejere i området var i lang tid meget opskræmte og utrygge ved situationen. Der gik alt for lang tid, og ofret alt for mange sagesløse hunde, førend hundene blev tvangsfjernet.
I det område, hvor jeg bor nu, er det også ved at være et stort problem med disse kamphunde. Indenfor det sidste år er det tilsyneladende blevet uhyre populært at anskaffe disse hunde. Så nu er næsten halvdelen af hundene i området kamphunde. Jeg har talt med en del andre hundeejere i Hundested og omegn, og folk fortæller, at de er hunderædde og utrygge ved disse hunde. Flere vender simpelthen om, når de møder en kamphund på deres lufteture, af angst for, at deres hund skal blive angrebet.
Der har været flere episoder i Asserbo ved Frederiksværk, hvor adskillige hunde blev ilde tilredt, samt en hund slået ihjel af to kamphunde. Der gik lang tid førend hundene blev tvangsfjernet.
I Tisvildeleje Hegn blev en lille ruhåret gravhund for nylig fuldstændig mishandlet næsten til døde af tre store hunde (en amerikansk bulldog, en amerikansk bulldog blanding samt en rottweiler). Den lille hund fik revet det ene øje ud. Den overlevede – dog med psykiske men efter overfaldet. Det samme har dens ejer (der kører i elvogn pga. lettere handicap), som hjælpeløst så sin hund blive kastet rundt med af de tre hunde, som var den et stykke legetøj.

Min egen grimme oplevelse
Jeg har selv haft en meget grim oplevelse i forbindelse med en af disse kamphunde. Den ene af mine to dejlige border collier blev angrebet af en Staffordshire Bull Terrier sidste sommer. Aldrig har jeg set noget så gruopvækkende. Det er ikke en særlig stor hund sådan en Staffordshire Bull Terrier – men en meget farlig kampmaskine kan jeg fortælle. Pludselig gik den bersærk, da vi kom gående (jeg havde begge mine hunde i snor). Den gik til angreb på den ene af mine hunde, bed sig fast i halvdelen af hendes ene øre og nakken. Derefter trak den hende skrigende rundt på asfalten, som var hun en kanin. Den havde bidt sig fast på sådan en måde, at hun ikke havde en jordisk chance for at forsvare sig, hvorpå den kastede rundt med hende. Ejeren gjorde intet, og kunne vel næppe have gjort særlig meget, for når sådan en hund først bidder sig fast, slipper den ikke sådan lige igen. Jeg skreg af angst og var sikker på, at min hund ville blive bidt ihjel. Det lykkedes mig med håndtaget på den ene snor (håndtag med 5 meter line), at banke hunden en 12-15 gange samme sted oven i hovedet, og langt om længe slap den min hund, så ejeren kunne trække den væk. I psykisk chok, rystende og forblødt blev hun kørt til dyrlægen, hvor hun fik noget beroligende, samt en stivkrampeindsprøjtning. Da dyrlægen undersøgte hende, var hun slemt tilredt. Øret var halvt bidt af, hun var fuldstændig skambidt rundt om hele halsen (har store ar den dag i dag). Det var et meget voldsomt angreb, så det er uden tvivl farlige hunde, vi har med at gøre her.
I den forbindelse fik jeg tilfældigvis kontakt til en fra Dyreværnet, som kunne berette om mange lignende tilfælde af angreb fra kamphunde (bl.a. fra Staffordshire Bull Terrier). Politiet, som de også samarbejder med, oplever ofte, når disse hunde mentaltestes, at de går fra umiddelbart til at virke nogenlunde mentalt stabile, til pludselig på et splitsekund at vende på en tallerken og gå bersærk.
Jeg er ikke sikker på, at kamphundene umiddelbart i første omgang er mere aggressive end så mange andre hunde, problemet er bare, at de meget hurtigt tænder til kamp (uden forvarsler som knurren, rejsen børster og lignende). Når de så angriber, er de dødsens farlige. De bider sig simpelthen fast steder på de andre hunde, så disse er totalt forsvarsløse, og derefter giver de ikke slip igen. Det er meget skræmmende at opleve.
Min hund slap heldigvis med livet i behold, men psykisk er hun ikke den samme som før. Hun er ikke længere tryg ved store hunde og er blevet mere urolig og angst efter angrebet. Det samme er jeg!
Når jeg taler med andre hundeejere i området, er mange alvorligt utrygge og bange for de kamphunde, der færdes i området. Indenfor det sidste er der kommet rigtigt mange kamphunde til (Stafforshire Bull Terrier, Bull Terrier, Amerikanske Bulldogs, sågar en Pitbull Terrier som bliver krydset med andre hunderacer og hvalpene solgt til folk i området m.fl.). Mange tør snart ikke lufte deres hunde mere, hverken på de grønne områder i boligområdet, i skoven eller på stranden, hvor muskelhundene ofte render løse rundt. Flere hundeejere har selv haft dårlige oplevelser med kamphunde eller hørt om angreb på andres hunde, så en del (inklusive mig selv) går rundt med jernstænger eller kæppe til forsvar. Det er helt urimeligt, at andre hundeejere skal gå rundt i utryghed, når de lufter deres hunde.
Der er også andre hunderacer (eller blandingshunde), der af og til render løse rundt og skaber utryghed, men følgerne af angreb fra kamphunde er af en langt alvorligere karakter, det tror jeg, at mange dyrlæger kan skrive under på.
De personer, der anskaffer sig en kamphund, hører oftest til en bestemt kategori (misbrugere, kriminelle, rockere, rockertilhængere og lignende); det er i hvert fald det, vi ser her. Der er måske ikke altid lige stor respekt for andre mennesker og deres hunde. Men selv om en person med høj stilling og jakkesæt skulle eje en sådan kamphund, ville problemet stadig være til stede, da det er hundens gener og fysiske konstitution, vi taler om.

Hvad er DKK’s holdning?
Tendensen med at anskaffe kamphunde stiger i antal og popularitet (indenfor ovennævnte grupper), og jeg håber ikke, at Dansk Kennel Klub forsvarer disse farlige hunde? I så tilfælde, hvor mange hunde skal der maltrakteres, mishandles, slås ihjel, førend man anerkender problemet? Og hvor mange mennesker skal udsættes for uhyrlige overgreb på deres elskede hunde, som i værste tilfælde slås ihjel, førend disse hunderacer bliver forbudt?
Nogle argumenterer indædt for, at kamphunde ikke er spor farlige eller noget problem. Det er helt sikkert folk, der ikke har set dem i aktion, for har man først det, er man ikke et sekund i tvivl om graden af deres farlighed. Andre mener, at kamphundegenet er ved at være avlet ud på en stor del af dem! Hvis det er tilfældet (hvad jeg har svært ved at tro), hvordan skal man så kende forskel på en farlig og en (påstået) ikke farlig kamphund?
Jeg har lidt svært ved at tro, at kamphundegenet skulle forsvinde over ganske få årtier. Gennem flere århundreder er kamphunde avlet til netop at slå andre dyr ihjel, så det ligger dybt i generne, og at disse gener er særdeles aktive endnu, ser vi jo til stadighed.
Derudover er de meget fysisk stærke og stædige i kamp (har jeg selv været vidne til). De har særdeles stærke kæbemuskler, samt et tandsæt, der ikke ”kun” bider men flænser kødet af i lunser under kamp.
Jeg er helt uforstående overfor, hvordan der avles hunderacer, der blev brugt til middelalderens modbydelige bjørne-, tyre- og hunde-kampe. Den type hunde må høre fortidens mørke middelalder til og ikke til i et moderne samfund. Hvis kamphunde blev forbudt, kunne vi andre hundeejere trygt lufte vores hunde igen. Og hvis politiet havde hjemmel til at tvangsfjerne alle former for kamphunde, ville det også begrænse de modbydelige hundekampe, man hører om.
Hvis man ikke direkte vil gå ind og forbyde folk at have kamphunde, kunne man i det mindste sørge for at lave en lov, der påbyder, at de skal bære mundkurv, så snart de færdes ude.
Det er der bl.a. en kendt og dygtig dyreadfærdsterapeut, der foreslog i ”Godmorgen Danmark” på TV2 i forbindelse med et indslag om en kamphund, der havde bidt en lille hund ihjel i foråret.
Jeg håber, at Dansk Kennel Klub og politiet snart vil tage dette problem med kamphunde alvorligt og gøre noget ved det.
Tak for et ellers rigtig godt hundeblad med mange gode og spændende artikler og gode råd.

C.R. Larsen
Hundested


Svar til C. R. Larsen

I DKK deler vi din bekymring for udviklingen. Vi har fra DKK’s side fulgt op på en lang række enkeltsager – både i forhold til de lokale politimyndigheder og i forhold til Justitsministeriet. Vi er ikke tilfredse med udviklingen på nuværende tidspunkt og vil derfor overveje, om DKK skal foreslå myndighederne nye indgreb af mere generel karakter. For svar på nogle af de spørgsmål, du stiller i brevet, vil vi henvise til DKK’s hjemmeside www.dansk-kennel-klub.dk under punktet ”Det mener DKK” oppe i menulinien vælger du punktet til venstre ”Det mener DKK om muskelhunde”.

Med venlig hilsen
Jørgen Hindse, formand


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  prøver igen
  • #1   14. sep 2006 Jeg kender desværre ikke så meget til racen eller folk der har den derfor vil jeg ikke dømme en amstaff. jeg er sikker på at nogle af disse hunde desværre ender i forkerte menneskers hænder som ikke aner noget om racen og som egentlig er "ligeglade" og det er derfor det hele er kørt sådan op. Er sikker på at det kan blive en rigtig dejlig hund bare man ved hvordan man kan opdrage den.

  • #2   14. sep 2006 Der er simpelthen for mange båtnakker der anskaffer sig de forkerte racer...
    Og med forkert mener jeg self. ikke at der er noget i vejen med hundene, men at båtnakkerne ikke er egnede til bestemte racer...


  • #3   14. sep 2006 Charlene og Lasse H
    men hun/han men jo alle sbt ejer storet set er rocker misbruger eller krimille..... og at hunde skal bære mund kuver sevl om det er gode hunde.... det stikker og dkk svar stikker mere...

    det ha da sat tanker i hovdet på mig om dkk er en klub for mig vil de min race noget godt


  • #4   14. sep 2006 www.markblom.dk .

    Nu var det så min egen mening jeg udtrykte, ikke artiklens


  • #5   14. sep 2006 Dkk´s svar er simpelthen under al kritik !!!!!

  • #6   14. sep 2006 Enten står man med en nål i armen eller er Rocker for at eje en muskelhund.........???

    My Good !!! Man bliver sku ond i sulet !


  • #7   14. sep 2006 Her er artiklen som DKK refererer til (som vi allerede har debatteret en milliard gange)

    <b>Det mener DKK om muskelhunde (af nogle betegnet som kamphunde) </b>

    De sidste 4-5 år er der sket en stor vækst i antallet af såkaldte ”muskelhunde”. Nogle betegner hundene som kamphunde, men betegnelsen er upræcis, og derfor anvender vi den ikke i Dansk Kennel Klub.

    Det er den, fordi den dækker over flere kategorier af hunde – både renracede og blandede. Nemlig 1) hunde, som helt op til i dag har været avlet med kamp for øje., og hvor ”kamp-genet” stadig findes. Ved ”kamp-genet” forstår vi en medfødt patologisk aggression, hvor hunden for det første har en meget lav aggressionstærskel, for det andet angriber uden at sende advarselssignaler (ved at knurre, rejse børster, gå på stive ben) først. Det gælder bl.a. en del af de hunde, der importeres legalt eller illegalt fra Østeuropa. Og 2) hunde, som engang i tidernes morgen blev brugt til f.eks. hunde- og tyrekampe, men hvor ”kamp-genet” mere eller mindre er ”avlet ud” af racerne gennem mange generationer.

    Dansk Hunderegister oplyser, at der er registreret over 6.000 hunde af muskelhundetypen – her-iblandt et meget stort antal såkaldte ”Amerikansk bulldog” (en ikke FCI anerkendt race). Oven i dette tal kommer dels en stor gruppe blandinger og et – efter politiets vurdering – ganske betydeligt antal muskelhunde, hvis ejere slet ikke har sørget for den lovpligtige registrering (eller ID-mærkning eller forsikring).

    De mange muskelhunde udgør problemer på flere områder:

    · De er – iflg. dyrlæger og hundeejere – ansvarlige for mange overfald på andre hunde.
    · De skaber stor frygt i dagligdagen hos andre hundeejere.
    · Der har været episoder – både i Danmark og i udlandet – hvor de har overfaldet mennesker.
    · Det er ressourcekrævende for politiet at ”komme efter” problemhundene og deres eje-re/besiddere.
    · Der er mange af muskelhundeejerne, der slet ikke er klar over – eller ikke vil indse – hvad deres hund ”indeholder”.
    · Der er personer, som åbenlyst nyder at kunne dominere gadebilledet ved at lade deres muskelhund gå løs eller ved at lufte den i store kæder, som signalerer magt.
    · Der er personer, som decideret anvender hundene til hundekampe.

    DKK stod i 2003 bag nogle ganske betydelige stramninger af Hundeloven for at sikre, at almindelige mennesker og deres hunde kan færdes i tryghed. I dag har politiet mulighed for at gribe ind i tre situationer:

    1) Aflivning
    Hvis hunden har forvoldt skade (f.eks. et alvorligt overfald på en anden hund), kan politiet beslutte, at den skal aflives. Inden den aflives, kan ejeren normalt kræve, at der foretages en sag-kyndig undersøgelse af hunden.
    2) Aflivning
    Hvis hunden endnu ikke har forvoldt skade, men virker truende og skaber frygt, kan politiet – på baggrund af en sagkyndig undersøgelse – kræve hunden aflivet.
    3) Pålæg + efterfølgende aflivning, hvis pålægget overtrædes.
    Hvis der er givet et pålæg til besidderen af hunden om, at den skal føres i snor og evt. bære mundkurv, kan politiet lade hunden aflive, hvis pålægget overtrædes. I denne situation kan be-sidderen ikke kræve sagkyndigundersøgelse.

    På det seneste har vi desværre oplevet, at Politiet har savnet den nødvendige opbakning fra Justitsministeriet i nogle konkrete sager, ligesom der også stadig findes politistationer, som ikke har opprioriteret indgrebene over for farlige hunde tilstrækkeligt. Men generelt er det DKK’s opfattelse, at Politiet landet over er blevet meget bevidste om den ”hverdagsterror”, som nogle hundeejere og deres muskelhunde udøver.

    På baggrund af den seneste sag fra uge 13, hvor en lille hund på Nørrebro blev bidt ihjel af en løsgående muskelhund, har DKK rettet henvendelse til alle Folketingets medlemmer og bedt dem om at bakke Politiet op i deres indsats for at få alle hundeejere til at udvise ansvarlig opførsel.

    Ejere af muskelhunde har – efter DKK’s opfattelse – en særlig forpligtelse, fordi hundenes baggrund gør, at de kan finde på at angribe andre hunde uden at varsle først. Sådanne hunde bør ikke – efter 9-10 måneders alderen – gå løs. Når hunden skal have lejlighed til at lege med andre hunde, må det foregå som en ”planlagt kontakt” – altså ved aftale med en anden hundeejer (typisk med en hund af modsat køn) og på et sted, hvor der ikke kan tænkes at komme andre hunde fordi.

    Det samme gælder for ejere af alle hunde (oftest hanhunde), som ikke kan enes med andre.


  • #8   14. sep 2006 * Tanja *

    Der står ikke altid, der står oftest. En ringe trøst, men alligevel ikke helt så generaliserende.. Og om det er sandt i Hundested eller ej vil jeg slet ikke begive mig ud i (aner det jo ikke)

    .. smiley


  • #9   14. sep 2006 www.markblom.dk . er godt i gang... ha snakket med racerapensten... og snakket med en person som abj med pr... som vil skrive et langt læserbrev som svar for en sammet flok sbt ejer..... og planden er at holde et storet "kæmphunde gå tur i hundested hvor skriver bo ...for at vis at det ikke er alle hunde der er sådan... der til vil jeg prøve at se om man kun få noget medie dækning(tv/avis/radio ba noget så vi kommer ud til hr og fru danmark med disse grime fordommen om muskel hunden)

  • #10   14. sep 2006 Jeg ved ikke lige hvad jeg skal mene her. Selvfølgelig er generne i hundene og ja det er mange gange de lidt hårde typer der har/anskafer sig disse hunderacer og i de forkerte hænder er disse hunde først en dræbermaskine (hvis man da kan kalde dem det). MEN der er også alm. mennesker der har en helt anden interesse i disse hunde og de har forstand på hundene og formår at opdrage dem på en ansvarlig og fornuftig måde. Nu er det jo ikke mine hundes race vi snakker om, men de har også haft et meget dårlig ry og fået ry for at være en hund de hårde typer køber. Men vi er også nogen der har dem som familie hunde og formår at opdrage dem. SÅ ja ved som sagt ikke lige hvad jeg skal sige her for man kan ikke kamme alle over en............

  • #11   14. sep 2006 Læste hovedrystende læserbrevet i dit indlæg.
    Må indrømme at jeg som ejer af en af disse såkaldt "farlige" hunde nok er løbet træt i evig og altid at skulle forsvare min hunds race...

    Det er rigtigt at racen kan være farlig - men som regel sidder fejlen i den anden ende af snoren.

    Holdninger, som udtrykt i læserbrevet, ligestiller jeg med racisme og ligende, da de alle stammer fra uvidenhed på den enkelte område....


  • #12   14. sep 2006 Ja som jeg skrev tidligere. Rottweileren har været alt det igennem som i oplever nu. DEJLIGT At fokus er flyttet lidt. ha ha nej mit pis , kender godt det med at man pisser helt af over folk og deres fordomme

  • #13   14. sep 2006 M F N .

    Hvordan hyrder en ambull?

    Det er ikke fordi jeg ikke tror på dig, jeg kan bare ikke se det for mig


  • #14   14. sep 2006 Lars: Som jeg har skrevet tidligere - har nogen i toppen af DKK, anbefalet racen til deres egen søn - Derfor jeg tror bestemt ikke at DKK er enige i påstandene i læserbrevet. Jeg selv træner hos DKK, hvor vi også har talt meget om denne problematik, alle er de enige om, at vi som har disse racer, skal ud og profilere os - fortælle og VISE hvor dejlige disse racer kan være.
    Har fornylig også været på kursus hos DKK, med Lise-Lotte Kristensen, også her var budskabet, vis hvor dejlig og skøn jeres race kan være - kom mere ud, jer som har denne hund, på den rigtige måde - og vis almen folk, at det altså IKKE er en dræbermaskine.
    Hvis du læser de sidste indlæg i din tidligere tråd - kan du se, at Jørgen Hindse, selv har været ude hos nogen, som har disse racer, og bedt dem, om billeder mv. for at vise hvor skønne disse hunde også kan være !
    Jeg mener bestemt ikke - at problemet ligger hos DKK, at de ikke vil vores racer godt - men snarere at VI er nogen båtnakker, som kun kommer på banen, når der er negativ omtale af vores racer... Måske vi skulle se, at gribe i egen barm, og blive bedre og mere synlige på den positive måde... Vise os mere på udstillingerne, vise at vores race kan lydighed, agility og alle disse andre måde at socialisere/aktivere og træne hundene, så vi derved begynder at ændre folk's holdninger !


  • #15   14. sep 2006 M.FN. : en hund er hvad man gør den til......... JA OG NEJ med i de fleste tilfælde ja. Der findes jo også de sindsyge. INDAVL blandt andet. det har været et problem indenfor shæfere

  • #16   14. sep 2006 Celie/janus. Mht at have en hund i snor så er jeg af den holdning at folk sgu skal have hunden i snor hvis de ikke har styr på den. Og især hvis de går en anden hund i møde som har snor på. Men ja teknikken er også at lade linien forblive slap og paser modpaterne stille og roligt. Man hiver op i linien og så tænder man hunden. Men når alt kommer til alt så drejer det hele sig om TRÆNING:............

  • #17   14. sep 2006 der skal selvfølgelig stå." mange hiver op i linien og så tænder man hunden. VOV VOV

  • #18   14. sep 2006 MFN. Ja træning er sgu vigtig og især af de domminerende og selvstændige racer. Men man skylder helt klart også sin hund at den bliver brugt. Og så igen som opdrætter skal man sorter i sine købere. Jeg kunne personligt aldrig finde på at sælge en hvalp til en rocker eller en type som jeg bare ikke har tiltro til. Har selv afvist 2 købere da vi havde hvalpe. Rotten har som sagt haft nok dårlig omtale og der er ingen grund til at gøre det værre.

  • #19   14. sep 2006 Men Mark - er det dybest set ikke også det DKK skriver, i deres oplæg omkring muskelhunde ? At man ikke må slippe disse hunde, uden forudgående aftale med de andre hundeejere ? Og gælder dette ikke også for alle racer ?

  • #20   14. sep 2006 Celie/janus. Typisk hundeejere af små hunde....... De tror virkelig at de store racer spiser dem. Mange gange er de store hunde faktisk bange for de små racer, fordi de altid pisker en stemning op og kan komme ind under maven og bide. MIn han er f.esk bange for genboens foxterrie. Tyson går hjem når han marker sig... HA HA

  • #21   14. sep 2006 Nå jeg logger af her. Har en rastløs tæve i løbetid som gerne vil ud og pisse teritorium af....... Hun er sgu næsten som en hanhund :O) Hygge til jer alle

  • #22   14. sep 2006 MFN. Ja pisse træls. Jeg har også mine i snor hele tiden eller tager den på når vi møder andre hunde. Men ja som du slev skrtiver er det desværre tit sådan at andre ikke gør det og så er fanden løs. Jeg bliver så gal. Sidst sagde en dame til mig at jeg skulle få aflivet mine hunde. HALLO mine var i snor og sad pænt men jeg sagde til hende at hendes hanner ikke skulle komme hen til mig fordi min han ikke er god sammen med andre hanner. MEN nej så var det mine hunde der var sindsyge og skulle aflives. SÅ måtte jeg lige puste mig op og finde loven frem fra ærmet. HA HA

  • #23   14. sep 2006 Mark: Det var nok også mere en kommentar til dem som sad tidligere og bitchede over, den udmelding DKK har på deres hjemmeside, under det mener DKK... Altså om muskelhunde...
    Men kan se - at der er du og DKK jo enige - altså et godt udgangspunkt *ss


  • #24   14. sep 2006 Namse:
    Jeg mener ikke at du gør SBTen en tjeneste ved at vende DKK ryggen.
    Vi gør den en tjeneste ved at gå ind og påvirke DKK yderligere.
    Desuden skriver DKK at de vil lave generelle tiltag, dette vil sige tiltag overfor alle racer - ikke kun SBTen og andre muskelhunde.

    Ulla:
    Jeg er sikker på at du har ret at DKK ikke går ind for at forbyde SBTen og andre muskelhunde racer.
    Men synes at de så skal være mere fremme med deres holdning. Og ikke bare henvise til et gammelt skriv, som i mine øjne mange steder er vagt.
    Jeg er dog 100 % enig i at det er os (ejerne) som skal ud og vise hvor fantastiske vores hunde er.

    Husk på at DKK har ikke ret til at udøve censur på læserbreve.
    Må indrømme at jeg næsten er glad for at det er bragt, for vi har fået en god diskution i gang. Samtidig har vi fået en god mulighed for at påvirke folk, der ikke kende til vores SBTen og andre muskelhunde.


  • #25   14. sep 2006 Ulla R
    ja jeg bitchede ovwer at dkk vægler at trykke så langt læsebrev også kommer de ba med en henvisnig til en hjemmeside..... hvad med at svar skriver på hendes/han´s laterlig forslag om at forbude disse racer eller et forbud der hedder de skal gå med mundkuver når de er ud.... det stikker... også at jeg som dkk medlemmen blive afvist fra en dkk trænnigs plas i det de høret hvad hund jeg havde.....
    fra den dag jeg ringet og spurte om der var plas på nogen af deres hold,,,SVAR ja der er masser plasser.... til 4dag efter hvor jeg ringet for at ville tilmelde mig.... der bliver jeg spurt om vilken hund jeg havde.....LIGEPUSLIG var alt optaget.... fedt dkk for alle danske hundeejer... mig i røven


  • #26   14. sep 2006 ulla du men vi skal vise vores sbt godt frem.... hmm ha jeg da prøvet at få gjordt og start den først gå tur på agmer strandpark,.,,,, desvære var der nogen som ikke vlagt at overhold skilten der hvor der står hunde skal være i snor..... da jeg syndes det er at tred på folk som gider at ta initativ til nye ting at skide på deres henvisnig i invitason,,,, hvor der stod at hunden skulle være i snor helle turen,,,, også vælger en flok at slippe deres hund efter 5-10min.... fedt,.,,,

  • #27   14. sep 2006
    Jeg ville nu nok også henvise til noget jeg allerede havde skrevet hvis ikke min holdning havde ændret sig i mellemtiden.


  • #28   14. sep 2006 der var da heldivis ander der syndes turen der ud var en godeide og køret dem vider.... men med slippe hund så de rigtide kan få leget....

  • #29   14. sep 2006 Lars: Men den har vi jo også taget - de MÅ ikke afvise dig, træneren kan sige, de ikke er trygge ved din hund - men det er først efter at have mødt dig og din hund - og skal så henvise dig til anden træner... DKK er for alle hunde, og man opfordres jo netop til at henvende sig, hvis sådan en diskrimination forekommer...
    Der hvor jeg pt træner - og DKK; er vi Amstaffer, bullterrier og sbt'ere blandet sammen med lab, aussier osv... Der bliver overhoved ikke skelnet til hvilken hunderace du har - kun i pausen, og der er det efter hvordan din hund leger - ikke efter racen... For netop at alle hundene har en godt oplevelse, i deres interaktion med andre hunde.


  • #30   14. sep 2006 Jeg træner hos DKK sammen med Amstaff'ere, så ja, det er altså ikke DKK som forening der er sådan, men pågældende du snakkede med i telefonen

  • #31   14. sep 2006 Ulla R jeg ved godt at i de der lege skal jeg holde frida i snor.... og der hvor jeg så trænnet(en pravat trænner) vælget hun simpehen at det gjoder man ikke da det tit er der det går galdt.... men henvise til folk kun blive sammen med de hund de viset vil kun lege godt sammen.... og de havde alle glæde af... nogen dag var det frida der blive og fik leget i gemmen med en hund ander gang køret vi hjem lige efter trænnig og ander bliv

  • #32   14. sep 2006 Lars: Undskyld, havde ikke set dit indslag omkring gåtur. Det giver jeg dig ret i - man slipper ikke sin hund, men mindre det er aftalt alle imellem - Og hvis man fra starten af, har aftalt at turen er i snor - så er den i snor !
    Og dermed har du jo netop bekræftiget mig i, at det ikke er hundene, eller DKK's holdning som er noget galt med - men OS båtnakker, som ikke kan finde ud af at holde en aftale, at vise, at vi er i stand til at opfører os som ordentlige samvittighedsfulde hundeejere, og respektere skilte, og andre hundeejere.


  • #33   14. sep 2006 Søster Lystig: Enig i begge dine indslag... Og efter at have læst læserbrevet, så ved jeg faktisk ikke rigtig, hvad det er DKK skulle svare helt præcist på ?? At de ville forbude hundene ?? De har jo lavet et skript tidligere, hvor de har fortalt deres holdninger til disse typer hunde.

  • #34   14. sep 2006 jeg er med i nu... så håber da tråde køre vider


Kommentér på:
prøver igen

Annonce