{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Dyrlæge
  • #2   12. sep 2015 Nu har jeg ikke en sædvandlige dyrlæge. Aston er 12 uger.

  • #3   12. sep 2015 Jeg ville ikke bruge kvl da de underviser og det tager syv lange hver gang man skal noget.. Vælg en helt alm dyrlæge til vacciner osv og specialister hvis der er andet smiley

  • #6   12. sep 2015 Louise og Elmo ja ved godt det tager sin tid der smiley
    Isabelle hvad mener du med de ikke er næsomme?


  • #7   12. sep 2015 Det koster sådan et sted. smiley

  • #8   12. sep 2015 KVL er ikke dyrt... men i længden gider jeg ikke 5 studerende.. alm dyrlæge... og så undervisning omkring min hund.



  • #9   12. sep 2015 Ville aldrig vælge så stor en klinik. Jeg elsker at mine dyrlæger kender mig og mine hunde.

  • #10   13. sep 2015 Da jeg boede i Kbh. brugte jeg fast Kbh's dyrehospital på Poppelstykket, og var rigtig glad for stedet (kom der i ca. 10 år).
    Kom der desværre tilpas ofte med min bullmastiff, til at vi var kendt derude. Min bullmastiff var vældig dygtig til at træne dem i skranken til at give godbider, hver gang han kiggede forbi smiley


  • Hunden
    Hunden Tilmeldt:
    jan 2013

    Følger: 1 Emner: 8 Svar: 492
    #11   13. sep 2015 Jeg bruger selv et stort dyrehospital i Jylland, og her ved dyrlægen godt hvem jeg og min hund er. Vi beder altid om at komme ind til den samme dyrlæge.

    Jeg syntes det er en fordel at have et stort dyrehospital da de så har eksperter på flere områder og man ikke skal sendes rundt omkring hvis ens hund bliver syg.

    Så jeg vil anbefale dig at vælge et stort sted.
    Kender dog ikke de to steder du omtaler.
    Men da jeg skulle vælge dyrlæge ringede jeg til 2 forskellige steder, og valgte den dyrlæge jeg bedst "forstod" hvad sagde.

    Ellers så tag ned forbi og se stedet og se hvordan der ser ud og om du syntes om stedet og personalet i skrænken.
    Men det er svært og det er jo en tillidssag at vælge dyrlæge.


    Held og lykke med den lille. smiley


  • #12   13. sep 2015 Altså jeg har netop valgt mindre sted til hund nr. 2... de store steder vil jeg netop bruge, hvis jeg skal bruge specialister. Kvl har Jørgen Koch til hjerte og Merete til øjne. Faxe har Ken Lindeblad til led og knogler. Lene Boysen til hud... Dem brugte jeg til Elmo, som var syg konstant... hvis heg får brug for andre specialister, så bliver de fundet til den tid.

    På KVL kan man ikke få samme dyrlæge ved hvert besøg.

    Jeg har valgt Friheden i Hvidovre... ikke tæt på Vesterbro, hvor jeg bor, men de mindre dyrlæger herinde bryder jeg mig ikke om. Dan som er i Hvidovre er super fed, og han lytter til en, og hvis man selv har lidt viden, så er han super at sparre med.


  • #15   13. sep 2015 Ville også vælge en lille men god dyrlæge... Nu ved jeg ikke hvor du bor, men kan anbefale Avedøre dyreklinik.

  • #16   13. sep 2015 Nu er jeg så heldig at have en dyreklinik der helt af sig selv siger til mig hvis de mener at de store steder vil kunne lave arbejdet bedre. Feks. sendte de mig til tandklinikken i KBH da min hund havde to knækkede tænder og det tager jeg sku hatten af for. Jeg valgte at følge deres råd og brugte klinikken i KBH i stedet for min egen dyrlæge. Fordi de rådede mig til det.
    Da min hund rev sit korsbånd halvt over der rådede min dyrlæge mig til at bruge Faxe hvis det knækkede helt. For det bedste resultat. Så mine dyrlæger er 100 procent fair.
    Om man vil det eller ej, så kan en dyrlæge på et kæmpe sted ikke kende dig og dine hunde lige så godt som på en mindre klinik.
    Jeg ringer til min dyrlæge og siger mit navn. KUN mit navn. Ikke efternavn, ikke adresse, ikke mine hundes navn og de ved hvem jeg er.
    Jeg går ind af døren dernede og de siger mit navn når de ser mig og de spørger straks til Zenta og Laika.
    Jeg har en aftale med min dyrlæge der hedder at de behandler mine hunde når der er behov for det, vi har en aftale der hedder ingen betalingsdatoer, ingen renter og ingen rykkere. Det betyder at jeg betaler når jeg kan og det betyder at de behandler min hunde ugen før jeg får løn hvis jeg beder om det, også selvom jeg skylder i forvejen.


  • #17   13. sep 2015 Tak for jeres svar bor i København. De svar at I ville vælge en mindre, er ikke rigtige brugbar råd. Med mindre I så skriver navnet på en anden dyrlæge.
    Har brugt en fast dyrlæge til mine gamle hunde, men han er her ikke mere og da begge hunde endte med et lang sygdomsforløb har det været Landbohøjskole jeg brugte på min Rottweiler og også i starten på min Boxer, hvor vi så endte på Karlslunde, og de viste uden tvivl hvem Rocko var og behandlet ham som en prins. Men vil gerne have en dyrlæge tætter på. Og nu var det lige KVL og Københavns Dyrehospital jeg kom i tanke om.
    Men hvis I kender en anden så sig gerne frem.


  • #18   13. sep 2015 Dan i Hvidovre Frihedens Dyreklinik er jeg tilfreds med... men har kun "brugt" ham i et år og ikke til noget større. Kender dog andre, som anbefalede ham og er tilfreds med stedet.

  • #19   13. sep 2015 Jeg bruger Centrum Dyreklinik i Istedgade. De reddede Luka på et hængende hår, da min gamle dyrlæge fejlbehandlede ham...

  • #20   13. sep 2015 Personligt er jeg ikke glad for Kbh's dyrehospital men i hvidovre er der den mest fantastiske dyrlæge han hedder Dan Herlev Jørgensen og ejer frihedens dyreklinik,han er så hjertevarm og går ikke op i penge men dyrene,han ville aldrig nægte og hjælpe hvis man står i en dum situation så kan varmt anbefale Dan.. Jeg er flyttet til Faxe men har stadig dan som dyrlæge med mindre det er akut så bruger en hernede. Ved godt at du spurgte om noget andet men ville bare lige fortælle dig at Dan er en dygtig dyrlæge

  • #22   13. sep 2015 Jeg kan ikke give dig navne på mindre klinikker for jeg bor ikke i nærheden af KBH, så kender ikke nogen der.

  • #23   13. sep 2015 Fasanvejens var dem der var ved at koste Luka livet. Efterfølgende har jeg mødt en del dyreejere, der har skiftet dem ud. Men ja, de er søde. Det er bare ikke nok.

    Billederne er fra da han var syg og efter hans sygdomsforløb. Han tabte 1/3 af sin vægt og ifølge min nye dyrlæge havde han Max 1 uge igen før hans organer var lukket ned...


    profilbillede
  • #24   13. sep 2015 Fasanvejen kostede øjet på min venindes FB... ud over det kender jeg dem ikke.

  • #26   14. sep 2015 Ida der er dårlige historier om alle... Er sikker på de er lige så gode, som så mange andre.

    Jeg bor 200 m fra Dyrlægen på Istedgade... dem bruger jeg ikke. Der er ligeledes en dyrlæge 200 m væk på Værnedamsvej .. dem vil jeg heller ikke bruge.


  • #27   14. sep 2015 Bruger buddinge dyreklinik i bagsværd smiley

  • #28   14. sep 2015 Ida, brug dine egne indtryk og erfaringer smiley

    I en af grupperne for min by, der er hver gang et indlæg falder på hvilken dyrlæge man anbefaler i min by, 2-3 stykker, de samme hver gang, der hagler min dyrlæge ned. En af de personer har ikke bare mistet et dyr til narkose, nej nej hun har mistet 2-3 stykker og lige så mange af hendes dyr er fejlbehandlet og hun kan desuden bevise at dyrlægen har lavet nogle papir om så de ikke længere vedkender sig ansvaret for de ting der gik galt og bla. bla.
    Når vi så gang på gang skriver til hende at vi syntes hun skal gå videre med beviserne, så har hun ikke mere tid til at skrive med os.
    For mig ligner det mere personlig hetz mod klinikken og jeg siger ikke folk lyver...meeeen!
    Og det er jo skræmmende at der måske falder kunder fra på den baggrund.
    Jeg ved heldigvis bedre selv og jeg er svært tilfreds med min dyrlæge. Ikke kun fordi jeg har VIP status, men i det hele taget.
    Man skal også huske at dyrlæger kun er mennesker og ingen mennesker er fejlfrie.


  • #30   14. sep 2015 Ok Isabella, hvad hedder din dyrlæge nu så?

  • #31   14. sep 2015 Isabelle, jeg har også en dyrlæge i min bil jeg aldrig nogensinde igen sætter mine ben hos.
    Det var en søndag morgen og Zenta sked blod og hun kastede op. Hun var unghund, så det er mange år siden. Jeg ringede til dyrlægen som i hvert fald ikke gad have sin morgen ødelagt af min hund, så jeg fik en tid 2-3 timer senere. Og jeg fik også afvide at jeg skulle have penge med kontant. (Jeg ved godt at det er reglen, men slap dog lige af engang!)
    Da jeg kom gad hun ikke sige hej, hun skubbede Zenta ned, da Zenta hoppede op af hende, ingen klap, kæl, eller ord til Zenta, hun sagde kun noget til Zenta når hun rettede på hende og skubbede hende ned. Hun var ret hård i sine bevægelser og da Zenta havde fået nogle sprøjter og en sæk speciel foder med blev vi sparket ud igen.

    Jeg sætter aldrig nogensinde mine ben der igen. Aldrig.


  • #32   14. sep 2015 Vil lige sige at min dyrlæge ER den største i byen, men ikke så stor som Faxe osv. Der er 3 dyrlæger og 3-4-5 unge.
    Jeg har så aldrig problemer med at få en tid. Er det "akut" siger de bare at jeg skal kører med det samme, så presser de mig ind. Er det lige før lukketid, så venter de på mig osv.
    Ringer jeg derned får jeg en tid samme dag, også selvom de har travlt, med mindre jeg selv siger at næste dag eller næste uge er OK.


Kommentér på:
Dyrlæge

Annonce