Play video
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Møbelsamling 1.000 kr.
  • Spartlet en ny åbning i væg 1.500 kr.
  • Elektriker 1.620 kr.
  • Stubfræsning 2.500 kr.
  • Havearbejde 900 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Tykkeben og jeres mening
  • #4   23. sep 2015 Viktor får tørrede kallunpølser og noget tørret oksestrube fra Rigtig Hundemad.
    Pølserne spiser han ret hurtigt, mens struberne ofte tager længere tid.
    Han er ikke glad for rå kødben, hvis han var, så fik han dem smiley
    Ellers får han en rå kyllingehals engang imellem


  • #6   23. sep 2015 Jeg giver Perle tyggeben og tørrede oksesener osv osv. Men også rå ben (primært okse og lam). Hunde har behov for noget at gnave på både pga den tandrensende effekt, men også som mental stimulering. Jeg kan simpelthen ikke forstå dem der aldrig giver deres hund den slags.
    For mig at se er der to 'issues' man skal tænke over når giver 'tyggeting':
    1. De indeholder selvføglelig kalorier, som man så skal lige modregne i foderet smiley
    2. Sikkerhed: Hunden skal ikke kunne bide dele af og sluge som den så bliver kvalt i eller som sætter sig fast i spiserøreret. Fx de der oksehudsben med knuder, hvor knuderne kan bides af og sluges eller knogler der splintre.


  • #7   23. sep 2015 Jeg bruger det ikke

  • #8   23. sep 2015 Charlie gider ikke (og har ALDRIG gidet) de der "kunstige" tyggeting. Aldrig smiley Flæskeruller, griseører, okseører og andet lækkert kan han have i flere uger uden han rører det så det køber jeg ikke mere. Til gengæld så æder han med stor glæde vaske ægte, naturlige, ubehandlede rå ben i passende mængder til at holde både tænder og mave i tip top orden smiley

  • #9   23. sep 2015 "tykkeben, griseøre" smiley
    Så har du måske et smukt væsen. Ellers undgå de stramme bukser, nogle piger går i, og husk sort slanker. Mht ørerne, så kunne langt hår måske dække det værste eller måske en hat kækt på sned. smiley


  • #11   23. sep 2015 Carlo får fyldte marvben (hjemmelavet fyld), suppeben o.lign., de der vegetariske tyggeben der starter med w og gulerødder. Engang imellem kan han finde på at tygge på pinde, men det hører til sjældenhederne smiley

  • #12   23. sep 2015 Jeg giver mine både tyggeting og rigtige rå kødben af forskellig slags, alt efter hvad jeg lige kan få fat i.
    De rigtige kødben er selvfølgelig favoritten, men de nyder også de andre som lidt hygge.


  • #13   23. sep 2015 Vores får grise eller kalveøre i julegave (blandt andet) bliver voldforarget over et affaldsprodukt skal være SÅ dyrt, så det er sjældent jeg lader mig "overtale". Tyggepinde (i oksehud får de ikke.) men vi køber en pakke dental stick i Rema 1000´s eget mærke af og til. Dem brækker vi så i 3 stykker (pr. pind) og så får de lov at tørre og blive stenhårde. Og så i godbidsbøtten. Dem får de hver aften. Walle får sin Rimadyl og de 2 små får sådan en stenhård 2 cm. dentalstick. Ikke for den såkaldte effekt (som jo er ikke eksisterende) men som snack.

    Vores får rigtige ben som kost (bliver råfodret) så deciderede tyggeben(de brune/hvide med knuder) værdiger de ikke et blik.. de har sans for kvalitet smiley

    http://thebark.com/content/dangers-rawhide-dog-chew-toys


  • Animaks.dk
    Animaks.dk Tilmeldt:
    mar 2014

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 57
    #15   23. sep 2015 De fleste hunde er som regel meget glade for naturlige tørrede tyggeartikler, som måske ikke lyder alt for lækkert i vores ører... så som for eksempel Oksesener, lammekallun, okseluftrør, oksekallun, energistænger(tyretissemand), okselunger, pandelapper, lammelever, okselever, lammespiserør, okseunderben, kalvefod, lammeben, lammeører, okseører, oksespiserør osv. osv. osv.
    Personligt undgår jeg røgede produkter som f.eks griseører, da jeg finder de naturlige alternativer langt bedre og oftest meget sundere.
    Der er SÅ mange lækre naturlige alternativer, at jeg har svært ved at forstå at man køber oksehudsben(knudeben), munchystænger osv.
    Man kan også med fordel bruge rå ben og her foretrækker jeg lammeben og hjorteben, da disse er lidt blødere. Men de hårde okseben er også gode for hunde der elsker god tyggemodstand.
    Prøv f.eks et råt eller tørret marveben(UDEN tilsat fyld, da dette ofte er fyldt med tilsætningsstoffer). Disse rå eller tørrede marveben er et virkelig godt tidsfordriv og når din kære hund har fået fat på den lækre marv, kan du selv fylde den med noget du ved hunden elsker og fryse den ind og vupti, så har du et nyt lækkert ben til din hund.
    Mulighederne er mange... det er bare at gå på opdagelse smiley

    Mvh. Peter/Animaks.dk


  • #16   23. sep 2015 Her er almindelig tyggeting som energistænger, de det okse- og griseben med knuder, snoede "pinde", griseører osv osv. Ikke noget Nelly gider at røre overhovedet! - så derfor køber jeg det ikke smiley
    Hvis hun skal have en snack er det gerne tørret kyllingekød, tørret okselever, eller andet tørret kød. Det er dog ikke alt der dur smiley - kun gider f.eks. Ikke spise det almindelige tørret kallun.
    Ellers så står den på rå ben, og her er svine stegeben favoritten smiley


  • #17   23. sep 2015 Her får hunden fyldte magben, div. rå kødben og alverdens tørret ting - han er især vild med tørret elg skind og noget tørret hest (husk ikke lige præcis hvad fra hesten det er :D)
    Griseøre er hunden ikke så vild med og jeg er for nærig til at købe dem, når der nu findes så meget andet interessant.

    Jeg giver da også engang imellem dentasticks, men det er kun som godbid, hvor alle de andre ting er for at han rigtig får brugt tænderne.


  • #18   23. sep 2015 her er så grunden til jeg undgår Marvben/rørknogler. Min gamle hund prøvede det der..

    profilbillede
  • Animaks.dk
    Animaks.dk Tilmeldt:
    mar 2014

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 57
    #19   23. sep 2015 Hejsa Zarah.
    Ja det der ser grimt ud. Men heldigvis findes der marvben i flere forskellige størrelser, så man kan vælge en der passer til hunden og dermed undgår disse grimme uheld.
    Ps. jeg kan dog godt forstå at du holder dig væk fra disse efter den oplevelse.

    Mvh. Peter


  • #20   23. sep 2015 Peter : nu har jeg haft hund i 22 år og vokset op med hund. Jeg har råfodret i snart 13 år.. så jeg er bestemt hverken benforskrækket, sart eller lign. Og jeg kan bestemt godt tænke at lille hund mindre ben osv. Men nogen gange er uheldet altså bare ude.

  • #22   23. sep 2015 Heidi: hvad er du bange for præcis?

  • Animaks.dk
    Animaks.dk Tilmeldt:
    mar 2014

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 57
    #26   23. sep 2015 Pia:
    Nu er det mange -rigtigt, rigtigt mange hundeejere der giver deres hunde marvben, uden nogen som helst maveproblemer.
    Ja, marv indeholder masser af fedt, som hunde elsker... Men det er jo selve kampen, at få fat i marven der er spændende og sund for hundens aktivitet.
    Det er jo ikke sådan at man tager en ske og skovler 3 kg. marv ud af diverse marvben, for at så servere det i en skål for hunden... det vil nok give en del maveproblemer;-)
    Alt med måde...
    Fordelen med marvben er jo at når de er "brugt" så kan man fylde dem op med noget man selv ved at hunden elsker og så ind i fryseren med det, så har du et "nyt" ben og en masse aktivitet for hunden.
    Men ja, marv er fedende...

    Venlig hilsen
    Peter


  • #28   23. sep 2015 Her ryger alt ned. De billge, de dyre.
    Hvis ikke de smager godt skal de spiser alligvel så den anden ikke får dem, en maget vigtig detalje.
    Holder mig dog fra ben fra okse, da den ene ikke ret godt kan tåle det.


  • #29   23. sep 2015 Jeg køber i MÆNGDER ! Politistave, ører fra forskellige dyr, pressede ben med fyld, tørrede kødprodukter fra forskellige dyr. MÆNGDER !!!

    ... Jeg har en lillebitte hund. Det tager en KRIG at spise sig igennem de ting jeg køber ind. Men jeg gør det.
    - Jeg er meget bevidst om hvor stor en del de snacks han får er en del af hans kost, for han er sgutte så stor - men jeg køber produkter, der kun er tørret kød, intet salt, sukker eller farve - så går det jo alligevel smiley


  • #30   23. sep 2015 Her på matriklen er det som oftest rå okseknogler eller kogte marvben (osso buco) fyldt med økoleverpostej. Ikke for at være frelst, men fordi der er meget mindre salt i.

  • Animaks.dk
    Animaks.dk Tilmeldt:
    mar 2014

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 57
    #33   23. sep 2015 Pia:
    Nu er det virkelig, virkelig en stor forskel på størrelsen på marvbenene og mængde af marv i disse. til en lille hund, ville det nok ikke være så klogt at vælge et stort marvben med et stort hul hvor der er masser af marv. Her er det nok bedre at tage et af de marvben der er meget smalle og gerne lidt længere, for så er det minimalt hvad hunden kan få ud af det på kort tid.
    Men som jeg selv skriver andetstedets så foretrækker jeg selv hjorteben og lammeben smiley

    Vh. Peter


  • #37   23. sep 2015 Jeg har store foderspande fyldt med tørrede kyllingehalse og hønsefødder. Dog mangler jeg et sted ikke alt for langt herfra, hvor jeg kan købe hele store frosne sild uden at de koster en bondegård. Jeg råfodrer ikke, men skifter gerne et måltid ud med et laksehovede, frossent marvben eller lignende og her mangler jeg virkelig de sild, for det var lykken da vi fik 2 af dem foræret.

  • #38   23. sep 2015 Alt med omtanke og en god portion sund fornuft. Lia er heldigvis en meget fornuftig "tygger", alt bliver tygget grundigt og bidt af i små bidder - ikke noget med bare at sluge kæmpe stykker.

    Det samme med fedtprocent, kalorier, indholdsstoffer osv. Jeg er bestemt ikke fanatisk mht. hvad Lia får lov til at spise, men igen alt med måde. Hun er med alderen blevet lidt mere sart mht. rå ben, som hun ellers altid har fået rigtig mange af, så det er desværre nok ved at være slut med dem.

    Marvben og andet hvor hunden kan sidde fast bliver lige målt først (men igen hun er meget forsigtig). Hun har sine faste marveben som jeg så selv fylder og fryser ned.

    I bund og grund er det jo nok individuelt fra hund til hund og fra ejer til ejer. Jeg har kendt hunde som jeg ikke ville turde give bestemte tyggeben/større godbidder pga. den måde de sluger dem på - og andre hunde der får det meget dårligt af visse tyggeben.


  • #39   23. sep 2015 Mine får en god blanding af næsten alt, hvad der kan tygges, det eneste vi undgår er gris i alle afskygninger, det får de luft i maven af, men ellers både råt og tørret af både den lødige og lidt mindre lødige slags.

    Lam og rådyrben er et hit hos de fire, Ghini gider kun rå ben, når de har ligget gravet ned nogle uger og er godt modne smiley men vil gerne have tørrde hønsefødder og kaninører.

    De andre er altædende, både politistave, kalveklove, lammeribben, marvben osv. bliver der gnasket i.

    Store marvben er udmærkede "næsevarmere" til whipperne smiley

    http://billeder.bazoom.dk/hunde/album/231/m/1154359/elegante-whippets-eller_______.jpg


  • Steffen R
    Steffen R Tilmeldt:
    mar 2015

    Følger: 1 Hunde: 1 Svar: 5
    #41   24. sep 2015 Jeg giver også blandede ben (ALTID UBEHANDLET/RÅ). Både okse, svin, hest osv. Okse og svin får jeg ved en lokal slagter, uden beregning. De smider jo det meste ud.

Kommentér på:
Tykkeben og jeres mening

Annonce