{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.436 visninger | Oprettet:

Hvorfor gør hun det? Gemmer vand {{forumTopicSubject}}

Myrna er mærkelig. Hun har alle dage været mærkelig, og hun er stadig mærkelig.

Hun har en mystisk neurose med at gemme sin mad, hvis hun ikke er sulten. Det bliver sirligt forsøgt dækket med tæpper eller pivedyr. Det er jo forståeligt nok, for eftersom vi har Lulu også, så er der jo en til at stjæle maden, hvis hun ikke spiser den. Hun har også altid gjort det med ting, hun synes lugter grimt så som creme.

MEN...

Hun gemmer vand. Hun gør det ikke hver dag - men med jævne mellemrum kommer vi hjem til en skål med vand.. Eller.. Forhenværende skål med vand, for vi bliver i stedet mødt af et tæppe pakket sirligt ned i skålen, og som derfor har opsuget alt vandet.

Vi har prøvet keramikskåle, at hæve dem, dybe gryder. Senest er en dyb gryde placeret ovenpå en tom kasse øl (på den måde er det nærmest umuligt at dække vandet), men hun forsøger nu stadig.

På den ene side er det så skide mystisk, at jeg er ved at dø af grin over hende, men på den anden side er det jo absolut ikke hensigtsmæssigt at hundene ender med ikke at have vand en hel dag, fordi hun får søbet tæpperne til i det. Og det er jo også skide synd for hunden, hvis hun stresser sig selv over en skål med vand (hun agerer tydeligt stresset, når hun gemmer mad og piber højlydt, hvis hun ikke kan få dækket det med et tæppe, inden vi får fjernet det).

HVORFOR GØR HUN DET????


Kommentarer på:  Hvorfor gør hun det? Gemmer vand
Kommentér på:
Hvorfor gør hun det? Gemmer vand

Annonce