{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.896 visninger | Oprettet:

Operation af hornhindesår, erfaring? {{forumTopicSubject}}

Hey Hg.

Er der nogen herinde som har erfaring med operation af et hornhindesår? Og i så fald var det så nok med en operation ?

Vi skal afsted til dyrlæge igen igen igen igen i morgen smiley Og er såret ikke helet, så vil de operere ham med det samme, da de så mener vi har trukket tiden lang tid nok. Men da jeg så snakkede med dyrlægen i telefon i fredags, nævnte hun at det ind imellem er nødvendigt at operere mere end en gang.

Nu har det så kørt rundt i hovedet siden samtalen, om hvor ofte det mon er nødvendigt med mere end en operation. Spørger selvfølgelig i morgen, men kunne være rart med lidt "ro" i hovedet smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Operation af hornhindesår, erfaring?
  • #2   8. nov 2015 Nu er der ikke blevet trukket noget som helst til dyrlægen åbner, der blev ringet med det samme vi opdagede der var noget galt, og få timer efter havde vi en akut tid.

  • #4   8. nov 2015 Jeg stoler trygt på mine dyrlæger, hvor den ene bla. netop er efteruddannet i øjensydomme smiley

  • #5   8. nov 2015 Som jeg vist også skrev i din tidligere tråd, så fik Mille den operationen i januar. Hun blev opereret af øjenlægen Claus på Århus dyrhospital.
    Nu ved jeg ikke hvilke operation din dyrlæge mener din hund skal have, men jeg går udfra at det er en gitteroperation og hvis det er den, så var hans udsagn at risikoen for at det kunne gå galt med øjet igen, stort set ikke eksisterende. Så jeg forstår ikke din dyrlæges udtalelse...

    DKK: Hos ældre hunde +7 år og hunde med udestående øjene, kan et hornhindesår desværre ofte resultere i en nødvendig gitteroperation af øjet. Jeg ville så også kun selv få den bedste af den bedste til at rode min hund i øjene.


  • #6   8. nov 2015 Mailo er 7 år ( han bliver 8 til januar), så det kan jo måske have en del af forklaringen. Dyrlægen sagde ikke at det ofte skete, men sagde at det ind imellem sker at det ikke er nok med èn operation. Vi bruger Østergaards dyrehospital, og Finn der ejer stedet er bla. efteruddannet i øjensygdomme, så jeg tør godt lade dem klare operationen hvis det bliver nødvendigt. Og det har intet at gøre med penge , for vi har sygeforsikring på begge hunde, så pengene betyder intet i dette tilfælde.

  • #7   8. nov 2015 Min Schipperke Toya fik de der sår ca en gang om året i de sidste år. Første gang var vi gennem en længere tur med øjendråber og lignende uden held, der efter blev vi henvist til Rudersdal, hvor de er ret skrappe til den slag. Jeg var meget skeptisk, da jeg synes det lød som et stort og ret ubehagligt indgreb, men det virkede.
    Efterfølgende var det bare at ringe der ud, når den var gal, få operationen og så var den ged barberet. Meget effektivt!
    Har været der d. 23 dec, fik den sidste tid - sikkert der hvor han havde håbet på at holde julefri.... det var det år hunden fik den dyreste julegave!


  • #8   8. nov 2015 operation går ofte ud på, at blinkhinden syes over øjet. De virker som et levende plaster og får såret til at holds fugtigt mens det heler op.

  • #9   8. nov 2015 Kongelig: Ahahahahahaha, de ville sgu nok hellere have haft en billigere gave smiley

  • #10   8. nov 2015 Doggymom: Ikke ved en gitteroperation, jo det bliver gjort efter selve operatioen, men det er bestemt ikke det som er hovedårsagen til at øjet heler op. Ved en gitteroperation løsner de den klarer hinde fra øjet og ligger en masse vandrette og lodrette snit, hvorefter de ligger den klarerhinde ind på øjet igen. De lukker øjet ved at sy blinkhinden midlertidig fast, for at give øjet ro efter operationen.

  • #11   8. nov 2015 Jeg ved ikke om det er en gitteroperation han skal have, så meget er jeg ikke lige inde i det endnu. Men ved at jeg bliver oplyst nærmere i morgen når vi kommer derud smiley

  • #12   8. nov 2015 Jeg er også sikker på at han gerne havde været de der ture foruden, men når først han havde fået en rift, så var der ikke så meget at rafle om.
    Det var i øvrigt en der gitteroperation han fik - bare til info.


  • Hunden
    Hunden Tilmeldt:
    jan 2013

    Følger: 1 Emner: 8 Svar: 492
    #13   8. nov 2015 Jeg vil så helt klart tage over på Aarhus dyrehospital i stedet. Ham på Aarhus dyrehospital er medlem af øjen panelet og det er ham på østergaard ikke.
    Syntes din hund har døjet længe med det øje. Og derfor vil jeg vælge en specialist.

    Håber det kommer i orden.


  • #14   8. nov 2015 Uh, ja desværre alt for mange erfaringer smiley

    Alvin formåede 9! gange på ca ½år at lave hornhindesår.
    Årsagen fandt vi aldrig - jo altså, han sparkede sig selv i øjet, men hvorfor vides ikke.

    Han fik det vel opereret 3-4 af gangene (kan ærlig talt ikke huske det), og de andre gange blev det ordnet med øjendråber. Størst succes har vi haft ved øjendråber lavet af hans eget serum - dryppet hver 2. time - også om natten...

    Nu nærmer det sig ½ år uden sår, så håber at det var det smiley


  • #15   8. nov 2015 Camilla: Hold da op, det var da også helt vildt!!! smiley Vi TROR at Mailo har fået en gren i hovedet, han har det med at stikke snotten ind i alt muligt når vi går tur, men altså vi ved jo ikke om det er det. Det kan jo f.eks også være sket i leg med Ozzy, eller af en helt tredje årsag.

    Vi vælger operation nu her hvis det ikke er helet. Skulle det ske igen, vil jeg helt klart undersøge det med serum. Men jeg satser selvfølgelig på at det ikke sker igen smiley

    Vi vælger at lade vores egen dyrlæge ordne det, jeg stoler på at de har styr på hvad de laver. Og som sagt har det INTET med penge at gøre, for vi har en sygeforsikring der nok skal sluge en god del af regningen.

    Men lad os nu se, det kan jo også være at det er helet i morgen, det kan jeg jo af gode grunde ikke vide, da jeg ikke har farven herhjemme til at tjekke med smiley


  • #16   8. nov 2015 Rikke: Carlas søster er blevet opereret for det samme.. Og det var også på Østergaards Dyrehospital.. Hun har det rigtig godt idag og ingen problemer med øjet

  • #17   8. nov 2015 MyLyve: Dejligt at høre om en oplevelse fra samme sted smiley De fleste jeg har hørt om er også blevet fit for fight efter operation, så jeg satser på det samme sker for Mailo, hvis han altså skal opereres.

Kommentér på:
Operation af hornhindesår, erfaring?

Annonce