{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.168 visninger | Oprettet:

Hundefoder {{forumTopicSubject}}

Hej smiley

Jeg har truffet den store beslutning at få hund igen efter et par års pause. Jeg har så nu fået en rigtig dejlig border collie af hyrdehunde linjer.
Så det er en rigtig aktiv lille hvalp, som allerrede nu kræver masser af tid med aktivering og socialisering.
Hun er 11 uger på mandag, og jeg har haft hende i lidt over 2 uger. Jeg har fulgt hende fra hun var 3 uger, og hun har hele tiden været langt den største i kuldet og også en rigtig tyk lille dame.

Den første uge hjemme ved mig gik det ganske stille og roligt, og hun åd godt. Hun fik 3 gange om dagen, lige som hun var vant til inden jeg fik hende. Det gik dog hurtigt ned på 2 måltider om dagen, da hun ikke gad spise 3 gange.

For lidt over 1 uge siden, var vi ved dyrelæge til sundheds tjek, og fik at vide at hun var en lille smule tyk, men ellers frisk.

Nu er min lille hvalp derimod meget tynd! Man kan tydeligt mærke hendes ryg knogler, ribben og man kan endda tage under ribbenene der hvor de slutter smiley
Vi bor på landet, og er derfor rigtig meget ude i den friske luft og hun får løbet og oplevet en masse. Forsøger dog at få hende at sove/hvile i min. 18 timer i døgnet, da hun har brug for søvnen.

Udover at hun virkelig taber sig meget, så er hun rigtig glad for at spise sin lort, så jeg overvejer at skifte foder af flere grunde.

Hvilket foder vil i anbefale til en aktiv lille border collie hvalp, der bevæger sig en del mere end de fleste selskabshunde.

Hun skal på et senere tidspunkt trænes op til at hyrde får, men det er først om noget tid smiley

Udover tørfoder får hun lidt fåreknogler - ikke marv knogler, da de splintrer, lever, hjerte, lidt lunger og anden indmad - dette var hun vant til allerrede inden jeg fik hende.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hundefoder
Kommentér på:
Hundefoder

Annonce