{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.283 visninger | Oprettet:

Hvad kan min hund fejle? {{forumTopicSubject}}

DYRLÆGEN ER INDE OVER!

Min 9 årige labrador er syg, og vi kan ikke rigtig finde ud af hvad han fejler. Han er en gård hund, og går frit rundt dagen lang.

Det hele startede for ca. en måned siden, hvor han havde ørebetændelse, og fik en stærk antibiotika kur mod dette. Han begyndte så her efter at miste appetitten og tabe sig. Han begyndte at kaste op efter han havde spist, nogen gange direkte efter og andre gange 1-2 timer efter. Opkasten var enten gul eller hvidt skum. Han hoster også en del gennem dagen.

Vi tog ham til dyrlæge her fandt vi ud af han havde tabt sig 6 kg den seneste måned. Dyrlægen mente det kunne være den stærke antibiotika, der havde slået hans mave helt ud. Vi prøvede derfor med zoolac og proteinrig mad, og aftalte at ses om en uge til en opfølgende kontrol.

Men da der ingen bedring var efter 2 dage tog vi til dyrlægen igen, hvor han fik taget blodprøver, og yderligere havde tabt sig 1 kg. Svarene på blodprøverne var fine. Hen over weekenden var der stadig ingen bedring. Så vi tog igen til dyrlægen mandag for at få taget røntgen billeder. Disse var også helt normale. Han har derfor nu fået kvalmestillende piller til de næste par dage.

Lige nu svinger hans humør meget i løbet af dagen, det samme med hans appetit. Han spiser meget lidt, og vil helst kun have kød.

Nogen der har oplevet nogen lignende? Eller har forslag til hvad det kunne være?

Vi har selv tænkt på noget orm, måske hjerte/lunge orm?


Kommentarer på:  Hvad kan min hund fejle?
Kommentér på:
Hvad kan min hund fejle?

x