{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.089 visninger | Oprettet:

dyrlæge til sterilisation i østjylland {{forumTopicSubject}}

har en tæve der skal steriliseres her i november, min egen dyrlæge sterilisere ikke, da hun kun er hende i klinikken.
sidst jeg fik trille steriliseret, måtte jeg have en større diskussion med dyrlægen, da han ville beholde hende i 24 timer (rutine) og jeg ville have hende hjem til natten, da jeg mener jeg bedre kan holde øje med hende end han mens han sover.
Den sidste mulighed her i horsens tager totalt over priser og det er jeg egentlig heller ikke interesseret i.
så er der nogen der har erfaring med nogen her i Østjylland, der ikke tager fuldstændig over pris?
overvejer Hedensted, de tager 4000 kr for hund over 15 kg. men igen, kender ikke rigtig til dem.

evt nogen der kender et sted hvor jeg kan være med til hun sover?


Kommentarer på:  dyrlæge til sterilisation i østjylland
  • #2   13. sep 2017 Godt nok en køretur, men jeg kan anbefale Marienhoff Dyreklinik. Her må man blive, til hunden sover, og man må hente, når hunden er vågen igen. Der er veterinærsygeplejerske og overvågnng. Jeg fik min Luna steriliseret dér, det var så trygt, så trygt.

  • #3   13. sep 2017 tak for buddene. er ligeglad med at køre, evt bor min søster i Stoholm så Viborg kunne være ganske fint smiley
    lens ved du om man kan være med hunden til den sover ved Egelund?

    må ringe til marienhoff og få en pris


  • #5   13. sep 2017 kan ikke finde er hospital der hedder det. er det nordre dyrehospital måske?

  • #6   13. sep 2017 Jeg brugte byens dyreklinik i Viby j, da jeg fik Rosa steriliseret, jeg var 110% tilfreds, hun er så sød og man må gerne selv sidde med hunden til den sover, og så skriver eller ringer hun når de er færdige, så man ved at det er gået godt og hvornår man kan komme hen. Hun vidste at jeg ville komme før tid så jeg kunne få Rosa i armene inden hun var helt vågen.

    Ellers vil jeg varmt anbefale østergaards i Tranbjerg men jeg ved desværre ikke så meget om deres priser osv, da vi fik opereret Lucky for patella for 5 uger siden og det er den eneste gang vi har brugt dem. Men bedre og sødere dyrlæger og personale har jeg aldrig i mit liv mødt. Her får man også lov til at være ved sin hund til den sover og jeg fik lov til at sidde med Lucky imens han vågnede, og kunne tage hjem. De giver virkelig en god behandling af både dyret og ejer derude. smiley


  • #7   13. sep 2017 Den i Viby er det den der hedder byens dyreklinik?

  • #8   13. sep 2017 Vi fik det gjort i Hedensted i sin tid og var fuldt ud tilfredse.

    Fornuftig pris og kompetent personale


  • #9   13. sep 2017 Ja Stine det er det. smiley

  • #10   13. sep 2017 okay. dem må jeg have snakket med så. vil så gerne være der til hun sover, evt når hun vågner også, ville være så skønt.
    hun er meget mor syg, synes det er synd hun skal sidde i et bur helt selv, hun ville være så ulykkelig


  • #11   13. sep 2017 Mine forældre bruger Bygholm, hvilket de er meget tilfredse med, men det er måske dem, du skriver, tager overpris?

  • #12   13. sep 2017 Ja det er det. Jeg har brugt Bygholm 1 gang en nat, hvor en hvalp brækkede benet og der kom jeg ind til en ældre herre. mere arrogant nar skal man godt nok lede længe efter.
    så derfor vil jeg ikke betale ekstra for at bruge dem. så hellere køre land og rige rundt


  • #15   13. sep 2017 Jeg har ikke brugt dem til sterilisation, men jeg har gode erfaringer med Brædstrup dyrlægecenter. Kender flere der er meget glade for dem.

  • #16   13. sep 2017 tak Eriks, de er da rimelig tætte på. dem må jeg lig prøve at ringe til. ved du om man kan være ved hunden til den sover?

  • #17   13. sep 2017 Det ved jeg ikke noget om nej smiley

  • #18   13. sep 2017 okay. må ringe og forhøre mig. De er rimelig billige også nemlig.

  • #19   13. sep 2017 Vejle Dyrhospital har rimelige priser

  • #21   13. sep 2017 nej det havde jeg heller ikke. De siger det mindske komplikationer, men hvordan fanden holder han øje med min hund, når hun er i bur på klinikken og han i sin seng? de har overvågning der ind til men han vågner jo ikke af hun rører på sig eller noget. det gør jeg, for hun lå i min seng også kunne jeg være der i løbet af 5 min.
    Han blev ved med at køre i det og sige jeg ihvertfald ikke gjorde det for min hunds skyld og det gider jeg bare ikke! så hellere køre længere væk eller betale mere.


  • #23   13. sep 2017 han tager nu ikke ekstra for at hunden skal være der. og han er den billigste i byen, men det er jeg bare ikke interesseret i

  • #25   13. sep 2017 Jeg ville da umiddelbart mene, at man kan sidde med sin hund mens den bliver bedøvet, hvis man spørger om det!
    Det har jeg bedt om hver gang, og det er blevet imødekommet.
    Så er de bare blevet opereret som de første.
    Hvis det ikke havde kunnet lade sig gøre, tror jeg, jeg havde fundet et andet sted.
    Held og lykke med at finde " det rigtige sted" smiley og operationen.



  • #26   13. sep 2017 Der er jo mange dyrlæger, at vælge imellem på Bygholm. De er alt andet lige et rigtigt dyrehospital, med specialister inden for flere områder. Jeg har været der i forbindelse med udredning for cancer ved Kia af en onkolog. Det var MEGET billigt, hun biopserede på stedet, og smed det med det samme under mikroskop etc.
    Jeg elsker, at de har katte rendende helt fredeligt rundt i receptionen. Det giver en super stemning.
    At de har luftefaciliteter tilknyttet etc. er også en bonus.
    For mig er det for langt at køre i det dgl., ellers ville jeg nok bruge dem mere.

    Jeg har hørt en masse godt om Brædstrup, og jeg ved at flere herudefra tager turen, da de vurderer det er det værd, selv til små rutineting.

    Jeg bruger Givskud Dyreklinik, og er okay tilfredse med dem. Kia fik en sjælden komplikation til hendes neutralisering, og de var med til at redde hendes liv efterfølgende.

    Vejle Dyrehospital er også blevet virkelig godt. Og de skulle efter sigende gå efter, at det ikke skal koste mere en højst nødvendigt, så alle har råd til at bruge et kvalitetsbevidst dyrehospital ... Om det holder med priserne ved jeg ikke, da jeg kun har brugt dem i en vagt (i forbindelse med komplikation til Kias neutralisering).

    Jeg kender INGEN dyrlæger, der insisterer på at beholde hunden på klinikken i 24 timer, ved et rutineindgreb. Tværtimod.
    Jeg bliver altid ringet op når Kia får sin opvågningssprøjte, og så vralter hun med ud til bilen, og så hjem i de velkendte omgivelser, hvor hun kan observeres tæt og finde ro. Hun har været igennem alt for mange indgreb, det er klart en fordel for hende, at komme hjem, hvor hun ikke stresser.

    Det er forskelligt om jeg bliver ved Kia, før operationen, alt efter indgreb og dag. Hvis jeg stresser, så jeg stresser hende. Men oftest bliver jeg mens hun får den 1. beroligende sprøjte og dyrlægen tager hende så med ind til præ-OP.

    Hun er helt tryg ved dyreklinikken.

    Lad aldrig din hund undergå et indgreb som dette hvis ikke det er under overvåget narkose.

    Vi har en kvaksalver af en dyrlæge her i nærområdet, som hakker løs i kæledyr, uden at have fasciliteterne, personalet, eller kompetencerne til det. Det holder prisen nede, men ofte skal man selv agere operationssygeplejerske ... Dem skal man holde sig fra, selvom prisen, og beliggenhed måske kan friste.


  • #27   13. sep 2017 Givskud havde jeg faktisk også overvejet.

    Vejle dyrehospital er rimelig billige ser det ud som om, men Brædstrup er billigere, men hvis ikke jeg må være ved hende når hun skal sove og vågne, så tager jeg et andet sted.

    ved ikke om man kan få lov til at være der alle steder, da trille skulle opereres tror jeg ikke jeg havde fået lov at være der til hun sov, han bedte om hun kom inden kl 9 og jeg hentede hende ved lukketid, så han havde hende så længe som muligt.

    selvfølgelig skal det være et sted hvor narkosen er overvåget, det går jeg selvfølgelig ikke på kompromis med, ellers havde jeg jo også bare taget det første og billigste. istedet bruger jeg timer på at sidde og finde ud af hvor der er godt og hvor jeg kan få opfyldt mine krav.


  • Hunden
    Hunden Tilmeldt:
    jan 2013

    Følger: 1 Emner: 8 Svar: 492
    #28   13. sep 2017 Aarhus dyrehospital vil jeg anbefale.
    Syntes ikke prisen skal være afgørende, men derimod kemien med dyrelægen og det øvrige personale.

    Har du overvejet kikkert operation? Det kan de på Aarhus dyrehospital, og dyrlæge Lasse som står for de operationer er simpelthen så sød og rar og dygtig. Bedre dyrlæge skal man lede længe efter.
    Så de får min klare anbefaling, også selvom de nok er lidt dyrere end andre. Men alt udstyr er i top.


  • #29   13. sep 2017 Regina T. det er ikke sikkert de 3700.- er helt retvisende. det er fordi din hund har været under 1 år. hvis de er ældre er det ofte en smule dyrere. smiley

    men et godt sted. smiley


  • #30   13. sep 2017 Nu har jeg ikke lige fået foretaget sådan et indgreb , da jeg har intakte hanhunde smiley

    Men begge vores hunde er blevet opereret på Østerfaards dyrehospital i Tranbjerg, og vi har ikke været andet end tilfredse. Ozzy har fået fjernet en indkapslet cyste på halen, og Mailo har fået opereret et hornhindesår og senest fået fjernet urinvejssten. Ved sidste operation fi Mailo hjertestop under narkosen fordi han var så syg , og de var SÅ dygtige til at få ham tilbage igen selvom han var meget svær at få stabil, og de er så mange derude at der altid kan springe ekstra hænder til for hjælp, som der også gjorde ved Mailo, så den anden dyrlæge kunne " skynde" sig at blive færdig med selve operationen, mens ens anden så holdt øje med hans vejtrækning og puls sammen med en sygeplejerske. Jeg tør ikke tænke på hvor galt det kunne være gået, et sted hvor der kun var en enkelt dyrlæge.

    Jeg er SÅ glad for vi har skiftet til dem, de er simpelthen SÅ dygtige og søde, og så er det mega rart at de kan klare stort set alt, så ens hunde altid kommer samme sted, og ikke skal nye steder hen smiley


  • #31   13. sep 2017 Hov ja hos Østergaards har det heller ikke været noget problem at være hos hundene til de har sovet. Jeg har bare forklaret dem at Mailo er ret speciel og ikke særlig tryg ved andre, derfor er det vigtigt for mig at være der når han falder i søvn, og igen når han vågner. Ved Ozzy tog jeg afsted inden han sov, og det har jeg fortrudt, det gør jeg aldrig igen, det kunne mærkes på ham gangen efter vi kom til dyrlægen, han var panisk for jeg nu forlod ham igen, og han er ellers MEGET tillidsfuld og tror alle mennesker er sat i verden til ham smiley

  • #33   13. sep 2017 Jeg fik Dorit steriliseret på Århus Dyrehospital med kikkert. Det koster 1.000 kr ekstra, og så vil de gerne have en blodprøve inden, så i alt løb det vist op i omkring 5.000 kr.

    Jeg sad med hende da hun fik lidt beroligende, og de kom retur med hende så snart hun åbnede øjnene. Så sad jeg med hende nede i den ende hvor der er sofa.

    De tilbyder at beholde hunden natten over, men sender dem hjertens gerne hjem - hvis man altså lover at observere den de første 24 timer, og kontakte dem hvis der er noget.

    Jeg havde i den forbindelse en meget akavet sms-korrespondance med dyrlægen om aftenen, hvor ordet "skede" blev skrevet så mange gange, at jeg blev helt flov smiley

    Men altså, hunden blev opereret, fik 4 mikro huller i mavsen og var i fuldt vigør efter et par dage. Ingen sting der skulle fjernes, ingenting. Bare en bemærkning om at hun ikke skulle blive tykkere smiley


  • #34   14. sep 2017 Steffen de steder der står priser på hjemmesiderne, har det ikke noget med alderen at gøre, men hvor stor hunden er.
    jeg blev heller ikke spurgt om alder på min tæve, da jeg ringede efter et tilbud dengang hun blev fixet.

    jeg havde faktisk overvejet den kikkert operation.

    nogen der ved om man kan få taget røngten billeder først? overvejer om man kunne slå to fluer med et smæk, da jeg skal have taget HD og AD billeder.


  • #35   14. sep 2017 Det er muligt. Men liiige der ved jeg at der er forskel.

  • #37   14. sep 2017 fedt lens. tak fordi du spurgte smiley

  • #39   14. sep 2017 Det vil jeg også til enhver tid. Min kæreste arbejder der godt nok så jeg er muligvis lidt farvet smiley

Kommentér på:
dyrlæge til sterilisation i østjylland

Annonce