{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Søren !!!
 • #1   6. okt For pokker søren så er det i gang

 • J0hN
  J0hN Online Tilmeldt:
  aug 2010

  Følgere: 53 Hunde: 3 Emner: 5 Svar: 3.070
  #2   6. okt Han har ikke tid. Han forbereder aftensmad allerede

 • #3   6. okt Hahaha troede han var ude med sin . Border og puddel

 • #4   6. okt Martine
  Tak fordi du godkender mit udstyr. Og i lige måde


 • #6   6. okt Hovedet er meget bulldogagtigt (performance), men kroppen kunne godt pege lidt i retning af dogoen. Stamtavlen viser dog kun bullerbasser

 • #8   6. okt #4

  Elsker din evne til at få det helt rigtige ud af mine skriv


 • #9   6. okt Den hund må godt nok stole meget på føreren, når den tør gå sådan så længe
  ,


 • #10   7. okt Jeg kan ikke lade være med at tænke, om ikke at den hund får ondt i nakken af at gå og kigge op på føreren konstant ?
  Nogen der ved om det evt. kræver jævnlige besøg hos kiropraktor/fys eller lign. ? Hos hunde der trænes meget, og som ofte går med hovedet i den stilling ?

  PS. Søren, er sikker på at Chili foretrækker en lur på sofaen, fremfor at tosse rundt på en træningsbane


 • #11   7. okt Nogen der ved om det evt. kræver jævnlige besøg hos kiropraktor/fys eller lign. ? Hos hunde der trænes meget, og som ofte går med hovedet i den stilling ?

  Det gør det ikke.

  Jeg går / har altid gået, med mine hunde "på den måde" når jeg træner. Jeg kommer regelmæssigt hos Charlotte Frigast (kiropraktor, in case you didn´t know), hver 4. måned ca, og jeg har aldrig oplevet at der var noget galt, der kunne henføres til den måde vores hunde går fvf på.

  Og ja, der er jo mange der fejlagtigt tror at hunde foretrækker at flade ud på en sofa, istedet for at "tosse rundt" på en træningsbane.
  Og ja, de ta´r altid fejl.


 • #12   7. okt Jeg indlære positionen på begge sider for at kunne skifte og skåne hunden. Det gør en del. Tror dog ikke det gør en forskel. kender ingen hund med skader pga det

  Ellers enig med Martine - jeg kender heller ingen hunde, uanset race, der ikke gerne vil arbejde, og hellere det end at ligge og flade ud på en sofa. Senest var det en lille yorkie, der total tog mig med storm, fordi den var så hooked på legetøj som belønning. Den hund kan helt sikkert lære en masse


 • #13   7. okt Min oplevelse fra schæferne er, at de skader, de får af deres træning kommer i bagparten, ikke i nakken.
  Myoser, bevares - men det er der vist ingen hunde, der kan sige sig fri for - mindst af alt hunde, der ikke laver noget

  RED: Lige en undtagelse - de skader, de kan få i nakken af træning af IPO handler ikke om lydighed, men om sammenstød med figuranter. Det kan godt blive noget rigtig skidt.
  Men de får ikke skader af at kigge op.


 • #15   7. okt Selvfølgelig er tavlen ufuldstændig, men der figurerer ikke nogen dogo i de dele, jeg har set. Tavler fra sydstaternes brugshunde er vel oftest mangelfulde. I øvrigt ser hunden ud til at passe godt overens med standarden på det fysiske plan. Den virker dog ikke så stædig, som nogle kan være. Fik du den Chili?

 • #17   7. okt Den virker dog ikke så stædig, som nogle kan være.

  Den er måske brugslinie og mere samarbejdsvillig ??? Og Miss Chili er ud af udstilingslinierne


 • #18   7. okt Den lokale beaty-queen aka Chili er en såkaldt hybrid. Altså en kælling fra hver by. I hendes aner findes bla Margentinas sgt. Rock, der ikke alene var brugslinjer, men rent faktisk har danset med vildsvin. Vi har vildsvin meget tæt her på, men min fryser er så fyldt, at jeg ikke kan presse en pakke skiveskåret bacon ned i den

  PS! Stædigheden er nærmere kønsbestemt


 • #19   7. okt PS! Stædigheden er nærmere kønsbestemt

  Nå nå ...


 • #20   7. okt hvor mange point er max? Altså går ud fra at 97 er flot, men der er jo forskel på om max er 100 eller 150.


 • #22   7. okt takker

 • Peter
  Peter Tilmeldt:
  okt 2016

  Følgere: 4 Emner: 3 Svar: 1.995
  #23   7. okt I hendes aner findes bla Margentinas sgt. Rock

  Der er også en del Margentina sgt rock i hunden fra startindlægget..se evt #16


 • #24   8. okt Martine: Tak Kom bare til at tænke på, at flere af jer, der træner meget, jævnligt benytter jer af kiropraktor og lign. Regnede med at det var forebyggende, men har ikke spurgt ind til om det var forebyggende, eller om det var nødvendigt pga. skader ( i f.eks nakke). Så jeg blev nysgerrig
  Hvis hverken du, eller CH, oplever at hundene er generet af at gå med hovedet i den stilling, så tænker jeg, at det sådan generelt ikke er et problem.

  Og så er jeg for øvrigt enig med dig i at hunde skal ud og bevæge sig/arbejde. Ikke nødvendigvis på en træningsplads, men de skal ud af sofaen med jævne mellemrum Selvom mine elsker at dase med mig i sofaen, så elsker de det altså mere, når vi tosser rundt i haven og søger efter dåsemad i græsset

  Kan dog godt være i tvivl om hvorvidt Chili er en mønsterbryder, og rent faktisk er én af de få hunde, som foretrækker at flade ud i sofaen Ud fra Sørens beskrivelse af hende, har jeg svært ved at se Chili være begejstret på en træningsplads, medmindre der er uddeling af gratis øko bøffer


 • #25   8. okt Det lader mest til at være en klassisk myte hos folk, der ikke træner selv

 • #26   8. okt Nu da stråmændene køres i stilling, så vil jeg lige knytte en kommentar dertil. Det er muligt, at Chili gider komme på en træningsplads, men jeg gør ikke. Derfor stoppede jeg også for mange år siden i forsvaret. Hundens interesser bliver ofte et spejl af ejers, og Chili er ganske stille og rolig, nu hun er indendørs. Før hen var hun spændt som en paraply i regnvejr, når vi var i skoven eller ude på de åbne marker (ja, her er der bondeland ad libitum).
  Martine kunne sikkert have fået noget brugbart ud af at træne med tykke, og de ville begge have elsket det. Chili fordi hun er tilpasningsdygtig, og Martine fordi hun så ikke skulle pudse pokaler


 • Peter
  Peter Tilmeldt:
  okt 2016

  Følgere: 4 Emner: 3 Svar: 1.995
  #27   8. okt Selvfølgelig er tavlen ufuldstændig

  stråhat eller ej..Ser ud til at du bevidst undladede at svare på denne "selvfølgelighed"..?


 • #28   8. okt Peter
  Jeg svarede i #15. Brugshunde har ikke altid tavler. Min farfars foxterrier havde heller ikke. Den kom fra en nabogård, der havde en dygtig rottehund. Min farfars hund var umiskendelig foxterrier, men altså ingen tavle.
  Desuden gider jeg ikke deltage i dine typiske 'uploade link' konkurrencer. Jeg har skimmet Canario-tråden. Vor herre bevares.


 • Peter
  Peter Tilmeldt:
  okt 2016

  Følgere: 4 Emner: 3 Svar: 1.995
  #29   8. okt Tænkte nok at du skulle prøve at spille smartsass prettyboy med slikhår.. Der er vist ikke meget sindig nordjyde over dig..

  Jeg svarede i #15. Brugshunde har ikke altid tavler. Min farfars foxterrier havde heller ikke. Den kom fra en nabogård, der havde en dygtig rottehund. Min farfars hund var umiskendelig foxterrier, men altså ingen tavle.

  Der er jo nok en grund til at tavlen er mangelfuld..men jeg kan godt se at din viden om din egen race er særdeles mangelfuld.. Så ville du nok kunne ligge to og to sammen..om et par navne i tavlen..

  Desuden gider jeg ikke deltage i dine typiske 'uploade link' konkurrencer. Jeg har skimmet Canario-tråden. Vor herre bevares.

  Tror nu heller ikke at du har meget at bidrage med..Det sjove er at du selv finder anvendelse af google i ny og næ..men at du ikke fatter at skelne mellem løgn og latin..feks i tråden om de fladnæsede..hvor du kommer med google-klaphatte-argumenter om underbiddet.. Da du absolut skulle spille smart på Isabelle´s bekostning..


 • #30   8. okt Ups Peter, ramte jeg et ømt punkt

 • Peter
  Peter Tilmeldt:
  okt 2016

  Følgere: 4 Emner: 3 Svar: 1.995
  #31   8. okt Ups Peter, ramte jeg et ømt punkt

  Nej, du udstiller bare din manglende viden om din race og hunde generelt..Hold dig nu bare til mad og trutmunde-tråde..


 • #32   8. okt Det vil jeg gøre. Så kan du holde dig til at uploade links og endeløse, ligegyldige copy-paste indlæg, som ingen alligevel læser.

 • Peter
  Peter Tilmeldt:
  okt 2016

  Følgere: 4 Emner: 3 Svar: 1.995
  #33   8. okt Det vil jeg gøre. Så kan du holde dig til at uploade links og endeløse, ligegyldige copy-paste indlæg, som ingen alligevel læser.

  Kan ikke gøre for at din viden om "racerne" er så begrænset på området, at du alligevel ikke fatter at drage en sammenhæng..


 • #34   8. okt Der findes nu mange kiropraktorer og fysioterapeuter der advarer mod at hundene skal gå for højt med hovedet og ved samme side. Det giver skader og ømheder.
  Ikke så alvorlige som mødet med en uheldig eller dårlig figurant.
  Men sundt kan man ikke kalde det.
  Det kan gøre meget hvis man skifter side ofte og laver nogle udstrækningsøvelser med hunden. F.eks hovedet ind mod brystkassen.


 • #35   8. okt AG: Ja det kan jo ikke skade. Om det har en effekt som sådan ved jeg dog ikke. Min hund holder pauser imellem og går på begge sider, men jeg træner jo korte sessioner. Nu er vi begyndt at gå længere og længere, men jeg ved stadig ikke om det gør en forskel. Det er noget jeg "har hørt", at det gjorde, men jeg har slet ikke erfaring nok med lydighed til at kunne sige om det gør Jeg er jo en glad amatør, som bare har taget rådet til mig. Skade gør det jo ikke

 • #36   8. okt FVF er jo en ret monoton øvelse og derved hård ved hundens krop. Det afhænger selvfølgelig af hvor meget og hvor intens man træner.
  Alt træning slider jo lidt det er jo sådan kroppen bygges op. Det mest skadelige er nok næsten at leve livet på en sofa.
  Desuden må det godt nok være et kedeligt liv.
  Jeg syntes det er fint at træne men man bør bare tænke på at varme godt op og ned. At lave styrke, balance, smidigheds og udstrækningøvelser gavner med garanti også.
  Jeg bruger FVF til rally og der trænes jo næsten lige meget på begge sider.
  Kriterierne i FVF i IPO er noget anderledes end i dch, lp og rally.


 • Peter
  Peter Tilmeldt:
  okt 2016

  Følgere: 4 Emner: 3 Svar: 1.995
  #37   8. okt Det kan gøre meget hvis man skifter side ofte og laver nogle udstrækningsøvelser med hunden. F.eks hovedet ind mod brystkassen.

  Det er mit indtryk at vigtigheden af udstrækning og massage, er lidt et overset emne i brugshundekredse som "kører" deres hunde en smule hårdt.


 • #38   8. okt Enig ag

 • #39   8. okt Der tager du fejl, Peter.
  Massage og kiropraktik er meget brugt i brugshundekredse.
  Netop derfor ved vi også st de ikke får problemer af FVF.


 • #40   8. okt Jeg tror nogle her glemmer hvor vigtig en sund krop er for de hunde, der skal yde max.

  Derfor er det NETOP et fokusområde for brugshundefolk
  Hunden holder længere, får færre skader og yder mere. • Peter
  Peter Tilmeldt:
  okt 2016

  Følgere: 4 Emner: 3 Svar: 1.995
  #41   8. okt Derfor er det NETOP et fokusområde for brugshundefolk
  Hunden holder længere, får færre skader og yder mere.


  Jeg er da glad for hvis du mener at det er tilfældet..Der har bare ikke været særlig meget viden eller fokus på området i de brugshunde-kredse jeg har stiftet bekendskab med (mest ph)


 • #42   8. okt Jeg kender naturligvis mest til IPO-miljøet.
  PH-kredse rykker sædvanligvis lidt langsommere.

  (Og jeg dukker mig)


 • Peter
  Peter Tilmeldt:
  okt 2016

  Følgere: 4 Emner: 3 Svar: 1.995
  #43   8. okt PH-kredse rykker sædvanligvis lidt langsommere.

  Kan godt være at jeg skal stikke lidt til dem jeg kender i kriminal-klassen..


 • #44   8. okt Hahaha....
  Du er nu morsom nogle gange, Peter


 • Peter
  Peter Tilmeldt:
  okt 2016

  Følgere: 4 Emner: 3 Svar: 1.995
  #45   8. okt Du er nu morsom nogle gange, Peter

  Hvad mener du med det? • #46   8. okt Prøv at stik til dem

  Men det er sjovest at stikke til den gamle (men ret magtfulde) garde


 • Peter
  Peter Tilmeldt:
  okt 2016

  Følgere: 4 Emner: 3 Svar: 1.995
  #47   8. okt
  Men det er sjovest at stikke til den gamle (men ret magtfulde) garde

  Min nabo har da mange år på bagen i de østjydske kredse..


 • #48   8. okt #40
  CH
  Hvad mener du så begrundelsen skulle være for at hunde ikke får skader eller ømheder af en monoton øvelse som FVF. Bare ved at se på videoen i denne tråd kan du se en meget unaturlig gangart og holdning ved hunden.
  Eller er det blot FVF i IPO der ikke slider som alt andet FVF?
  Skader og slid undgår man netop ved varieret træning, udstrækning, ordentlig opvarmning og nedkøling.
  Heldigvis vinder det også mere og mere indpas ved hundetræning. Men mange hænger nu stadig gevaldig i bremsen


 • #49   8. okt Det kan måske handle om træningskultur i de forskellige miljøer..
  Jeg kender intet til om hunde i andre sportsgrene får problemer med nakken af FVF - jeg ved, det ikke er et problem i IPO.
  Det kan da være at det handler om hvordan man træner - og ikke mindst hvor længe og med hvilke pauser..

  Det er ikke almindeligt at IPO-sportsudøvere går enormt lange træk med deres hunde i træningen.
  Det er få minutter ad gangen...

  Og de færreste er på banen mere end tyve minutters tid alt i lydighed. Et treerprogram varer omtrent 7-8 minutter at gå og det er bestemt ikke almindeligt at gå et helt program uden pauser i træning...


 • #50   8. okt Jamen netop Det handler om hvordan og længe man træner. Og om hunden har den styrke og kondition der skal til. Det skal bygges langsomt op.
  Men selvfølgelig slider og skader FVF ligesom alt mulig anden monoton træning.
  Man formindsker det ved korrekt og varieret træning


 • #51   8. okt Der findes nu mange kiropraktorer og fysioterapeuter der advarer mod at hundene skal gå for højt med hovedet og ved samme side. Det giver skader og ømheder.

  Jeg har ikke rendt ind i de mange, der advarer ?
  Jeg kan kun referere til hvad jeg får at vide, når jeg - stik imod hvad der er den normale opfattelse af brugsfolk - kører min hund til kiropraktor hver 4. måned fast.
  Ingen problemer i hverken nakke, skuldre, ryg .. så mon det har noget at gøre med svagere opbyggede hunde, eller ringere træningspas ?
  Jeg lærer min hund at gå fvf - jeg lærer min hund at springe frem og tilbage over henh flugt- og A-spring, og så er der jo ikke den store ide i at terpe de øvelser i halve og hele timer efterfølgende.

  Jeg bruger iøvrigt også den der blå bold - kan ikke huske hvad den hedder ? - hvor Czhaplin laver øvelser, balance, styrkning af ryg og lænd, samt udstrækning.
  Jeg varmer ham op inden han skal på banen - jeg laver et par få udstrækninger og går en tur med ham, hvor han er løs og selv kan bestemme tempoet.
  Efter hver træning - henh lydighed og gr C - bliver han skridtet af (ja, jeg er gammel ridepige), og får et dækken på, for derigennem at undgå at han køler ned for hurtigt.

  Jeg har 7-9-13 aldrig haft problemer med en hund, pga den går den der superfede fvf som man kun ser i IPO -de skader mine hunde har haft, var pga figuranter eller gåture.


 • #52   8. okt Martine kunne sikkert have fået noget brugbart ud af at træne med tykke, og de ville begge have elsket det. Chili fordi hun er tilpasningsdygtig, og Martine fordi hun så ikke skulle pudse pokaler


  I ph kunne vi nu sagtens have hevet noget pudsningsegnet materiale til os


 • #53   8. okt "I ph kunne vi nu sagtens have hevet noget pudsningsegnet materiale til os"

  Hun kan knurre på kommando. Man skal bare sige 'kommer muddi'. Den virker hver gang, men bliver mere og mere uentusiastisk, som det viser sig, at muddi ikke kommer alligevel. Muddi var vores tidligere nabos ret så larmende, lettere gumpetunge labradortæve(kunne godt minde lidt om . . . . . . . . . . .).


 • Peter
  Peter Tilmeldt:
  okt 2016

  Følgere: 4 Emner: 3 Svar: 1.995
  #54   8. okt I ph kunne vi nu sagtens have hevet noget pudsningsegnet materiale til os

  Ja måske, hvis det ellers var en af de godkendte racer i Dansk Politihundeforening


 • #55   8. okt Ikke "måske" .. og ja, PH er jo nødt til at holde talent ude af deres forening. Hvis jeg, en IPO-tosse, kommer med en AmBull og klasker dem allesammen ud af kurs .. så .. ja, det kan du nok godt selv se.

  Det skulle nødig hedde sig


 • #56   8. okt Hun kan knurre på kommando. Man skal bare sige 'kommer muddi'.

  Hun er jo nærmest overkvalificeret


 • #57   8. okt Hahaha Stakkels muddi

Kommentér på:
Søren !!!