{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.136 visninger | Oprettet:

laura S
laura S
Tilmeldt:
30. mar
Følger: 1 Emner: 1 Svar: 6

Min hund har bidt min mor {{forumTopicSubject}}

Her i morges kommer jeg ud i stalden og ser min mor har en del skræmmer i ansigtet, jeg spørger hvad der er sket, hvor hun så fortæller at hun havde været inde hos kattekillingerne, hvor vores hund så havde sneget sig med ind. Vores hund har tidligere været en smule agressiv overfor kattene. Min mor løfter en af killingerne op, som var kommet ud af kurven og i det hun gør det, bliver hunden agressiv og bider min mor i låret, hun falder og slår hovedet og efter dette er han så helt normal igen, da hun rejser sig op?

Det skal siges at han normalt ikke bryder sig om særlig mange mennesker og slet ikke fremmende. Han har også før haft fat i min fod hvor jeg kom til at rører ved ham, mens han sov...

syntes det er en øv situration og ved ikke hvad jeg skal gøre?

Han er en lille bichon havanese på 8 år, han har som sagt altid været lidt speciel, men er de seneste par år blevet værre og værre. Hvis der kommer en løber ude på vejen gør han og det samme med fremmende der kommer hjem til os.
Ville det kunne hjælpe med at kastrerer ham, eller er det for sent? og mundkurv kan han jo ikke have på hele tiden?Kommentarer på:  Min hund har bidt min mor
 • #1   10. okt Jeg synes I skal tage forbi dyrlægen og forklare problemet til dem.

 • #2   10. okt Jeg tænker umiddelbart, at han er gået efter killingen, og ikke din mors lår.
  Desuden tænker jeg, at han muligvis har smerter udfra hvad du fortæller om episoden med din fod, så det er det allerførste, jeg ville få tjekket.
  Dyrlæge og en fysioterapi/kiropraktor (Jeg kan anbefale Magtor, de er super dygtige).

  Det ville næppe hjælpe at kastrere ham - I så fald skal der være en målbar hormonel ubalance, og det er sjældent tilfældet.

  Hvis han IKKE har smerter (ifølge begge ender af fagfolk), så ville jeg kontakte en god adfærdsbehandler, som arbejder ud fra et standpunkt i positiv forstærkning.


 • #3   10. okt Jeg kan ikke forestille mig det er hormonelt betinget så kasteration vil næppe virke efter hensigten. Muligvis vil det forværre det.
  Du bør tilgengæld gå til dyrlægen og få tjekket hunden er sund og rask. Altså ikke har smerter ikke har dårligt syn osv.


 • laura S
  laura S Tilmeldt:
  mar 2017

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 6
  #4   10. okt Han har ingen form for smerter, så måske det var chokket der gjorde han tog fat i min fod.
  Men tænker bare sådan at hvis han kan bide min mor, kan han gøre det ved alle. fordi det er hende der fodre ham, hende som lufter ham og hende som sover med ham. Jeg er virkelig skræmt over det.
  Men ja er nok dyrlægen jeg skal hive fat i og hører af.


 • #5   10. okt Nej en kastration vil ikke hjælpe.

 • #6   10. okt Hvordan kan I vide, at han ikke har smerter? Er han tjekket - fornylig - af både dyrlæge og kiropraktor?

 • laura S
  laura S Tilmeldt:
  mar 2017

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 6
  #7   10. okt Kan det være af jalousi den vælger at bide? fordi hun løfter kattekillingen op?

 • #8   10. okt Nej. Det ville jo heller ikke forklare, at han har bidt i andre situationer også.

 • laura S
  laura S Tilmeldt:
  mar 2017

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 6
  #9   10. okt Han er tjekket af dyrlæge, dog aldrig kiropraktor

 • #10   10. okt Nej jalousi er en menneskelig følelse

 • #11   10. okt Hvordan kan du sige så sikkert at han ingen smerter har?

 • laura S
  laura S Tilmeldt:
  mar 2017

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 6
  #12   10. okt Altså jeg stoler jo på min dyrlæge når hun siger den er rask, har aldrig været den store fan af kiroprakter til mine dyr.

 • #13   10. okt jamen, så bare træk på skuldrene og håb at det ikke går rigtig galt næste gang....

 • #14   10. okt Den lyder ikke til at have det godt.. Hvad laver i med ham på en alm hverdag?

 • #15   10. okt En dyrlæge er ikke lige så meget inde i og kunne mærke eventuelle skævheder osv. i hunden, så det vil bestemt være en god idé at tage forbi en kiropraktor - de kan altså bare noget mere på det punkt.

  Hvis din dyrlæge bare har foretaget et alm. sundhedstjek af hunden og kaldt den rask, så er der altså stadig rigtig mange ting som ikke er tjekket og derfor kan være i vejen.


 • laura S
  laura S Tilmeldt:
  mar 2017

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 6
  #16   10. okt Han er normalvis en glad hund, han er med i mor i stalden hver eneste dag og hygger sig med det.. og vi havde jo ikke tænkt på at der skulle være noget efter dengang han bed mig, vi troede han fik et chok fordi han sov. Men efter dette her, er vi virkelig blevet urolige.

 • #17   10. okt Kiropraktor er en genial "ting", for mennesker, og for dyr.

  Jeg havde min Musashi (hund) hos en, og han fandt ud af han var skæv i bækkenet, og var låst 3-4 steder i ryggen. Det blev en helt "anden" hund efter det besøg. Han kunne vende, og dreje rundt på en 25 øre, hvilket han aldrig havde kunnet, og kunne pludselig sidde stille når han skulle af med afføring.

  Mine genboer havde en Sheltie hanhund, som ikke kunne finde ud af at bedække en tæve. Han kom til samme kiropraktor, og han var også skæv eller låst. Nu kan han dæleme bedække!

  Alle hundeejere burde gøre sig selv, og hunden den tjeneste at tage til en kiropraktor med deres hund.
  Jeg vil mene at grunden til du ikke er fan, er uvidenhed. Altså at du ikke ved hvor god en kiropraktor kan være


 • laura S
  laura S Tilmeldt:
  mar 2017

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 6
  #18   10. okt Har bare haft utrolig mange dårlige erfarringer, dog ikke med hunde men heste, når det gælder kiropraktor, hvor de har gjort mere skade end gavn.
  Men har kontaktet en specialist i hundeadfærd nu, som vi skal snakke med imorgen, så nu krydser jeg fingre for hun kan give mig nogle svar.


 • #19   10. okt Hvem er denne specialist? - For her skal man også være meget forsigtig ikke at få en der gør mere skade end gavn.

 • #20   10. okt hvis han ikke laver andet end at gå i stalden kan det være han trænger til noget aktivering.

 • #21   10. okt De fleste (seriøse) adfærdsbehandlere vil først for alvor gå ind og arbejde med en hund, når det er HELT afklaret, at der ikke er en fysisk årsag til den uhensigtsmæssige adfærd.. Just saying...

 • #22   10. okt Få nu hunden tjekket hos en kiropraktor eller osteopat før andet. Den har det rigtigt dårligt, når den reagerer som du beskriver det i så mange forskellige situationer. Det er ikke en hund i balance.

 • #23   10. okt At en hund snapper efter en fod fordi den sover kan ske. At den springer efter en kat som et menneske holder og bider mennesket ved en fejl kan ske. De to episoder i et otte år langt liv anser jeg ikke for noget særligt. Jeg tænker hverken smerter eller lignende omkring din hund ud fra din korte beskrivelse her.

  Dog nævner du en række andre ting, som jeg tænker kan skyldes en usikkerhed, der tager til og til ad åre, og det ville jeg forsøge at arbejde med, da det giver en del uro omkring hunden, virker det til: Det kan en dygtig træner eller rådgiver hjælpe dig med. Det er normal, at usikkerhed bliver mere og mere med årene, fordi hunden går og øver sig i adfærden og får succes med den.

  Hvis I ikke vil træne det, så vil jeg anbefale, at I holder hunden væk fra de situationer, hvor den reagere på fremmede osv. Og lad være med at tage den med ind til kattene.

  Uanset hvad så bør årsagen til usikkerheden findes. Er der en fysisk årsag, så bør den behandles, for en hund må ikke gå rundt og have ondt. www.magtor.dk kan hjælpe jer. De har også dyrlæge. Og bor I langt væk kan de henvise

  Er hunden sund og rask, kan I skærme den mod disse oplevelser eller træne det


 • #24   10. okt Nu har jeg personlig erfaring med Magtor, og de finder altså bare ting, som min, ellers gode, dyrlæge bare ikke kan finde. De reddede min søsters hund, da han havde muskelsmerter. Han var i røntgen og det hele, men kun Magtor og fysioterapi fandt årsagen. Han er vendt 180 grader derefter.

  Så selvom du ikke er fan, så ville jeg give det et skud alligevel. Det er det bedste, jeg har gjort for mine hunde.


 • #25   10. okt Magtor er dem jeg, og min genbo var hos. Og jeg vil til enhver tid anbefale dem.

 • #26   10. okt Jeg prøver at se situationen for mig:

  Din mor løfter en kattekilling fra gulvet og over i den kurv, som killingen er kravlet ud af?
  Så din mor må vel have knælet eller været nede på alle fire, da hun flytter killingen. Hvis hun havde stået op og bare havde rakt ned efter killingen stående, så ville en lille bichon havanese på ca 25 cm vel ikke kunne have nået op og bide i hendes lår......
  Men så falder hun, så hun får skrammer i ansigtet? Hun falder fra knælende stilling? Jeg kan ikke se for mig, hvordan hun skulle få skrammer af at falde ned fra knælende stilling..

  Hvor sad skrammerne i ansigtet henne? Var det i panden? På hagen eller næsen... eller hvor?

  Låret gik der vel ikke hul på. ?

  Jeg tænker, at din hund måske ligefrem har hoppet op i hovedet på din mor....
  og hun så helst ikke vil omtale det, fordi det er DIN hund. Og hun måske er flov over at hun har stukket ansigtet ned til ham... Det var nok en voldsom oplevelse for hende..

  ....det kan godt være at jeg er helt ude på et sidespor..... men jeg har bare svært ved at forestille mig at en havaneser skulle bide nogen der står op, i låret. Jeg kunne bedre forstå, hvis det var en hånd eller en arm, det var gået ud over, når det skete nede ved killingernes kurv..

  Og hvis I skal have hjælp fra en adfærdsbehandler, så er det vigtigt, at oplysninger og beskrivelser af det skete er så præcise som muligt. Prøv og snak med din mor om hvad der egentlig skete..

  ------- Jeg har aldrig haft hverken mig selv eller nogen af mine hunde til kiropraktor.
  Indtil videre har dyrlægen klaret det meste hos mine hunde.
  ...men på vores klinik har en af veterinær-sygeplejerskerne taget en supplerende uddannelse i kiropraktik.
  Og en af dyrlægerne har taget ekstra speciale i dyreadfærd.
  Så nogle gange kan man godt bruge det daglige personale til at få belyst den slags problemer.
  Jeg synes absolut at det er at foretrække at søge hjælp på den klinik, der har kendt hunden i flere år, -måske hele dens liv.. • #27   10. okt hunde kan godt hoppe

 • #28   10. okt #27

  Min bror havde en gang en gravhund der hoppede op og bed ham i r*ven.. Den gav ikke slip før der var en der bogstaveligt stak en finger op, hvor ingen ønsker at have deres finger..


  Et bid i låret lyder nu ikke umuligt..
 • #29   10. okt Birgitta, skrammer i ansigtet kan man vel godt få af en kattekilling, som forsøger at undslippe en hund, der gør og forsøger at springe op? Vi behøver måske ikke opdigte en hel baggrundshistorie?

  Og til TS: Få nu din hund tjekket ved en kiro og en dyrlæge, som gør mere end kigge på den (medmindre din dyrlæge har røntgensyn), og så kan I tage den derfra.


 • #30   10. okt TS, en rigtig kiropraktor til en hund, er uddannet dyrlæge, og har videreuddannet sig til kiropraktor. Så se det som en dyrlæge der er specialist i bevægeapparatet. Ham der skrives om længere oppe er ikke dyrlæge, men er uddannet i udlandet.

  Som andre skriver, vil en adfærdsbehandler ikke give sig i kast med en hund, med mindre det er 100% sikkert at den ikke har smerter. Så pengene er bedre givet ud den anden vej rundt.

  Jeg vil så til enhver tid anbefale en rigtig uddannet kiropraktor, som jo også er dyrlæge. De gør ihvertfald ikke mere skade end gavn Søg evt på IVCA-certificeret kiropraktor. De findes over hele landet.


 • #31   10. okt Magtor har dyrläge tilknyttet. Prøv at opdatere viden lidt via deres side

 • #32   10. okt Altså din hund er ganske givet ikke aggressiv overfor kattekilligerne. Det er slet og ret jagtinstinkt at han går efter kattekillinger. Der er pokker til forskel! At han bider din mor i låret kan have mange årsager. Det kan fx være at han huggede ud efter killingen og ramte din mor istedet.
  Jeg ville som Lens heller ikke lægge så meget i det og jeg tænker heller ikke umiddelbart at det er en hund i smerter. Det mest sansynlige - ud fra alle de ting du skriver - er at din hund er lidt usikker og måske også mangler lidt tillid til jer/mennesker generelt. Mange mennesker overtræder ofte hundes (og især små hundes!) grænser uden at være klar over det - og ofte i bedste mening Det vil en med forstand på adfærd og træning kunne hjælpe jer med.


 • Stine H
  Stine H Tilmeldt:
  okt 2011

  Følgere: 6 Emner: 80 Svar: 6.405
  #33   10. okt Jeg ville helt sikkert få hunden undersøgt af en osteopat, som også er dyrlægeuddannet. Jeg synes godt, at det kunne tyde på smerter. Da min hund var til 1 års sundhedstjek ved en almindelig dyrlæge, sagde dyrlægen, at han var tip top. Min hunds opdrætter anbefalede mig kort efter at få ham tilset af dyrlæge og osteopat Bente Iversen, fordi jeg ringede til hende ifht noget med hans benstilling, når han sad ned. Bente Iversen gennemgik ham og det viste sig, at han var skæv i ryggen, hvilket hun jo så rettede. Der var ikke noget problem ifht benstillingen, når han sad ned, men var da virkelig glad for, at jeg var kommet derhen, så han fik rettet ryggen. Men altså dyrlægen som tilså ham kort inden min hund var ved Bente Iversen, havde sagt at han var tip top, han havde ikke opdaget, at min hund rent faktisk skulle rettes i ryggen. Og min hund viste i øvrigt ingen tegn på smerter overhovedet, han gik ikke underligt eller havde adfærdsproblemer af nogen art. Efter den oplevelse er jeg stor fortaler for, at folk får deres hund tilset af en osteopat ind i mellem, som også er dyrlægeuddannet. Jeg har også fundet en ny almindelig dyrlæge, en ting er, at den dyrlæge som tilså ham ved hans 1 års sundhedstjek ikke var i stand til at rette ryggen selv. Men jeg synes, at han burde have opdaget, at der var noget galt med ryggen og have henvist mig til en osteopat. Jeg kender ikke noget til osteopater i dit område, så jeg vil anbefale dig at kontakte Bente Iversen ( http://biodyr.dk/ny/) ifht en henvisning til en dygtig en tættere på dig

 • Stine H
  Stine H Tilmeldt:
  okt 2011

  Følgere: 6 Emner: 80 Svar: 6.405
  #34   10. okt Mette - Jeg oplever også, at enormt mange overskrider hundes grænser ofte ubevidst. Men kan slet ikke nikke genkendende til, at det særligt skulle være et problem ifht små hunde. Jeg ser det i den grad også ifht store hunde. Der er utrolig mange hundeejere, som ikke sætter sig særlig meget ind i almindelig hundeadfærd og hundekommunikation

 • #35   10. okt Små hunde og hunde, der "ser søde ud" oplever jeg tit får deres grænser overskredet. Hos de store er det tit hunde som golden, berner osv - de der "bamser" som alle tror kan lide alle... De kan de tit, men ikke altid. Og alle har jo en grænse

  Jeg har selv tit det problem med vores. Han gider meget få folk som han ikke kender. Men mange tror at en hund, der er hvid og har lidt pels vil krammes af alle. Der er helt klart noget der med farven også... Som om en hvid hund gør noget ved folks opfattelse... Det er lidt interessant faktisk.
  Alle tror også han er en dame - pga farven, for alle hvide hunde er tæver jo....


 • Stine H
  Stine H Tilmeldt:
  okt 2011

  Følgere: 6 Emner: 80 Svar: 6.405
  #36   10. okt Jeg tror ikke, at det er fordi han er hvid, at folk tror han er en tæve. Tror at det er fordi, at han ser nuttet ud Alle tror også, at min cavalier som er black & tan er en tæve. Og det samme siger mine to veninder med cavalier hanhunde i forskellige farver. Men ifht hunde som får overskredet deres grænser, så har jeg overværet det ifht alverdens store racer, må jeg indrømme. Både de nuttede og fx schæfere og rottweilere og og

 • Stine H
  Stine H Tilmeldt:
  okt 2011

  Følgere: 6 Emner: 80 Svar: 6.405
  #37   10. okt Og ja, oplever desværre også at rigtig mange små hunde får overskredet deres grænser. Min mening var ikke at give indtryk af, at det kun sker ifht store hunde, men mere som en reaktion på, at Mette skrev, at det primært var ifht små hunde

 • #38   10. okt Ja du har ret for jeg ser det også ved mange forskellige racer... dog hyppigere ved de mindste - måske fordi det er "nemmere" at komme til? Fordi de er så små...?

  Ja du er ret - for han ser sød ud. Det siger jeg tit til folk - "lad jer ikke narre... han er skrækkelig grumpy" Det samme gælder jo fx berner og golden. De ser søde ud med store brune øjne og blis osv....

  Gid man så sådan ud. Så ku man sikkert låne penge i banken ret let


 • #39   10. okt Lens, nu er dyrlægen hos magtor jo bare en almindelig smådyrs dyrlæge. Det er ikke engang en specialist de har ansat. Det giver jeg ikke en rød reje for. Og det gør ikke Christian til dyrlæge - han er stadig kun kiropraktor uddannet i udlandet uden at have en veterinær baggrund.

 • #40   10. okt Jeg mener vi har haft den debat om Magtor før, og jeg forstår det sådan, at I er nogle, der ikke kan døje når der henvises til magtor og fred være med det. Vi skal ikke være enige heldigvis for at være her - JEG synes Hembo og co er EMINENT dygtige og jeg er glad for at henvise til dem igen og igen. Så kan I jo henvise til dem I synes om Længere er den vist ikke fra min side.

 • #41   10. okt Jer der er så kritiske af Magtor - Har I nogensinde været der?

 • #42   10. okt Oh yes. Mange gange. Og de har overset flere alvorlige ting!

 • #43   10. okt Interessant. Må jeg sende dig en pb og høre nærmere?

 • #44   10. okt Hvorfor har du været der så mange gange så? Hvis et sted er så dårligt, så ville jeg have fundet et andet efter første gang... eller i det mindste anden gang.

  Jeg har aldrig oplevet dem som andet end top dygtige så det billede kan jeg slet ikke genkende


 • #45   10. okt Nok fordi jeg først fandt ud af hvad de havde overset efter de blev ved med at behandle uden effekt...

 • #46   10. okt Alex, ja selvfølgelig.

 • #47   10. okt Men Lens, man skal jo lige finde ud af at deres behandling ikke virker på ens hund, før man kan skifte...

  Man hører stort set kun positive ting om Magtor og langt de fleste gange gør de sikkert også et godt stykke arbejde, men det gør måske også, at der godt kan gå et stykke tid, før man opdager, at behandlingen ikke virker optimalt. Når så mange har gode oplevelser, stoler man selvfølgelig på, at de ved, hvad de laver.


 • #48   10. okt Lige præcis Therese, jeg stolede blindt på dem for længe. Netop fordi de anbefales af nærmest alle, så man tænker de nok har styr på det. Men nu kender jeg flere med lignende oplevelser som jeg selv derudefra.

 • #49   10. okt Hvilken behandler rammer plet 100% af gangene?

  Også en anbefaling herfra til at besøge en kiropraktor, eventuelt Magtor som dælme kan ting..


 • #50   10. okt CH, det gør ingen. Og det forventer jeg heller ikke. Men når én behandler overser flere ting hos to af mine hunde, så går det over min grænse for hvad jeg kan acceptere. Og særligt når jeg høre om samme episoder hos andre jeg kender der har brugt Magtor.

  Men det står heldigvis TS frit for om hunden skal til kiropraktor og om det så bliver Magtor. Men med al den ros og anbefalinger de får, så synes jeg egentlig også det hører sig til at de negative oplevelser kommer frem så det giver et mere nuanceret og knap så rosenrødt billede af dem. Så kan man jo selv vælge ud fra dét


 • #51   10. okt Selvfølgelig vil der ske fejl, når man har så mange kunder igennem, som Magtor tilsyneladende har. Det kommer man nok ikke udenom og de er jo også kun mennesker.

  Men er det ikke også okay at fortælle om de dårlige oplevelser, som nogle mennesker har haft med stedet? Som Nicole skriver, kan det måske give et lidt mere nuanceret billede og så kan eventuelle kommende kunder træffe et valg på et oplyst grundlag.

  Personligt har jeg selv været yderst tilfreds med deres behandlinger af min hund, men jeg kan også godt forstå, hvis nogle gerne vil fortælle om deres minde gode oplevelser midt i alle roserne, som de får. Ellers bliver det altså bare et meget unuanceret billede.


 • #52   10. okt Jeg vil ikke skrive noget negativt om Magtor i plenum. Enig, der er mange gode historier derfra, men jeg foretrækker at bruge en der er uddannet til den titel man bruger. Jeg ville heller ikke gå til en kiropraktor med mig selv, som ikke havde en gyldig dansk uddannelse.

 • #53   10. okt Lige præcis Therese. Og tak fordi at du - som heldigvis stadig er glad og tilfreds med Magtor - kan se hvorfor jeg gerne vil frem med de negative oplevelser, for at skabe et nuanceret billede. Jeg er slet ikke i tvivl om at Magtor har hjulpet mange, og at Christian helt sikkert KAN noget. Men han mangler imo den veterinære baggrund!

  Jeg ville ønske at jeg havde valgt dem på et mere nuanceret grundlag, for så havde jeg nok også hurtigere skiftet. Men efter jeg selv har oplevet at de ikke altid er så dygtige som folk får dem til at lyde, så høre jeg også flere og flere der fortæller om dårlige episoder, som de bare ikke har lyst til at fortælle om på nettet. Og det synes jeg ærlig talt er en skam. For så forbliver det rosenrøde billede af dem hvor de nærmest er sat på piedestal af mange, mange folk i hundekredsene..


 • #54   10. okt Vi må jo alle dele vores erfaringer, og mine er kun gode, så hvordan skal jeg skrive negativt Det er lidt op af bakke ikk Men fint at I har haft så utrolig mange dårlige oplevelser og så mange mange også har. Det er sjovt man så sjældent høre om dem egentlig, når de nu er så mange. Men sådan er der jo så meget

  Jeg har KUN haft gode. De er mega dygtige i mine øjne og det er mine egne oplevelser som jeg baserer det på, når jeg henviser til folk. At mange mange andre er enige er kun dejligt, men det får mig ikke til at henvise. Lige som jeg aldrig henviser til behandlere, som jeg ikke selv har haft erfaringer med hands on


 • #55   10. okt Lens, hvem beder dig skrive negativt? Og som jeg allerede har skrevet vil mange netop ikke fortælle dem på nettet. Derfor hører man ikke om dem - før man selv fortæller folk at man har haft dårlige oplevelser og de så selv tør fortælle deres...

 • #56   10. okt Ja, hvem siger du skal skrive noget negativt? Hvis du er glad og tilfreds, skal du da fortælle om det

 • #57   10. okt Ingen! og Präcis Ja som jeg skrev
  Dejligt vi er enige


 • #58   11. okt Jeg synes det er perfekt at Christian ikke er dyrlæge.
  Dyrlægevinklen får jeg et andet sted, jeg har brug for noget andet, når jeg opsøger ham.

  Det giver sig selv, at man konsulterer en dyrlæge, hvis der er risiko for noget alvorligt eller akut skade. Eller der ikke er bedring ved fysioterapi/kiropraktik.

  Selvfølgelig skal og må man dele sine oplevelser, positive eller negative.


 • #59   11. okt CH, når jeg tropper op ved kiropraktoren, er vi i kiropraktorrummet og han er kiropraktor. Når så han støder på noget som han mener at han ikke kan fikse eller diagnosticere som kiropraktor, er han heldigvis dyrlæge samtidig, og kan alt det en dyrlæge også kan.

  Jeg har også gået hos Magtor, og var en glad kunde. Nu har jeg bare fundet noget som imo er bedre.


 • #60   11. okt Også herfra foretrækkes en kiropraktor med dyrlægeuddannelse, jeg ville være ekstra bange for fejldiagnosticering hos en ikke dyrlægeuddannet kiropraktor.

  Har desværre oplevet, at en hund hos en velkendt, ikke dyrlægeuddannet kiropraktor blev diagnosticeret som havende sprængt korsbåndet og endda med truende samme på modsatte ben. Ejer dybt fortvivlet, da de ikke havde sygeforsikring og var næsten klar til at få hunden aflivet. Den springer glad rundt i dag, for der var IKKE tale om korsbåndsskade på nogen af benene, bare en "almindelig " overbelastning kombineret med lidt overvægt. Gud være lovet havde de fornuft nok til at søge second opinion hos ledspecialist.

  Det nytter heller ikke at have dyrlæge tilknyttet, hvis ikke dyrlægen er dygtig nok, eller måske bliver underkendt af kiropraktor....


 • #61   11. okt Jamen hvem søger da ikke en dyrlæge, hvis der er mistanke om korsbåndsskade? Den slags får man netop bekræftet/afkræftet ved rette diagnostik.

  Jeg ville da heller ikke forvente at en massør kunne stille en præcis diagnose - det er da dybt naivt og for mig at se uansvarligt ikke at søge dyrlæge i den situation.


 • #62   11. okt Ch - nu regnede ejeren ikke med at det var korsbåndsskade, han troede faktisk bare, at det var en forstrækning/forstuvning og søgte derfor netop kiropraktor, da de havde haft gode erfaringer med dette tidligere.

  At kiropraktor så uden tøven udnævner skaden til uden tvivl at være overrevet korsbånd, og giver pris på operation og genoptræning i næsten samme åndedrag, det er det der tænder mig helt af. Ejeren var dybt chokeret, men fik heldigvis søgt yderligere viden, da han lige havde fået sundet sig lidt.


 • #63   11. okt Det er da heldigt at det var den vej og ikke den anden - at der var blevet overset en korsbåndsskade.

  En operation kræver en dyrlæge og denne går jeg ud fra laver sin egen diagnostik.


 • #64   11. okt Bandit var tjekket igennem hos dyrlægen og de fandt intet, jeg vidste der var noget galt med ham udfra hans adfærds problemer som kun blev værre med tiden.
  Jeg var tæt på at opgive men så blev jeg anbefalet Magtor og de fandt problemet med det samme, hvis jeg ikke havde fået anbefalet kiropraktor så ville Bandit nok ikke være her mere.
  Han nappede og knurrede ofte, til sidst begyndte han at angribe min søster's hund og vores hvalp "ud af det blå", han gøede af alt og alle, var bange for næsten alt og var aldrig helt afslappet.
  Nu har jeg en hund som ikke er bange for alt, han napper ikke medmindre man virkelig overskrider hans grænser, han gør ikke af alt og alle, angriber ikke "ud af det blå" og han kan endelig slappe helt af.

  Så jeg kan helt klart anbefale kiropraktor/fysioterapeut, jeg har i hvert fald ikke fortrudt det.


Kommentér på:
Min hund har bidt min mor