{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
357 visninger | Oprettet:

Mars R
Mars R
Tilmeldt:
15. sep 2017
Følger: 1 Emner: 3 Svar: 3

Mød andre hunde KBH Valby - shar pei hvalp søger legekammerater {{forumTopicSubject}}

Kære alle,

Vi har en sød lille hvalp (shar pei, ca, 3,5 mnd gammel). Han går i hundeskole og alt er fint. Han er bare sindsyg glad for at andre hunde, og kan ikke få nok af det. Det ødelægger noget af træningen, da han heller vil lege med dem (det er vel også en del af træningen - at træne mens der er andre hunde). Nåh men sagen er den, at vi dagligt prøver at møde andre hunde så han i det mindste kan hilse lidt, prøver at gå i forskellige parker og hundeskov etc. men møder sjældent andre hunde, der vil lege.
Er der nogle steder rundt omkring KBH, hvor man kan være sikker på at møde andre hunde? Vi gider ikke køre ud til et sted, hvis det alligevel er tomt.
Kan I anbefale noget? Eller er der evt. nogen der vil lege sammen et par gange om ugen i f. eks. Valby parken. Det skal siges, at lige nu vejer han ca. 12 kg, og er lidt "tung" at danse med, så større hunde foretrækkes. Han er også en, der ikke er bange for så meget, så kunne også være dejligt at møde fornuftige ældre hunde, der kunne vise/afvise ham lidt.
vh Martin


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Mød andre hunde KBH Valby - shar pei hvalp søger legekammerater
  • #2   18. nov 2017 Hvad med dem, han leger med til træning - er det ikke muligt at lave nogle faste aftaler med dem to og to? smiley

    At køre ud til "et sted hvor man er sikker på at møde hunde" med det ene formål at få ham til at hilse på alle han kan, synes jeg er en rigtig skidt idé. For det første for din egen hvalp, for det andet fordi det ikke er alle, der gider have fremmede hunde i hovedet.

    Det er heller ikke andre hundes opgave at afvise/sige fra over for din. Kan du se, at din hvalp er irriterende og bliver ved, så er det din pligt at stoppe ham. Det kan give dårlige oplevelser for både din hvalp og modparten, hvis den gang på gang skal sige fra.
    Derfor ville jeg uden tvivl se, om det ikke var muligt at lave faste, kontrollerede legeaftaler med de hunde, du allerede kender?


  • #5   18. nov 2017 Hej!
    Jeg er enig med de andre. smiley
    Bort set fra det så gider Hera godt lege, og hun er faktisk rigtig god til hvalpe.
    Vi bor ikke ret langt fra Valbyparken.


Kommentér på:
Mød andre hunde KBH Valby - shar pei hvalp søger legekammerater

Annonce