{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.064 visninger | Oprettet:

Ozzy halter- kryds fingre :-) {{forumTopicSubject}}

Ja som overskriften siger, så halter Ozzy nu igen. for ca. 2 måneder siden haltede han i knap et døgn, vi havde dyrlægen indeover, og vi blev enige om lige at se tiden an, han kunne jo have landet forkert ved et hop ned fra sengen eller noget, jeg gav ham smertestillende mens det stod på. Det gik så væk igen.

Den anden aften haltede han så igen, men kun 5 minutter. Vi blev enige om at næste gang, så bliver der altså ringet til dyrlægen. Han er lidt af enn klumpedumpe, så det kunne jo være uheld, men hvis det skete igen, så var det altså ikke bare uheld, så er der altså noget galt.

Og ja nu halter han igen, og har gjort det de sidste par timer. Jeg har givet smertestillende igen, og ringer til dyrlægen når de åbner.

Jeg mistænker det kan være gigt, det ville jo give god mening når det netop sker efter søvn, hvor kroppen har været stille et godt stykke tid, og led dermed kan blive stive/kolde.

Jeg håber selvfølgelig det er noget harmløst, men kigges på skal han i hvert fald. Udover han halter virker han ikke til at have ondt, han spiser og drikker som han plejer, er kærlig og vil nusses, jeg kan røre ham over det hele osv. Lige nu ligger han og halvsover og snorker lige ved siden af mig smiley

Men altså nu er det jo også ved at nærme sig den tid, hvor der er gået 1 år siden den sidste omgang sygdom, så selvfølgelig er der noget galt nu, og som de sidste år, så skifter det også pænt mellem den ene og anden hund smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Ozzy halter- kryds fingre :-)
  • #1   27. nov 2017 Hvis jeg var jer, så ville jeg springe den alm dyrlæge over og gå direkte til en specialist. Både for at spare tid og penge. Så I kan få en ordentlig diagnose fra start.

    Rigtig god bedring med ham.


  • #2   27. nov 2017 Labsen: Vores dyrlæger er specialister i flere forskellige ting ( bla knogler og led) , de er et af de steder andre henviser til, vi bruger Østergaards dyrehospital i Tranbjerg J ved Århus smiley

  • #3   27. nov 2017 God bedring til Ozzy smiley

  • #4   27. nov 2017 Tak Therese smiley Nu må klokken godt snart blive 8, jeg har ikke sovet i nat og er TRÆT smiley

    Ozzy er stoppet med at halte igen, men han har også fået smertestillende. Uanset hvad så skal han til dyrlæge, et eller andet er der jo galt når det ikke bare er sket denne gang.


  • #5   27. nov 2017 Ja, der er nok desværre et eller andet - forhåbentlig noget harmløst smiley

  • #6   27. nov 2017 Det håber jeg virkelig også, men samtidig frygter jeg også det værste. Men nu må jeg bare håbe på det bedste, og så se hvad de siger hos dyrlægen.

    Og så håber jeg altså snart de hunde stopper den der dyrlægeturnus de efterhånden har skabt sig smiley For 2 år siden blev Mailo opereret i øjet, få måneder efter blev Ozzy Opereret i halen. I starten af i år ( så 1 år efter Ozzys operation) , blev Mailo opereret for urinvejssten og fik konstateret en lille nyresten, og er derfor på specialost resten af livet, for at stenen forhåbentlig ikke vokser. Og nu er det så Ozzys tur igen. SUK smiley


  • #7   27. nov 2017 Det tror jeg tit, man kommer til. Da Bobo skulle undersøges for gigt, var jeg helt sikker på, at de ville finde et eller andet virkelig forfærdeligt. Med min fornuft vidste jeg godt, at det sandsynligvis "kun" var gigt, men følelser og fornuft harmonerer bare ikke altid.

    Så med andre ord tror jeg du er helt normal smiley


  • #8   27. nov 2017 Vores var ikke helt så meget men vi opdagede en gammel skade jeg troede var ingen ting men som stadig plagede Ziva. Vi gav 600 kr for ledmanipulation hos lone Fabricious og vi har ikke set noget siden. Men Zivas var også kun når hun havde været stille længe så muskler og led var blevet kolde.

  • #9   27. nov 2017 Vi har fået tid kl 11 , nu skal jeg bare lige finde ud af hvordan pokker jeg kommer der ud. i værste fald må det blive taxa , selvom økonomien slet ikke er til det , så tæt på lønningsdag smiley

  • #11   27. nov 2017 Nej det er forbenene , han er ved at få taget røntgen nu. Han halter ikke pt , men hans gang har flere ting dyrlægen bed mærke i , og da han så blev undersøgt var han meget øm i lænden, Og hans ene skulder er for løs , den kan komme for langt bagud. Så jeg sidder som et nervevrag og afventer dommen

  • #12   27. nov 2017 Åh gud hvor føles minutter dog som timer lige nu !!!

  • #14   27. nov 2017 Ja det er skrækkeligt at vente!! Er man købt? Er man solgt? Hvad finder dyrlægen? Og kan det helbredes eller som minimum behandles så det er fair for hunden

    Kæmpe krammer!!!! smiley


  • #15   27. nov 2017 Så er vi hjemme igen , svigermor hentede os. Ozzy viste ingen tegn uanset hvor dyrlægen så trykkede og rykkede på begge forben, og der er intet at se på røntgen. Dyrlægen sagde han godt kunne give en blokade i skulderen som jo er lidt løs , men hvad så hvis problemet faktisk er i anklen. Så vi blev enige om at vente , og hvis Han halter igen skal vi filme det , og bestille en tid , og så får vi den konsultation gratis. Desværre viste røntgen noget i lænden , Ozzy er bygget lidt skæv , så det kan godt være slid pga det , og så skal han have smertestillende resten af livet, da han tydeligvis har ondt, og evt opereres alt efter hvad og hvorledes. Det er desværre også en risiko for at det er noget grimt , altså en knude . Der er det gode så at der trods at der trods alt ikke har spredt sig til knoglen. Deres ct scanner er i stykker , så vi er henvist til Århus dyrehospital. Så kryds lige fingre for det ikke er noget grimt noget.

  • #16   27. nov 2017 Så på den måde er det sådan set meget heldigt han haltede på forbenet, ellers havde vi jo ikke opdaget det i lænden. Ozzy kan så prale af perfekte hofter og albuer smiley

  • #17   27. nov 2017 Fy for helvede, har lige bestilt til til CT, og det koster omkring 9000!!!!!! Nu er dyrlægen blevet bedt om at sende journalen til Agria, da de skal forhåndsgodkende, så vi er sikre på de dækker, og så Århus dyrehospital kan lave direkte skadesrefusion, så jeg ikke skal hive så mange penge på af lommen!

  • #19   27. nov 2017 Jeg vil allerførst være sikker på at det ikke er kræft, det kan godt være at Magtor er dygtig, men han kan altså ikke trykke kræft væk smiley Er det en knude, skal den opdages hurtigst muligt, så den kan fjernes hurtigst muligt smiley

  • #21   27. nov 2017 Nicole: Ulrik sagde han ikke anede hvornår deres scanner blev lavet, og han syntes ikke det var noget vi skulle vente på ( tænker det er pga. risikoen for at det er kræft) . HVIS det er kræft har det nemlig ikke spredt sig til knoglerne, og det er jo med at få det fjernet inden.

    Ozzy fik taget en biopsi fra en knude på maven i dag også, som han tror er en fedtknude, men når Ozzy nu alligevel var bedøvet var det nemt lige at tage en biopsi . Anette har tidligere kigget på den, og der sagde hun også fedtknude. Jeg syntes bare den er vokset og blevet mere hård. Og hellere på den sikre side, tænker også HVIS nu det andet er noget grimt, er det ret væsenligt at vide om den knude de tog biopsi fra, er noget grimt eller ej


  • #22   27. nov 2017 Hende jeg snakkede med fra Århus dyrehospital sagde at når der er mistanke om kræft, skal de bruge kontrast, og så koster det mere. Men tænker ikke det kan være mere end maks 2000.- Så ja det er dælme en hamper pris, hvis Østergaard koster så meget mindre.

  • #25   27. nov 2017 Nicole : Ringede lige til Østergaards, De aner ikke hvornår den er lavet , der kan gå måneder. Fik også at vide at prisen er omkring 6000.- . Det var en elev jeg snakkede med , og hun havde lige fat i Ulrik , og han havde med det samme spurgt om det var Ozzys ejer , og sagt han ikke syntes vi skal vente. Det sagde ham jo også da vi var der , det erkender jeg gerne giver mig lidt dårlige nerver. Har lige opdaget en knude mere på hans mave , så nu er jeg ekstra spændt på den biopsi som de tror er en fedtknude.

  • #26   27. nov 2017 Indica: Det bliver SÅ lang en uge at gå og vente på scanning. Skal ud og gå en kort tur med ham om lidt , han er meget morsyg , hvilket egentlig er lidt sjovt , når jeg nu var den der slæbte ham til alt det grimme. Bagefter skal vi sove !! Har jo ikke sovet i nat , fordi han var urolog

  • #28   27. nov 2017 Ja det er vildt med forskellen, men længe leve forsikring smiley Nej og når dyrlægen også mener det ikke skal vente. Det viser også bare de ikke kun tænker på penge. Håber virkelig at det "bare" er slid , og ikke en knude.

  • #30   27. nov 2017 præcis , de er SÅ søde og rare , og hamrende dygtige. Og så kan de klare det meste. Det er jo også dem der opererede Mailos hornhindesår , Ozzys cyste på halen, Og Mailos urinvejssten hvor de også fik ham genoplivet . Det var faktisk Ulrik der genoplivede ham, Og sad resten af operationen med hånden på ham , da han ikke turde stole på maskinen. Normalt bruger vi Anette eller kari-Anne. Men Ulrik er jo specialist i led og knogler , så det var rart vi kom ind til ham i dag smiley

  • #32   27. nov 2017 hold da op en omgang håber alt det bedste og at det viser sig at være harmløse ting ....

  • #33   27. nov 2017 Vær lige opmærksom på at det ene af de to store dyrehospitaler i Århus kun scanner fra morgenstunden og insisterer på at vovse afleveres kl. 8 og hentes igen kl. 16.
    Aldrig i livet om jeg efterlader min hund alene så længe. Jeg valgte bevidst det modsatte hospital efter den melding. Bare så du er obs på meget forskellige holdninger og fremgangsmåder.


  • #35   27. nov 2017 Det var da en træls nyhed, krydser stadig fingre for at det hele viser sig at være ganske harmløst.

  • #36   27. nov 2017 Vi har en tid kl. 8.40 , og de nævnte intet om at jeg skulle gå fra ham. Jeg forlader ham ikke et fremmed sted.

  • #37   27. nov 2017 Therese : Jeg håber også det er så harmløst som muligt.

  • #39   28. nov 2017 ringer lige derud i dag , Ozzy bliver bange hvis Jeg forlader ham , det har jeg en gang gjort hos Østergaards, Og det sidder stadig i ham opdagede jeg igår. Da vi ikke gik ind i det første rum , krøb han langs væggen indtil et minut efter vi var inde i det rum vi skulle ind i. så det vil jeg simpelthen ikke byde ham .

  • #40   28. nov 2017 Har snakket med dem nu, normalt er det rigtig man skal hente dem igen kl. 16. Men jeg har fået lov til at blive med ham, og så får han den første sprøjte sammen med mig, og så kan jeg blive og vente, og så få ham med hjem når han er vågen, da de oftest kommer ind med det samme. Der vil selvfølgelig være lidt ventetid, men altså det er fint for mig.

    De kunne så ikke finde bookingen, så nu har jeg fået endnu en tid, 10 minutter før den oprindelige, så håber jeg sgu ikke de sletter den booking også smiley


  • #41   28. nov 2017 Så har vi fået svar på biopsien fra knuden på maven, det er heldigvis bare en fedtknude som først antaget. Så håber jeg bare på et ligeså godt resultat ved scanningen smiley

  • #42   28. nov 2017 Og Agria har lige ringet, de har forhåndsgodkendt ct scanningen smiley

  • #43   28. nov 2017 Jeg har først set det her nu smiley Øv da, lille Ozzy smiley
    Luna har jo lige været indlagt på Aarhus Dyrehospital i en hel uge, jeg var meget bekymret for det, for hun er en meget reserveret hund, og jeg var bange for, om jeg skulle ud at hente en helt nedbrudt hund. Det var hun så absolut ikke, hun var glad, og hun havde faktisk ikke tabt et eneste gram i forhold til den dag, hun blev indlagt. Og hun var jo altså tæt på at miste livet. De har reddet hendes liv - intet mindre.

    Jeg har også haft hende i udredning pga halten derude, dér var jeg også derude under hele forløbet og ventede på, at hun blev færdig, så nej, jeg skulle ikke aflevere om morgenen og først hente sidst på eftermiddagen.

    De er ufatteligt dygtige og utrolig søde derude.

    Held og lykke med din lille mand smiley


  • #45   28. nov 2017 Bente : Ja det er altså lidt nervepirrende i disse dage, man kan jo ikke lade være med at tænke " hvad nu hvis" . Jeg håber virkelig det "bare" er slid, og han så skal smertedækkes fast, og skånes lidt, og det så ligesom er det.

    Jeg spurgte også bare i telefonen om det kunne passe at man skulle aflevere, og så først hente kl. 16, og først sagde hun ja. Men da jeg så sagde at jeg vidste Ozzy ville blive utryg, og at jeg plejede at kunne vente ude hos Østergaards, var svaret at jeg sagtens kunne vente i venteværelset, men det jo selvfølgelig godt kunne tage lidt tid, og så få ham med hjem når han var vågnet og klar.

    Jan herfra er så sød at køre os, så må vi se om han bliver og venter, eller om han køre hjem i mellemtiden, det er helt hans valg , jeg er bare taknemlig for hjælpen, da mine svigerforældre ikke kan køre om mandagen.

    Jeg er slet ikke i tvivl om de nok skal tage sig godt af Ozzy, men jeg erkender nu gerne jeg syntes det er træls Østergaards scanner er i stykker, det var altså mere rart ikke at skulle andre steder hen , da både hundene og jeg er vant til Østergaards og personalet derude. Men det er jo heldigvis kun scanningen der er et andet sted, skulle der være noget der skal opereres, så bliver det østergaards der kommer til det smiley



  • #46   28. nov 2017 Nicole: Jeg er også virkelig glad for jeg kan blive til han sover, og så vente i venteværelset. Han krøb simpelthen langs væggen igår hos Østergaards med det samme vi havde passeret det første rum vi plejer at være inde i. Han kunne tydeligvis godt huske at han var blevet slæbt ind i et bur og forladt af sin moar, og han er ellers en MEGET tillidsfuld hund og ret så hardcore ( da jeg hentede ham efter operationen i halen, fik han netop også ros for hvor tillidsfuld og sød han var), men det har altså sat sig alligevel. Vi har været der i mellemtiden med ham, og der har INTET været, men der har vi jo netop også bare været inde i det første rum.

    Så jeg efterlader ham ALDRIG hos en dyrlæge igen, med mindre det er nødvendigt i forbindelse med indlæggelse.


Kommentér på:
Ozzy halter- kryds fingre :-)

Annonce