{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.244 visninger | Oprettet:

Allergi overfor hunde {{forumTopicSubject}}

F*ck... idag bristede vores verden
Vores datter har igennem en lang periode kløet sig på kroppen men det er blevet meget værrere og hudlægen lavede idag en priktest på hende... hun er allergisk overfor hunde!!! For pokker, hvorfor ikke alt andet end hunde??
Har i nogle råd til om man kan gøre noget for at undgå at skulle af med dem? Vi er jo villige til at prøve hvad som helst
Kommentarer på:  Allergi overfor hunde
 • Jeanette O
  Jeanette O Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følgere: 6 Emner: 1 Svar: 1.883
  #1   16. maj 2018 Har læst at nogen tager piller

  Men man skal nok tænke over , om det er noget man vil give sin datter


 • #2   16. maj 2018 Jeanette: det er ikke en mulighed da hun kun er 2 år

 • #3   16. maj 2018 Åh den er højt på listen over “værste frygt”
  Håber I finder en løsning smiley


 • #4   16. maj 2018 Er i sikre på det er allergi der giver hende udslæt? Selvom du testet positiv i en allergitest så betyder det bare at du har genet hvor du KAN reagere - men det betyder ikke AT du reagerer..

  Jeg har haft hundeallergi og fået kureret hos en homøopat. De kan stadig se min "allergi" i tests men der er ingen symptomer.

  Så er der noget som helst andet der kan give udslæt, så få det testet inden i antager at det ér hundeallergi.


 • #5   16. maj 2018 Nicole: det er netop det vi fik gjort idag, hun blev teste for 17 forskellige ting men den eneste der reagerede var hund

 • #6   16. maj 2018 Og de er sikre på det ikke er noget eksem/hududslæt som ikke er allergi? Det var mere det jeg mente.

 • #7   16. maj 2018 Hvis det er slædehunde I har, kunne de så ikke bo mere ude?

 • #8   16. maj 2018 Det gør mig ondt at høre på jeres vegne. Homøopat, kinesisk medicin er vel de bedste muligheder når “vestlig” medicin ikke er en mulighed.

  Jeg synes da ellers at jeg selv fik allergi medicin i en meget ung alder.

  Der er mange allergier der er forsvinder af sig selv igen, men som dog stadig popper frem ved en test.

  Zentas idé er da også god.


 • #9   16. maj 2018 Camilla, hvor forfærdeligt - enhver mors frygt...

  Men sorry to say, der er altså ikke meget at gøre: Hvis det er 100% sikkert at det er hundene hun er allergisk for, så skal du jo gøre op med dig selv hvad der er vigtigst smiley

  Men i mellemtiden kunne du måske få hundene passet i et par uger, gjort huset ultrarent og se hvordan hun reagerer? Eller en af jer kunne tage i sommerhus med hende?


 • #10   16. maj 2018 Nicole: de har tjekket og podet og gjort hvad de kan. smiley

  De kan ikke bare bo ude Hele tiden da de ikke ville trives med det, det er inde hunde som elsker at være hvor vi er og gerne i sengen, under dynen


 • #11   16. maj 2018 Det er godt nok er skrækkelig besked at få for et hunde menneske.

  Jeg tænkte også netop med den type hunde I har, var det måske en mulighed, at de var helt eller overvejende ude og så ellers holde dem i et begrænset område af huset. Specielt fordi I har mere end en, kunne de sikkert godt trives med det, forudsat at der bliver brugt en masse tid på dem.

  Jeg kender et par stykker med allergi og hunde, og det hedder rengøring, rengøring og mere rengøring samt ingen faste tæpper. Men en ting er, hvad man byder sig selv som voksen, det er lidt andet at beslutning om at forsøge at holde det nede, når det drejer sig om et lille barn.


 • #12   16. maj 2018 Altså så kunne de måske bo halvt ude og halvt inde?
  Og så måske få hundene passet og så få vasket huset ned.
  Man kan evt. fjerne gulvtæpper.
  Og så holde hundene ude af soveværelset, især barnets.


 • #13   16. maj 2018 har i spurgt lægen om der findes en vaccine ligesom der gør til katteallergi?

 • #14   16. maj 2018 Frk Jensen, man vaccinerer ikke så små børn...

 • #15   16. maj 2018 okay smiley

 • #16   16. maj 2018 Zenta: de er allerede ude når vi ikke er hjemme og når de selv ønsker det, de er ikke oppe i møbler, vi har træ og klinkegulv og de er aldrig inde på hendes værelse. smiley
  Men jo jeg tror at vi prøver at lade dem bo ude konstant og så må vi tage den derfra


 • #17   16. maj 2018 Det er ikke stuehunde i min optik
  Har sjældent læst værre tråd ??


 • #18   16. maj 2018 Altså Ts, nu bliver det sommer og den rette årstid til at forsøge at lade dem være meget ude.
  Prøv det og se hvordan det spænder af.
  Men jeg forstår dig, mine hunde skulle heller ikke bo ude.


 • #19   16. maj 2018 Læger er sjældent gode til allergier og hududslæt. Jeg ville få det dobbelttjekket hos en hudlæge. Vi har meget allergi, eksem mv i familien, især min søster og jeg - de almindelige læger har absolut ikke styr på det.

 • #20   16. maj 2018 Nicole, hun skriver netop at det er en hudlæge der har konstateret allergien...

 • #21   16. maj 2018 Camilla, ikke for at skifte emne, men var du til færdighedsprøve kursus i efteråret?

 • #22   16. maj 2018 Trine, sorry det har jeg overset. Jeg tænkte vidst automatisk priktest = almindelig læge.

 • #23   16. maj 2018 Trine G, jo det var jeg smiley i Vojens

 • Ida og Figo
  Ida og Figo Online Tilmeldt:
  mar 2017

  Følgere: 7 Emner: 33 Svar: 3.157
  #24   16. maj 2018 Efter at jeg så hvor meget min mor reagerer på hund og kat på trods af alle mulige forbehold, så ville jeg aldrig byde et barn at bo sammen med et dyr det var allergisk overfor.

  Min mor har som sagt også allergi. For både hunde og katte. Min far elsker katte og de har en del tilløbere hvor de bor. De blev enige om at to tilløbende katte måtte bo hos dem på følgende betingelser: de måtte ikke komme i møbler hun sidder i, de måtte ikke komme i soveværelset, de var ude om dagen når de ikke er hjemme, der skulle gøres hyppigt rent, min mor tog antihistaminer fast og hun kælede ikke med dem. Hun mente selv det gik ret godt, indtil den dag hun havnede på hospitalet og fik besked på at komme af med de katte NU! Da de var væk kunne hun mærke HVOR skidt hun egentlig havde haft det, men det var kommet snigende.

  Og det gør mig ondt med beskeden, det er godt nok trist smiley


 • #25   16. maj 2018 Hey, syntes nok der var en klokke der ringede - det var mig smiley

 • #26   16. maj 2018 Mine gider ikke være inde i denne varme.
  Luk os ud siger de. smiley


 • #27   16. maj 2018 Føj en skrækkelig situation I er havnet i smiley jeg ved slet ikke hvordan jeg skulle kunne forholde mig til det. Håber virkelig at I finder en løsning.

  Som Ida siger, så kan det ske, at man ikke selv mærker hvor skidt man egentlig har det, og så kan det gå galt.
  Jeg havde marsvin og kat som barn, som jeg elskede Big time. Min mor var allergisk overfor begge (samt andre pelsdyr), men nænnede ikke at skille sig af med dyrene, pga mig. Desværre ramte det hende hårdt en dag, hvor hende og jeg var ude og køre. Jeg havde om morgenen kælet lidt med marsvinet og havde ikke fået skiftet min trøje efterfølgende. Min mor endte med at kollapse ind over rattet på bilen og kunne på ingen måde få vejret. Det kunne være endt fatalt, fordi hun havde ignoreret det så længe. Hun røg på klinikken og var der flere dage, for at få det godt igen - og så røg dyrene derhjemme.
  Vi havde ingen dyr resten af min barndom, udover nogle undulater inde på mit værelse. Jeg var 10 da det skete. Jeg anskaffede mig Fella i 2014 og det viste sig at min mors allergi, som næsten havde kostet hende livet mange år forinden, nu var stort set ikke eksisterende. Hun kan idag fint omgåes hunde og passer jævnligt Fella, uden at have nogen som helst symptomer.
  Allergi er noget fanden har skabt og man ved aldrig hvordan det udvikler sig, eller om man er så heldig at vokse fra det.

  Som sagt håber jeg virkelig at I finder en løsning smiley I må jo prøve jer frem. Bare vær forsigtige smiley (og skriver ikke for at skræmme, men jo mere man ved om allergi, jo bedre!)


 • #28   17. maj 2018 Sikke en forfærdelig besked at få.
  Jeg er helt enig i at man ikke skal putte unødig medicin i et lille barn, det har jo også konsekvenser på den lange bane.
  Jeg ville præve at kontakte en heilpraktiker/homøopat eller allergikompagniet


 • #29   17. maj 2018 Camilla, da mine drenge var 2 og 5 fik vi en kat - en sød kat som især den ældste elskede højt smiley

  Efter et par dage begyndte han at hoste - men eftersom han havde bronkitis var vi obs, men ikke urolige...

  Efter 2-3 uger blev den lille syg med forkølelse og vejrtrækningsproblemer, og hudlægen fortalte at selvom han ikke gav udslag for allergi for katte, så kunne han sagtens være allergisk alligevel - så vi kom af med katten, og den ældste dreng var knust!

  Men den yngste fik det ikke bedre - hans vejrtrækning blev gradvist dårligere og dårligere (men så gradvist at det ikke var påfaldende) og gentagne besøg hos lægen gav bare svaret at det var forkølelse og virus... Til sidst var han så skidt at jeg kunne høre hans vejrtrækning gennem dobbeltlukkede døre, og jeg var seriøst bange for hvad jeg ville se om morgenen. Det endte med at han blev opereret fordi hans luftveje var så indsnævrede at en blyant knap ville kunne komme derned... Og alt sammen angiveligt udløst af den skide kat og de allergener den havde efterladt i huset....

  Camilla, bare for at illustrere hvor slemt en allergi KAN udvikle sig - og du risikerer at det sker så gradvist at du ikke opdager hvor slemt det reelt er, og hvor meget det påvirker dit barns velbefindende...

  Jeg synes du hurtigst muligt skal skille barn og hund ad, HELT ad (altså slet ikke på samme matrikel) så de slet ingen kontakt har, og så se hvordan det påvirker dit barns helbred, og så tage beslutningen derfra... Jeg ville SÅ meget ønske at jeg havde været klogere dengang, for set i bakspejlet så hang min dreng i med fingerneglene hver evig eneste dag, og min samvittighed er SORT!!! Jeg er for dælen hans mor!

  Og ja, ender det med at skulle af med hunden, så vil det være ganske, ganske forfærdeligt - kan slet ikke give nok udtryk for hvor meget jeg føler med dig i denne situation...


 • #30   17. maj 2018 Min mor er allergisk overfor både hund og kat. Katte har de haft siden 85 og hund siden 2008.. Langhårskatte og langhårshunde..
  Da hun var ung fik hun akupunktur og hun troede ikke en fløjtende hattefis på at det virkede - det eneste det ikke virkede på var græsallergi og hest!
  Det kan jo være en mulighed at udforske..

  og i samme åndedrag vil jeg også sige at det er mit værste mareridt, hvis jeg nogensinde får børn........ smiley Hele familien er disponeret for allergi, men heldigvis er det kun min mor der er allergisk overfor kat og hund.. Jeg håber det lykkes for jer at finde en måde der fungerer for både jeres datter og hundene smiley


 • #31   17. maj 2018 Jeg har ingen erfaringer eller kloge ord at komme med, men jeg vil bare udtrykke DYB medfølelse. Det må være mange mange hundeelskeres værste mareridt smiley
  Jeg håber inderligt, at der kan findes en løsning.


 • #32   17. maj 2018 Øv en træls situation. Kender er der var opdrætter. Hendes mand fik voldsom allergi overfor hund. Hun stoppede med at opdrætte og udstationerede de fleste af sine hunde. Hun beholdt en enkelt hund, som var den hun gik på jagt med og løb agility med selv. Den flyttede ud og bo permanent i hundegård. Hun fik ikke nogen ny hund efter den, men fortsatte med at løbe agility og gå på jagt med lånehunde.

 • #33   17. maj 2018 Tusind tak for svarene allesammen!
  Vi har besluttet at det er bedst at komme af med dem, selvom det er frygteligt, så er det det bedste for vores datters skyld


 • #34   17. maj 2018 Stor medfølelse her fra. Det må være frygteligt at få sådan en besked.
  Men det lyder som en god beslutning, at omplacere hundene, både for hundenes, jeres datters og jeres egen skyld.


 • #35   17. maj 2018 Hatten af for det.
  Jeg havde ikke kunnet gøre det, men jeg forstår.


 • #36   17. maj 2018 Zenta: vi ved begge at det er det rigtige, både for vores datter og hundene... men nøj hvor er det svært at acceptere... jeg har grædt non stop og blev sendt hjem fra arbejde da de fandt ud af det... det er bare det værste der kunne ske

 • #37   17. maj 2018 Jeg føler med dig. Kram herfra smiley

 • #38   20. maj 2018 smiley Det må være hårdt, føler med jer.

Kommentér på:
Allergi overfor hunde