{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.027 visninger | Oprettet:

Dyrlæge med speciale i bevægeapparatet - Jylland {{forumTopicSubject}}

Hvilken dyrlæge ville i anbefale til en hund der går stift på begge bagben? Jeg søger en specialist som ved hvad han/hun laver - altså en som har masser af erfaring inden for bevægeapparatet smiley Jeg ved godt at Faxe har et vildt godt ry, men jeg søger efter en dyrlæge i Jylland smiley

Hun virker til at have ondt i bækken/lænd hun halter ikke men går træls på begge bagben.

Hun har ikke HD smiley


Kommentarer på:  Dyrlæge med speciale i bevægeapparatet - Jylland
 • #1   10. jun 2018 Hvordan ved du at hunden ikke har HD? Er den fotograferet?

  Jeg kan anbefale et besøg hos Peter Weis nær Århus.


 • #2   10. jun 2018 Ja hun er fotograferet smiley med B på begge hofter

  Hvor er Peter henne nu? Jeg troede ikke at han praktiserede mere? Det er nemlig også ham jeg umiddelbart havde i tankerne smiley


 • #4   10. jun 2018 Peter Weiss arbejder ikke for tiden. Heller ikke på Østergaards/Virklund, hans kontrakt er udløbet.

  De har fået nogen nye ortopæder derude som også skulle være helt duelige smiley

  Ellers er der Ulrik Oudrup Bech på Aarhus dyrehospital, han er lige kommet derud fra netop Østergaards.


 • #5   10. jun 2018 Peter Weiss er ikke længere hos Østergaard/Virklund smiley

  Jeg mener at han stoppede i vinters.


 • #6   10. jun 2018 Det er korrekt Thagii

 • #7   10. jun 2018 Der var du lige lidt hurtigere end mig #4

  Jeg håber at jeg ikke behøver at nøjes med duelige, jeg vil foretrække yderst kompetente...

  Ulrik kender jeg godt - dog i forbindelse med tænder... Ved du hvor god han er inden for bevægeapperatet?


 • #9   10. jun 2018 Med duelige betyder bare at jeg ikke har konkret viden om deres kompetencer udover at de er ansat som ortopæder

 • #10   10. jun 2018 Hmm jeg ved ikke helt hvad jeg hælder mest til at gøre... Ulrik er meget behagelig at være inde hos og skulle også være dygtig... Men Østergaard virker til at være meget fokuserede imod ortopædkirurgi og alt hvad der kan være med bevægeapparatet...

  Hvad med ham der Jacob? Er der nogen som kender ham? Jeg ved ikke andet end at der er en her i Jylland som hedder Jacob som bliver anbefalet rundt omkring...


 • #12   10. jun 2018 Ulrik (som jo så er flyttet fra østergaards, dumme ham) brugte jeg da Lucky skulle opereres for PL, han er fantastisk ikke mindre. Jeg ved ikke hvordan han er i forhold til andre lidelser, men han virkede rigtig dygtig sådan generelt. Luckys knæ er blevet bedre end jeg nogensinde havde forventet at det kunne blive. jeg er så taknemmelig og jeg har intet negavtivt at sige om Ulrik og vores oplevelse deroppe. Hvis jeg en dag skulle stå med en hund med problemer igen, ville jeg uden at tøve tage turen op til ham (også selvom han jo nu er flyttet til en anden klinik) smiley

 • #13   10. jun 2018 Ulrik er nemlig super behagelig smiley fedt at høre at andre er enige med mig smiley

  Jeg tænker også at det ender med at jeg tager ud til ham - for jeg tror også på at han nok skal sende en videre hvis han tænker at der er nogen som kan gøre det bedre end ham selv smiley

  For der er dælme langt til Sjælland men hvis det ender med at det er det der skal til så gør jeg også gerne det


 • #14   10. jun 2018 Det tror jeg bestemt også han gør. Jeg blev henvist til ham af min dyrlæge her i Vejen, og han sendte alt ned til dem efter operationen og tjek senere, så vi kunne genoptræne hernede og de vidste alt hvad der var at vide. smiley

  Nu var det jo knæet vi var der for, og vi vidste at den var gal. Men Lucky fik taget billeder af det hele for at være sikker på at der ikke var noget i hofter og ryg. Og det virkede han også til at have helt styr på, hvordan det hele skulle være, nu var der så heller ingenting, men han viste mig hvor der var en mikroskopisk plet af noget der kunne være en lille bitte smule slidgigt ved det ene knæ.

  Så jeg synes da bestemt du skal få en tid ved ham og så se hvad han siger til det.


 • #15   10. jun 2018 Jeg ringer ud til dem i morgen og får en tid hos ham smiley mange tak for svaret smiley

 • #16   10. jun 2018 Mit første svar forsvandt vist. smiley

  Jeannette Jalving (er p.t. på Billund Dyreklinik efter ophold i Norge) er efter min mening hamrende dygtig, hun har opereret Anton i begge knæ og ryg for Caida equina, alt med stor succes. Hun er ledspecialist, og har undervist bl. a. Ken Lindeblad i operationsteknikker, hun var i Evidensia regi indtil sidste år. Prøv at google hende. smiley


 • #17   10. jun 2018 Kunne John Dee i Viborg være noget?

  Mener da han har bred viden og erfaring i forhold til led, og han har opereret begge hofter på min Diablo, da de gik af led med et års mellemrum.


 • Emilie KP
  Emilie KP Tilmeldt:
  dec 2013

  Følger: 4 Svar: 105
  #18   10. jun 2018 Jeg vil helt klart til enhver tid anbefale Jacob ved Nordre Dyrehospital ved Århus smiley

 • #20   10. jun 2018 Jeg kan også helt klart anbefale Jacob fra Nordre dyrehospital, han er utrolig dygtig og er uddannet både dyrlæge og kiropraktor.

 • #21   10. jun 2018 Ulrik der nævnes som var hos Østergaards er super sød og dygtig. Det var ham Ozzy var hos pga halten på et forben, hvor Ulrik så opdagede at der var noget galt i lænden, han har været så sød hele vejen igennem, vi var så lige på Århus dyrehospital for at få Ozzy CT scannet, da Østergaards ikke virkede dengang.

  Vi bruger Østergaards, så når Ulrik nu er smuttet til Århus dyrehospital, så bliver det en af de nye på Østergaards, der kommer til at have med Ozzys hemivertebrae at gøre. Alt personale der plejer simpelthen at være så søde og dygtige, så det tænker jeg at de nye også er.

  Men ja Ulrik ved jeg i hvert fald er både sød og dygtig smiley


 • #22   10. jun 2018 Jeg ville helt sikkert få tid hos Christian Hembo fra Magtor og nej han er ikke dyrlæge, men kan kan sit shit, når det kommer til bevægeapparatet og er de fleste dyrlæger overlegne, da han ikke laver andet. Han er desuden kiropraktor.

 • #23   10. jun 2018 Jeg kan slet ikke forstå, at man kan anbefale andet end en dyrlæge, når det handler om at der skal findes en diagnose - slet ikke med tanke på Hembos tidligere fejltagelser, der har været ret alvorlige.

 • #24   10. jun 2018 Vil du uddybe Skrighunden?

  Jeg kender til en utal af hunde, som han har fixet, som har været opgivet af dyrlæger. Og/eller fejldiagnostiseret og fejlbehandlet af dyrlæger. Derudover har jeg også personlig erfaring lige på det område.


 • #25   10. jun 2018 Nej, det vil jeg ikke umiddelbart - jeg ved, at der er brugere på HG med uheldige oplevelser, og så har jeg drøftet ham med er par dyrlæger, som har overtaget hunde fra ham.

  Generelt er jeg modstander af at opsøge andet end en dyrlæge, til en start i hvert fald. Så kan der måske kobles massage og/eller kiropraktor på sidenhen.


 • #26   10. jun 2018 Skrighunden: Super at være modstander af noget man ik kender noget til.

 • #27   10. jun 2018 Hvem siger, at jeg ikke kender til det?

 • #29   10. jun 2018 Jeg snakkede med Ulrik om kiropraktor kunne gavne Ozzy, og det mente han ikke , da det jo er en medfødt deffekt, og han var bange for at det på nuværende tidspunkt måske endda kunne forværre symptomer/gener, men det kunne måske være gavnligt senere i forløbet. Men han fortalte at han med jævne mellemrum henviste patienter til Magtor, ligesom de også henviser patienter til Østergaards ( nu er Ulrik jo så ikke der mere) .

  Så med det i mente, så ville jeg også ALTID henvende mig til dyrlægen først, og så evt derefter gå videre til f.eks kiropraktor.


 • #32   10. jun 2018 Jeg ville tage hende til en dyrlæge som også er osteopat. Jeg har rigtig god erfaring med Bente Iversen, men hun er på Sjælland. Du kan jo kontakte hende og bede om en anbefaling i Jylland smiley http://www.biodyr.dk/ny/

 • #33   10. jun 2018 Da jeg stod med en hund der skulle tilses af dyrlæge og kiropraktor fik jeg en del pb'ere hvor magtor havde lavet nogle gevaldige brølere med store konsekvenser så jeg valgte en kiropraktor der var uddannet dyrlæge og det er jeg super glad for at jeg gjorde!!

  Tænker også at der er en grund til at diverse forsikringer ikke længere dækker magtor..

  Jeg turde ihvertfald ikke! En dyrlæge uddannelse giver altså en helt anden forståelse og indblik i tingene i min verden..


 • #34   10. jun 2018 Også +1 på Ulrik her fra. Man skal lede længe efter så sød og dygtig mand. Han har både taget sig af Louies knæ, ryg og tænder.

 • #35   10. jun 2018 Julie : Ja det er sgu træls at han har fået nyt job. Heldigvis har vi også gode erfaringer med Kari-Anne og Anette, som er dem vi ellers normalt har brugt. Og tænker at de to nye der er kommet som har forstand på led osv, også er super søde og dygtige.

  Ulrik var også med til at redde Mailos liv, da han fik hjertestop under narkose, så han har altså også bare en helt speciel plads hos os. Han turde ikke stole på maskinen, så han sad med en hånd på Mailo under resten af operationen, for at kunne slå til med det SAMME, hvis hjertet gik i stå igen, selvom maskinen jo altså bipper i løbet af nul komma fem.


 • #36   10. jun 2018 Jeg kan også anbefale Ulrik. Og ellers bruger jeg fast Gitte i Virklund som har arbejdet sammen med Peter i mange år og også er en rigtig dygtig ortopæd!

  Og så kan jeg også fraråde Christian Hembo fra Magtor. Han har også fejldiagnosticeret/overset vigtige ting på mine hunde og det samme hos en venindes hund hvor hans dyrlæge oveni gav hunden så meget og forkert medicin at hjertet stod af...


 • #37   10. jun 2018 Dælme ked af at høre der er så mange der har haft problemer med Magtor. Syntes jo ellers at man herinde har læst den ene omgang ros efter den anden om stedet.

 • Hunden
  Hunden Tilmeldt:
  jan 2013

  Følger: 1 Emner: 8 Svar: 529
  #38   10. jun 2018 Ulrik er ganske rigtigt på Aarhus dyrehospital nu. Aarhus dyrehospital har 3 dyrlæger med speciale i bevægelse apperatur.
  Jeg vil helt klart anbefale at ringe og få en snak med dem.


 • #39   10. jun 2018 Ken Lindeblad, Faxe Dyrhospital .. og ja, det er et stykke vej fra Jylland, men havde det været den anden vej rundt, så havde jeg kørt TIL Jylland. • #40   10. jun 2018 Jeg vil til enhver tid anbefale Faxe.

  Når nu Peter Weiss ikke praktiserer, ville jeg tage til John Dee. Ikke ekspert, måske, men med en enorm erfaring.

  Og så ville jeg ikke tøve med at bruge Magtor sideløbende.


 • #41   11. jun 2018 Jeg har både brugt peter weiss, Ulrik og bruger Magtor (Christian). og kan klart anbefalde dem, de er bund ærlige og ønsker man ikke det, så det ikke dem man skal komme ved. Christian har egen dyrlæge nu og hun er mega dygtig. så du kan få hele dernede.

Kommentér på:
Dyrlæge med speciale i bevægeapparatet - Jylland

x