{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
624 visninger | Oprettet:

Jens Arnbjerg dyrelæge? {{forumTopicSubject}}

Hej ??. Jeg står i den møgsituation at min OEB pige er begyndt at halte, og hendes knæ faktisk går ud af led. Jeg har derfor kontaktet dyrelæge med henblik på røntgen billede. Jeg ville derfor høre om nogle havde god erfaring med Jens Arnbjerg som har klinik i Brøndby?Kommentarer på:  Jens Arnbjerg dyrelæge?
 • Lise N
  Lise N Tilmeldt:
  jun 2017

  Følger: 1 Emner: 2 Svar: 24
  #1   13. jun Hvis ikke du har gjort det kan du evt skrive i Facebook gruppen Engelsk bulldog Danmark. Der er rigtig mange med gode råd til dyrlæger som er særligt gode til OEB.

 • #2   13. jun Når det er knogler hos hunde, vil jeg råde dig til at kontakte Ken Lindeblad, Faxe Dyrehospital eller Claus Sloth, Skovshoved Dyreklinik

 • #3   13. jun Arnbjerg er 100 år gammel og er røngten-specialist men ikke andet. Han var ikke en god dyrlæge for snart 30 år siden, da han var ude til min hest i 89’
  Ken hos Faxe eller Claus Sloth er specialister i bevægeapperatet..
  og dem vil jeg til hver en tid anbefale..


 • #4   13. jun Arnbjerg fra Værløse Dyreklinik døde desværre for nogle måneder siden

 • #5   13. jun Hvis hunden lider af patella luxsation(løs knæskal), bliver det konstateret ved en klinisk undersøgelse, det kan man ikke bruge røgten til.

 • #6   13. jun Louise, Jens Arnbjerg? Den ældre herre?

 • #7   13. jun Louise:

  Arnbjerg var ikke i Værløse. Ham fra Værløse som døde for nylig hed Ib Engelhard.


 • #8   14. jun Jens Arnbjerg skal ikke røre mine dyr. Har KUN dårlige erfaringer med den mand. Og har set ham fejlbehandle gang på gang..
  jeg vil, som andre i tråden, anbefale en specialist. Faxe er super! (Nu ved jeg ikke lige hvor du er fra).


 • #9   14. jun Jeg har bestilt tid til røntgen af ham, da tidligere ejere ikke vil fortælle noget omkring min hunds tidligere Dyrelæger..? Jeg bliver fandeme nervøs når jeg nu får afvide at han er skidt, for jeg var hos dyrelæge tidligere idag som vil tage røntgen på hende på tirsdag først, men jeg vil have afklaring nu. Så nu prøver jeg og hvis han er helt ved siden af, kontakter jeg en af de ovenstående i har anbefalet!

 • #10   14. jun Hvorfor ikke vælge en specialist med det samme? - det andet er efter min erfaring bare spild af penge.. Selv hvis han nu skulle være "god nok" så er det da stadig at foretrække en med mere erfaring på netop det område som er bedre endnu Især hvis det så feks er noget der kræver operation eller behandling.. så er det dælme dumt at gå på kompromis og kan koste at få taget nye billeder hvis ikke en specialist får lavet de billeder/undersøgelser vedkommende skal bruge det første sted.. Som sagt spild af penge..

  Har selv flere gange været ved egen dyrlæge for senere at måtte til specialister hvor det hos egen dyrlæge har måttet gøres om/laves andre prøver fordi dyrlægen ikke har haft helt så meget styr på det som en specialist har (selvsagt)..

  Plus det kan være at en utrænet dyrlæge mener at det er en diagnose/grad af løse knæ hvor specialisten har en helt anden mening - så ville jeg personligt stole mere på en specialist.. også selvom det kræver jeg skal vente på at få svar lidt længere! - Du risikerer et forkert svar/fejldiagnose, bruge unødigt mange penge, fejlbehandling i værste tilfælde.. Har desværre oplevet lignende og hørt om lignende.. Det har ret stor betydning hvilken dyrlæge man vælger og især mht bevægeapparatet ville jeg ikke gå på kompromis.. Har hørt om hunde der har været halte som dyrlæger/kiropraktor har sagt var ømhed/skade på et ben hvor det så opdages det intet havde med det ben at gøre osv..

  Tænker bare at du bør have det med i dine overvejelser


 • #11   14. jun Arnbjerg har klinik i sit hjem på Ragnsminde Allé i Brøndby og har ikke været i Værløse.
  Jeg ville aflyse tiden og få en i Faxe. Du ender med garanti dernede alligevel.


 • #12   14. jun I har så ret. Jeg fik blandet helt rundt. Arnbjerg er her stadig. Det var Engelhardt. Tak for rettelsen.

 • #13   14. jun Aflys Arnbjerg og tag på Faxe.
  Begge mine oeb'er er tilknyttet der med knogler og led.


 • #14   14. jun Stemmer lige i - når det er noget med led og "den slags", så er der kun en vej, og det er til Faxe

 • #15   14. jun 2 ganghar jeg spildt penge, ja sådan føltes det da!
  Begge bullerne har været kommet til skade. Jeg har benyttet mig af et ganske godt dyrehospital på Lolland, de sender røntgenbilleder til Faxe for at få deres vurdering.

  Med Lilo endte det i operation på Faxe. Ved første besøg, der tog de sørme røntgenbilleder! Ligesom de havde fået tilsendt, men Ken vil have sine egne billeder.

  Fremover kører jeg direkte til Faxe når der er noget med knogler og led. Det koster mig langt fra 2000 kr at køre dertil og så slipper jeg for at betale 2 gange for samme ydelse og hunden slipper for 2 gange bedøvelse.


 • #16   14. jun Helene hvilket Lollandsk dyrehospital er det?

 • #17   14. jun Nykøbing Falster dyrehospital

 • #18   14. jun Havde på fornemmelsen at det var dét. Dog på Falster
  Fancy maskiner....ellers ikke imponerende.


 • #19   14. jun ?? Falster? Findes det?
  Ja, selvfølgelig er det Falster!

  Jeg er nu godt tilfreds med dem. Er knapt så tilfreds med Våbensted ?? Nysted bruger jeg overhovedet aldrig igen!
  Falster dyreklinik bruger jeg til vaccination, småskader ect.
  Hvem bruger du?


 • #20   14. jun Arnbjerg fejldiagnosticerede min Mastino, som ikke kunne støtte på sit ene ben. Jeg blev sendt hjem med anbefaling om ro det næste meget lange tid. Tænkte at det kunne ikke passe og tog i stedet til Claus og fik diagnosen patella grad 4(nu grad 3), siden har jeg ikke haft tiltro til Arnbjergs kompetencer.

 • Rikke
  Rikke Online Tilmeldt:
  okt 2011

  Følgere: 3 Hunde: 3 Emner: 27 Svar: 1.028
  #21   14. jun Jeg tvivler på der findes en dyrlæge, der aldrig har fejlet. Hvis ikke jeg havde været så stædig, så var jeg blevet sendt hjem fra Faxe med forkert diagnose. MEN derfor vælger jeg alligevel Faxe - har taget turen fra Bornholm flere gange.
  Og Ja - Faxe tog nye billeder, så det er spild af penge at tage til en anden først, hvis du alligevel ender på Faxe.


Kommentér på:
Jens Arnbjerg dyrelæge?