{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
985 visninger | Oprettet:

En om racer {{forumTopicSubject}}

Hej
Jer der ved lidt om Golden retrievere.
Er der linier eller opdrættere indenfor racen som ikke laver helt så store skrumler som vi ellers tit ser rundt omkring på udstillingerne.
Det må hellere ikke være af jagttype, da familien ikke kommer til at dyrke den del af hunden.

Og jer der kender jagtracerne- vil andre racer i lidt mindre størrelse kunne minde om Golden af sind? Jeg tænker hvordan er en clumber eller sussex osv. Egentlig. Er de meget jagtpræget eller vil de trives i en alm. Aktiv familie ?
Cockerspaniel størrelse er minimum.
Korthåret er nogo.
Og krøller Ala lagotto osv er heller et hit.

Der søges en familiehund der vil trives som voksen med to ture dagligt, adgang til have i villakvater, 1 barn i familien med rigtig god hundeforståelse, børn på besøg, må gerne give lyd ved gæster, ikke overdreven støjende race.
Umiddelbart en race der har let ved andre hunde. træning i alm hverdagslydighed en gang i ugen, de ønsker en loyal og pleasende race der dog ikke er total klister. Lidt intensiv pelspleje feks ved pelsskifte er ok men ikke på ugebasis.
De har fra barn og ungdom erfaring med spidshunde og terriers. Og har sammen haft en berner sennen. De vil gerne derfra ned i størrelse, og have en lidt mere frisk og træningsmindet hund, uden det bliver for meget hele tiden. Og en hund som er voksen i længere tid og ikke så hurtigt bliver gammel og sat.

Har også overvejet at vise dem welsh corgies, men hvor sunde er de efterhånden ? Er det til at finde nogen der tester hofter og albuer og generelt går mere op i sundhed end eksteriør?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  En om racer
Kommentér på:
En om racer

Annonce