{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Engelsk staffordshire nipper
  • #1   15. dec 2018 Altså jeg gad ikke, at min hund skulle stå model til den slags leg.

    Jeg tænker du har valgt en race, som ofte leger voldsomt. Han er en hvalp, så jeg ville træne (ikke slå hårdt ned) den slags leg.. altså afbryde, når det bliver for voldsomt. Hvor leger I henne?? Jeg tænker at han kører op, og du ikke får stoppet legen i god tid.

    Vær opmærksom på, at andre hanner kan blive et problem ved kønsmodning.


  • #2   15. dec 2018 Vi leger i en hundeskov.
    Vi har socialiseret ham fra han var helt lille, så forhåbentligt bliver det ikke et problem.
    Kan man træne ham på andre måder, udover at sige nej og få ham til at falde ned? smiley



  • #3   15. dec 2018 Mia ... uanset hvor meget du socialiserer har du altså købt en Staff... egetkønsaggressivitet er helt normalt for racen, så for din egen skyld, så tænk dig meget godt om mht omgang med fremmede hanner efter kønsmodning. Har selv haft samme type hund, så kender til det.

    Hundeskove er bare elendigt sted at træne sin hund. Jeg ville aldrig byde min hvalp det, og jeg er ret sikker på, at han simpelthen kører i for højt gear, og du ikke får standset legen i god tid. Men igen svært, når man ikke har set det.

    Drop hundeskove, find faste fornuftige hundevenner... helst tæver og kastrater.. og når han kammer over, så stopper legen og han får snor på, og I går væk.


  • #4   15. dec 2018 Altså... Har opdrætter ikke vejledt jer..?
    Racen leger sådan. Derfor finder man passende legekammerater.
    Du kan ikke socialisere dig ud af racens måde at lege på, eller risikoen for egetkønsagressivitet. Racen er bare sådan. Det må man tilpasse sig, når man vælger den.


  • #6   15. dec 2018 Jeg er enig med de andre. SBT er en dejlig race, men der følger altså ting med, som man skal være obs på og ikke kan socialiseres væk.

    Nu maler jeg lige fanden på væggen ik, men jeg er ret sikker på at folks blåøjethed var med til at få amstaffen (og co) gjordt ulovlige. Det skulle nødigt gå så galt med Staffyen. Så tag det alvorligt når folk siger at egetkøns aggressivitet ikke kan trænes eller socialiseret væk.


  • #7   15. dec 2018 find nogle faste legevenner som er tæver og eventuelt steriliserede, så kan de lege året rundt. alternativt en kastreret han som ven og find racer der matcher jeres. Jeg ville droppe hundeskov

  • #8   15. dec 2018 det gør min sheltie ved min Boston, og han finder sig i det nogen gange og gør han ikke, så ryger hun rundt. men lær hvalpen at stoppe i legen. og så evt finde nogle lege venner der leger på samme måde. min sheltie gør det kun ved min Boston, ikke andre hunde.
    men gør den det ikke fordi de andre ikke vil mosle?


  • #9   15. dec 2018 Jeg har altid stoppet Vika (staff) når hun tager hårdt fat eller bliver for voldsom i leg og det kan altså sagtens trænes, til en hvis grænse. Det kan glippe når det kammer lidt over, men Vika kan idag ikke lide voldsomme hunde eller lege med andre staffer, for de er simpelthen oftest for voldsomme, for her er hun jo trænet til det modsatte, fordi trille er så lille.
    egetkønsaggression må jeg lige melde mig enig med resten, det ligger til racen staffordshire Bull terrier (De hedder ikke engelsk foran) at de tit ikke kan lide noge af samme køn, generelt synes jeg faktisk racen er ret selektiv i hvem de gider lege med uanset køn.
    Det er ikke en hundeskovs hund, staffen kommer ret nemt i uføre fordi den er voldsom og til tider kan have en lidt kluntet måde at kommunikere på, og det er sjældent staffen der siger nej til et slagsmål hvis det skulle komme der til...
    find nogle gode hunde venner, som han leger godt med og som kommunikere godt sammen og ja meget gerne en tæve. evt en der kan sige fra, når han bliver for voldsomme.
    uanset hvad ville jeg altid stoppe legen når den bliver for voldsomme, da jeg synes det tit er her der nemt kan ske skænderier mellem hundene, så kan det nemt kamme helt over.


  • #10   16. dec 2018 De bør helt klart stoppes når de er for voldsomme.

Kommentér på:
Engelsk staffordshire nipper

Annonce