{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
962 visninger | Oprettet:

Allergi eller mave/tarm? Undren {{forumTopicSubject}}

Hej alle,

Mille min franske bulldog har allergi overfor kylling og kænguru (er det eneste vi ihvertfald ved med sikkerhed hun ikk tåler selvom det selvfølgelig ikk kan udelukkes der kan være flere ting) og hun fik som 8uger gammel giardia som hun desværre først kom af med som Ca 1årig.. Hun viste desuden først tegn på allergi som Ca 1år 2-3mdr gammel.. Hun har siden hun blev smittet med giardia haft dårlig mave i forskellig grad, og indtil hun blev fri for giardia og et stykke tid derefter havde hun flere gange mave tarm betændelse..

Hun har prøvet SINDSYGT meget forskelligt foder uden det har hjulpet det store på hverken afføring eller allergi. Hun får/fik kosttilskud til at støtte mave/tarm dagligt, olie til huden og husk i rimelige mængder for at samle afføringen bare lidt (da det var værst fik hun 18 Husk piller i alt dagligt fordelt på 2 gange).. Og intet hjalp (udover at husken samlede afføringen lidt og hun trods alt ikk havde mave tarm betændelse) og sådan har det været i de 2,5år jeg har haft hende..

Nu er vi så begyndt på Royal Canin Anallergenic, og jeg kan SLET ikk få armene ned!! Har lyst til at skrige det ud fra en bjergtop og fortælle det til alle og enhver!! Mille slikker overhovedet ikke poter, klør sig ikke, har INGEN symptomer på allergi og det næsten bedste af det hele - hun er næsten trappet ud af sit husk (4 piller dagligt og udtrapningen forsætter) og afføringen er PERFEKT! For første gang har hun haft en lille smule hård mave idag! Der er ikke engang gået 14dage og hun ELSKER foderet! Jeg er seriøst SÅ glad!

Efter alt det her kom jeg pludselig til at tænke på - har den dårlige mave mon været pga allergi eller har hun både sart mave OG allergi? Hvad er jeres tanker omkring det?

Fordi hvis det kun har været pga allergi, så burde jeg jo bare stoppe med de kosttilskud hun får til mave/tarm (eller hvad?), men hvis hun har sart mave/tarm, så er det måske alligevel en god ide at forsætte for at støtte så godt som muligt..

Kan allergi virkelig gi så dårlig mave?

Skal dog lige siges at hun dog havde mere tynd mave da hun havde giardia end bagefter, men det var stadig ikke godt og selv på op til 18 husk piller dagligt var afføringen som softice og jo flere pølser hun lavede, jo tyndere/blødere blev det..

Beklager det blev så langt smiley


Kommentarer på:  Allergi eller mave/tarm? Undren
  • #3   9. maj 2019 1# Tak smiley Er seriøst også bare SÅ glad! Troede seriøst ikk jeg ville finde noget der virkede efter SÅ mange nederlag på de fronter.. Er bare så lykkelig for at jeg har fundet det og ikke gav op smiley

  • #4   9. maj 2019 2# Okay, vidste ikk det kunne hænge sådan sammen.. smiley Men ja, racen er desværre en af dem der kan døje med allergi..

  • #6   9. maj 2019 Vidste virkelig ikk at hendes dårlige mave og smitte med giardia rent faktisk kan være det der har fremprovokeret allergien.. Men det gir jo god mening når man tænker over at det kan hænge sådan sammen...

  • #7   9. maj 2019 5# Der er også ENORMT mange hunde der døjer med mave/tarm i forskellig grad og ja, det bliver ofte ikk gjort nok/noget ved!! Og sys faktisk heller ikk at de dyrlæger jeg har været ved, har taget det alvorligt nok! Det har hele tiden været mig der måtte finde info, ting der kunne prøves og skubbe på for behandling og prøver! Og jeg har været ved 3 dyrlæger og en specialist..

    Det lyder dælme også som et grimt forløb i har været igennem!!

    En ting jeg dog er mega glad for jeg ikk har gjort som jeg bla blev anbefalet herinde, er at blive på et foder længe og "få ro på maven" på en mave tarm diæt selvom det havde ingen positiv effekt.. Havde jeg gjort det og bare ladet hende blive på et foder, for at undgå flere skift i jagten på et foder der fungerede, så var ikk kommet hertil... (det er fuldt tilladt at være uenig) Som jeg ser det, er det bedre at prøve at finde det der virker end at blive i en længere periode på noget der tydeligvis ikk virker, fordi det får maven alligevel ikk ro af er min bitre erfaring...

    Men hvor er jeg bare SÅ glad på jeres vegne at I også har fundet noget der virker smiley Mille skider også kun 2 gange dagligt nu smiley Det er ren en fornøjelse, og al min bekymring er pist væk!


  • #9   9. maj 2019 For Mille har mange skift af foder ikk været værre end når et foder ikk har virket.. Ihvertfald ikk ud fra symptomer mv.. Har også minimum givet det 4-8uger - 4 uger da afføringen var fuldstændig vand eller da hun sked 5 gange dagligt.. Så har da også givet det tid, men hvis der ingen forbedring var så gik vi videre..

    ØV, lyder VIRKELIG slemt smiley Og jeg troede det havde været slemt for mig og Mille!!! Må være SÅ forfærdeligt smiley Føler dælme med jer!!! smiley Håber inderligt at det hjælper med det foder forsat og at i forsat ser bedring!! Kan slet ikk forestille mig hvor hårdt det må være når det ligefrem påvirker adfæren markant også!! Mille har heldigvis været glad og forholdsvis upåvirket! Håber Kvl kan gøre en forskel!! smiley


Kommentér på:
Allergi eller mave/tarm? Undren

Annonce