{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
650 visninger | Oprettet:

Hyper hund??? {{forumTopicSubject}}

Vi har tit fået af vide i sjov at vores lille hundeprut har damp, og vi har bare taget det som den sjove kommentar det var sagt som..
Shiba kører højt i drift for det meste, og ellers sover hun, det er ikke ret lang tid om dagen hvor hun bare ligger og slapper.
Hun bliver motioneret og aktiveret som hun nu skal. Vi træner i PH to gange om ugen, og så træner vi lidt herhjemme de dage vi ikke er til træning, udover det går vi ture og tager jævnligt ture på stranden hvor hun også er løs.
Min træner sagde at han mente hun er hyperaktiv, og det lød som noget rimeligt negativt??

Først skiftede vi til et andet foder, som inderholder det hun skal bruge og ikke mere, men det har ikke hjulpet.

Så sagde træneren i lørdags at det måske var fordi hun ikke sov nok, og derfor bliver overtræt/stresset.
Hun kører helt op hvor man til sidst slet ikke kan trænge igennem til hende, og så har vi et par gange været nød til at lukke hende ind i hendes bur et kvarters tid, til hun er dampet af, hvorefter man kan fortsætte hvad vi nu var igang med..

Men hvad betyder hyperaktivitet helt præcist ved en hund, og hvad kommer det af, og hvad gør man ved det????
Håber i kan hjælpe mig med et par nyttige svar...


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hyper hund???
  • #1   5. nov 2007 Nogle hunde kan få for meget motion, hvilket gør at de også er meget aktive i hjemmet. Dette sker tit hvis man har haft ferie, og været meget sammen med hunden hvor den normalt sover, så vil den blive hyperaktiv når den er i sine normale rutiner igen

  • #2   6. nov 2007 Tak for jeres råd c",)

  • #3   6. nov 2007 Ester: nej nej tager det ikk ilde op.. Det du skriver gør vi allerede, dog ikke det med urtepotten, og det var derfor vores træner mente der var noget ud over det sædvanlige med hende.. Vi går meget spor med hende, og tit fremmede steder, men ved ikke hvad mere.. Vi har smidt hendes foder ud på græsplænen til hende, men da hun ikke er madglad snuser hun sig bare frem til det hele og snuser så videre, det går der lang tid med, men bagefter kommer hun ind og hopper og danser, og napper og gør, og fræser rundt om bordet, og det gør hun næsten altid. Det er som om hun kører helt op når hun burde være rimelig træt..

  • #4   7. nov 2007 Ildi; ja det har vi snakket om, samtidig er vi virkelig hys med at omgåes hende roligt, og ikke lave de siturationer hvor hun før har kørt op..
    Træneren sagde hun fik for lidt søvn, og det blandet sammen med en rigtig aktiv hund, skulle kunne give disse siturationer.
    Han foreslog at vi købte et bur mere, som vi kunne stille i stuen, som vi så kunne vænne hende til at være i når vi er på arbejde. Hun er vandt til at være i hele huset når vi er væk, og hun ødelægger ikke noget, han mener at det muligvis kan stresse hende lidt at hun skal "passe på" hele huset, og holde øje med post, foderbiler, traktorer, og de arbejdere der er ved at bygge en ny stald ved naboen. Og det gør at hun ikke sover og slapper af i løbet af dagen, og derfor bliver hun hyper!!???
    Men er bange for hun bliver kuldret af at sidde i et bur mens vi er på arbejde????


  • #5   7. nov 2007 Ildi: Har bur til hende i bilen, og det er hun glad for.. Min træner sagde stort set det samme som dig, at med et bur vil hun højest sansynlig sove mere, og det kunne give hende mere ro, og det mente han kunne ændre hendes adfær en del..

  • #6   7. nov 2007 Stort tak..

Kommentér på:
Hyper hund???

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce