{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
6.037 visninger | Oprettet:

Pris for voksen cavalier {{forumTopicSubject}}

Jeg vil gerne have en voksen cavalier, hvilket ikke er det nemmeste at finde. Nu er der så en til salg, som er en dejlig ruby cavalier på 2 år. Den koster 8.000 kr. og det synes jeg er ret meget for en voksen cavalier. Det kan man jo få en hvalp for, og den har desuden aldrig været udstillet. Jeg forestiller mig ikke, at den har kostet 8.000 fra hvalp, da det jo trods alt er 2 år siden. Og priserne er vel steget siden da.
Men den er simpelthen så dejlig, deværre er kæresten ikke helt af samme mening, da han synes den er for langhåret. Men det er bare så sjældent at voksne tæver er til salg!
Hvad synes I om prisen?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Pris for voksen cavalier
  • #1   4. feb 2008 ligger du ikke et link ud til hende, så man kan svare ordentligt på dit spørsmål ud fra lidt mere info.

    Med løftet pote

    Karina og
    Bergkamp


  • #2   4. feb 2008 Jo, hvis du lover ikke at købe hende smiley
    http://www.dba.dk/asp/soegning/detail.asp?annonceid=53671365


  • #3   4. feb 2008 ej, det ville eddermame være ondt!
    Synes hun er en utrolig smuk hund.
    Har hørt en masse godt fra kennelen Souvenir... er det ikke Nando der er der fra? Jo, det mener jeg bestemt!
    Så det er jo også positivt... men jo... synes lige 8000 er i overkanten... der har været meget snak om, at prisen på cavalierer stiger til det urimelige... men udbud og efterspørgsel...
    Synes bestemt hvis I er interesseret, kan i kontakte hende og rolig og fornuftigt sige prisen er i overkanten sammenlignet med hvalpe der i gennemsnittet ligger mellem 6000-8000kr.
    Ja, din kæreste har ret, hun er langhåret, utrolig flot!!!! Kan godt være lidt svært at se på billedet, men hun ser ud som en flot normalbygget tæve. Altså slet ikke så stor som Mingus. :0)
    Bliver spændende hvad I beslutter Jer for... update endelig. Man kan jo altid ringe og få flere oplysninger og kigge på hende ikke? :0)
    P.s. Der er nok nogle opdrættere herinde i gruppen der kan give deres mening om prisen. Nu har du i hvert fald fået min.
    Held og lykke. Og husk update!


  • #4   5. feb 2008 Tak for det smiley
    Det er samme kennel som Nando er fra, men de er ikke i familie. Nando er jo rigtig dejlig, så man kunne jo håbe denne tæve også er det.
    Synes hun minder meget om Mingus mht. til hovedet, og det er lidt lækkert. Bare hun ikke er ligeså stor, for ville gerne udstille hende! Hun ser meget langhåret ud, hvilket jeg sådan set havde svoret jeg ikke ville have igen. Men hvis strukturen er mere glat end Mingus' kan det måske gå alligevel. Mingus uden klippede ører minder nemlig lidt om en afro-frisure!
    Kæresten synes hun er grim, men det synes han også Mingus er, når han har lange ører. Er sikker på at han ændrer mening hvis han møder hende.
    Tidspunktet er ikke helt perfekt, da jeg gerne ville vente til Mingus var 1½ år. Men hvis hun passer til os, må det være sådan.
    Det sjove er at hun hedder Mollie, det passe jo lige til Mingus smiley


  • #6   5. feb 2008 Hun er da utroligt smuk smiley Og jo, fra samme kennel som Nando smiley Dog ikke i familie smiley

    Generelt så har hundene fra Souvinier's altså et skønt temperament smiley og godt socialiserede smiley

    kan ikke forstå din kæreste synes hun er grim smiley Hun er da bare noget af det smukkeste smiley Åååh, suk.. altså de Ruby tæver smiley


  • #7   5. feb 2008 Ja, er hun ikke smiley
    Kæresten er generelt ikke vild med langhårede hunde. Jeg synes også selv Mingus' krøllede ører var lidt anstrengende at se på. Men hende her har jo rimeligt glatte ører.
    Jeg tror altså jeg ringer til dem i morgen. Skive er jo ikke så langt væk...
    Må jeg spørge hvad du gav for Nando? Evt. i en pb. Vores opdrætter har i øvrigt sat prisen op til 10.000 kr. og moderen har kun opået én 2. præmie!!


  • #8   5. feb 2008 Berit: Ja det er jo det smiley 2 år er ingen alder, og hun er bare skøn smiley og fantastisk pels , synes jeg smiley

  • #9   5. feb 2008 Hej Louise
    Jeg synes prisen er fair nok, hvis ellers hun er sund og rask. Men det kan jo være du kan prutte lidt om prisen :o)

    Hun er meget meget smuk!
    Havde jeg haft 8000 kr, så havde hun allerede være min hehe


  • #10   5. feb 2008 Ja hvad er en ung Cavalier værd. Den er 2 år gammel. Det er der de begynder at blive lækre. Min carmen er 3 år og købt for 8000 som hvalp. Man finder ingen DKK hvalpe til den pris i dag. De flest hvalpe sælges i jylland for ca. 10000 og et par tusinde mere nogen steder på Sjælland.
    Der er nok allerede hældt mange penge i en 2 årig hund til dyrlæge og hvalptræning. For mig er det meget afgørende at den skal være sund og rask. Jeg ville gerne have en helt ny sundhedsattest på den, hvis jeg kiggede på den.
    Jeg ved ikke om prisen er fair, jeg har aldrig sat mig ind i prisen på en voksenhund, men du kan da høre om prisen kan måske forhandles. Men jeg er ikke sikker på, at det er meget for dyrt.
    Den er altså ret lækker.


  • #11   5. feb 2008 Jeg synes prisen er fair. Sælgeren af tæven har jo haft sine udgifter på hende.
    Jeg ville kontakte sælgeren og høre, om tæven er sund og rask. Hvad den evt. er undersøgt for ved dyrlægen og se stambogen.
    Karina= jeg har været heldig at finde en DKK hvalp (min lulu) til 7500 kr. men det var også ved et stueopdræt.


  • #12   5. feb 2008 puha... kan godt se det er 3 år siden jeg købte Bergkamp... hold da op priserne er røget i vejret.
    Ved godt det hander om udbud og efterspørgsel, men ville da ikke have råd til en ny hvalp som vi evt snakker om at købe til sommer. Damn. Det er trælst!!

    Louise = Det er da mange positive tilbagemeldinger du får. Både om prisen og om hunden. Kan godt se efter det folk har skrevet, at set i forhold til den dejlige alder og at hun er en Ruby plus den stigende pris på cavalierer, at det ikke er helt tosset med 8000kr.
    (Afhængig af hendes sundhed mv.)

    Glæder mig virkelig til at høre resultatet.


  • #13   5. feb 2008 Tak for alle jeres input!
    Kan fornemme prisen ikke er helt ved siden af.
    Det der vejer tungest er naturligvis om den er sund og rask, og ikke har adfærdsproblemer. Cavalierer kan jo hjertescannes som 18 mdr. og det er hun ikke blevet. Det kan jeg godt blive lidt betænkelig ved, da hun jo i principippet kan have 3 i prolaps. Sundhedsattest er fint, men giver efter min erfaring ikke et reelt billede af hundens sundhedstilstand. På vores stod der da, at Mingus' kønsorganer var normale, selvom han er kryptorchid.

    Deudover er der spørgsmålet om jeg overhovedet tør binde an med en hund mere. Jeg er enormt bange for at gøre det, men det var jeg på den anden side også da vi fik Mingus. Og det har jo bestemt ikke fortrudt! Synes virkelig det er svært.


  • #14   5. feb 2008 Hej Louise.

    Jeg har set hende på den blå avis, og jeg synes hun ser dejlig ud jeg er jo også vild med ruby. Men at købe en tæve på 2 år der ikke er hjerte skannet, det ville jeg aldrig selv gøre. Men prisen er ok efter min mening.
    Jeg har jo selv et lille stue opdræt med mine tre cavalier tæver, og de bliver vært 2 år hjerte skannet og de er patella nudersøgt også inden de indgår i avlen. Har du lyst så kig forbi min hjemmeside www.kennelcavalot.dk Mine hunde er DRU og selv om det ikke er et krav i den klub, gør jeg det for min og mine hvalpe købers skyld, jeg ønsker jo kun og lave sunde familie hunde.
    Ellers ses vi muske på søndag i hunde skoven i Ejby, de var så hyggeligt sidste søndag.
    Knus fra Lotte.


  • #15   5. feb 2008 Hej Lotte
    Det med scanningen er helt klart et problem. Hvad koster der i øvrigt?
    Jeg synes det er rigtig godt du tjekker dine hunde, selvom det ikke er et krav smiley


  • #16   5. feb 2008 Jeg ved at en hjertescanning koster 1335 kr på fyn. Det har jeg undesøgt, da jeg selv skal have min tæve scannet, når den bliver gammel nok.

  • #17   5. feb 2008 Tak for det, det vil sælger nok ikke gå med til at betale. Men man kan jo høre ad.

  • #18   5. feb 2008 Hej Louise.

    Det er vist lidt forskelligt men omkring 700-1000 kr. Men inde på landbo højskolen kan man gratis få hjerte skannet sine hunde frå 18 måneder, man skal som betaling bare give en blodprøve de kan bruge til forskning af forskellige hunde sygdomme.

    Hvorfor vil du helst have en voksen hund ???? Og hvis det skal være en tæve vil du så ikke helst have den farve der passer til din han hund hvis du gerne vil have hvalpe engang ????

    Knus Lotte


  • #19   5. feb 2008 Hun er rigtig smuk.. Håber også at Vega en dag får ruby hvalpe smiley
    Ved ikke med prisen, jeg gav ikke meget mere for Vega som hvalp, men det var også privat.
    Det er jo slet ikke sikkert at det er dén pris de ønsker, måske står det der bare ren symbolsk.?


  • #20   5. feb 2008 Hej lotte.
    Det med landbo højskolen, som vist hedder LIFE nu, er da rigtig smart.
    Grunden til at jeg gerne vil have en voksen, er at Mingus er overordentlig glad for ro, og så synes jeg det er lidt synd med livlig hvalp. Derudover har jeg to katte, som med garanti går hjemmefra hvis jeg belemrer dem med endnu en hvalp!
    Mingus er kryptorchid, så ingen hvalpe der desværre...


  • #21   5. feb 2008 Anne: Det kunne da være dejligt. På den måde får man måske også sorteret mange fra.

  • #22   5. feb 2008 Hej Louise.

    Jeg har ikke hørt de har fået nyt navn, men det skal nok passe, jeg skal der ind igen den 28 Marts med alle mine tre, og det bliver første gang for Mille så det er jeg spændt på for hun skulle jo også gerne bruges til alv en gang.


  • #23   5. feb 2008 Ja, det er vel hvad man selv ville gøre, hvis man en dag stod i samme sørgelige situation..
    Krydser ihvertfalf fingre for dig.. Hun er rigtig fin smiley


  • #24   6. feb 2008 Jeg synes hun ser super ud! Tror ikke pelsen er et stort problem. Nok er hun langhåret, men ruby'er har ofte en lide glattere pels, der ikke filtrer så meget og så er der jo ikke noget problem. Min bliver børstet ca. en gang om ugen.

    Jeg synes prisen er rimelig. Som der står flere steder i tråden, koster en DKK hvalp ca. 10.000 og man får mange fordele ved at købe en "færdig" hund, hvis den er præget rigtigt og det kan man jo mærke, når man ser den.

    Det er selvfølgelig en god idé at få hende scannet og LIFE gør det nemlig gratis, så der skal man bare rekvirere en blanket fra cavalierklubben (ca. 200, så vidt jeg husker). Læs på www.cavalierklubben.dk hvad du præcist skal gøre.

    Forældrene er rigtig lækre! Jeg kender begge linier og de plejer at lave fine hunde og gode hjerter. Både hanhunden og tæven er scannet som 4 års med gode resultater og det lover rigtig godt!

    Der står desuden flere steder i tråden, at det er kennelen, der sælger... det er det ikke. Det er en privat, der ikke kan have hunden længere.

    KØB KØB KØB!



  • #25   6. feb 2008 Synes godt nok hun er skøn, lækker tæve....


  • #26   6. feb 2008 Jeg synes hun ser dejlig ud og som andre også siger så har Rubyèn ikke så krøllede øre som eks. en tri color har. Prisen er i mine øjne fair nok men jeg ville dog forlange at få hende hjertescannet først det kan de jo få gjort gratis på Landbohøj skolen. Og det er vel også en form for sikkerhed for dem selv, så kan køber ikke komme tilbage bagefter og kræve pengene igen.

  • #27   7. feb 2008 Jeg er helt enig med Nadja. Så få det gjordt for hun ser da for dejlig ud, og en ruby er virkelig smuk.

  • #28   7. feb 2008 Ja Nadja har fat i det rigtige, jeg ville også have hunden hjertescannet , hvis jeg skulle købe den i den alder... ;o)

  • #29   7. feb 2008 Sikke mange der svarer i denne tråd, det er jeg glad for smiley
    Jeg er nok efterhånden nået frem til, gør som jeg hele tiden har haft planlagt, nemlig venter til Mingus er minimum havandet år. Hun er rigtig dejlig, men som I skriver er det uheldigt hun ikke er scannet. Og eftersom det er en privat der sælger, tror jeg det bliver svært at få dem til at gøre det inden jeg evt. købte hende. Jeg kunne dog godt finde på at ringe og høre ad.

    Som I nok kan læse, er jeg stadig skrup forvirret smiley

    Men det lyder dejligt at en ruby er mindre krøllet. Min tri er jo en ren krølle bølle!


  • #30   7. feb 2008 Ihhhh, jeg er faktisk også helt vildt fristet... og især efter jeg har snakket med vores opdrætter idag... men har sgu ikke så mange penge lige pt. ellers ville der intet være, der holdt mig tilbage, hvis Louise ikke ville have hende smiley

    Louise, du bliver nødt til at købe hende *gg* ellers ender det jo med at jeg bliver fristet over evne ^^


  • #31   7. feb 2008 louise : Du skal da bare ringe til dem og sige, at du gerne vil have hende scannet først ......

    For det er da en lækker tæve.


  • #32   7. feb 2008 Ja, jeg er sikker på at de er til at tale med smiley

  • #33   7. feb 2008 øh.... ikke for at være total lyseslukker... men tror altså der er en god risiko for at den er solgt nu, eftersom denne tråd har været igang et par dage... kunne altså forestille mig sådan en lækker tæve bliver hurtigt solgt.

  • #34   7. feb 2008 IHH, Karina, du er da også en lyseslukker ^^

    Og ja, du har nok ret. For hun er virkeligt lækker... Men har lige snakket med opdrætter idag, og hun har ikke fået besked om at hun er blevet solgt endnu, så der er måske håb endnu.


  • #35   7. feb 2008 hmmm Cemile... håb for hvem? Kan læse du er ved at være lidt lun. :0) Har I ikke nok i gang.
    -i-den-Nando? *s*.


  • #36   7. feb 2008 Altså, hvis det stod til mig og min stooore lottogevinst, havde vi købt hende 'gg* men siden den lader vente på sig, den gevinst, må vi nok stå over ^^

  • #37   8. feb 2008 Hun er stadig til salg smiley
    Jeg tror altså jeg ringer til dem i aften. Det kan jo ikke skade at høre ad! hvis de afviser at scanne hende eller hun ikke kan med katte, slipper jeg jo for alle spekulationerne.


  • #38   8. feb 2008 Hun er solgt. Kender en som har ringet på hende. Hun blev solgt, hurtigt. Annoncen er bare ikke taget af endnu.

  • #39   8. feb 2008 ØV!

  • #40   8. feb 2008 hmmm... hate to say it: told you so.

    Hun var da også for lækker til ikke at blive solgt.

    Men ja, øv!!! Kunne da være fedt med endnu en legekammerat selvfølgelig til Mingus, men så også Bergkamp!! Hehe.


  • #41   9. feb 2008 Med den store interesse der har været, ville de nok ikke være interesseret i at scanne hende inden. Desuden var kæresten ikke helt overbevist, og jeg havde ærlig talt heller ikke 8.000 på stående fod! Så jeg må bare vente til Mingus er minimum halvandet år, som hele tiden planlagt. Men man blev da alligevel lidt ked af...

  • #42   9. feb 2008 Jeg er sikker på at du nok skal finde en anden skøn Cavalier, når tiden er smiley Og kan godt forstå du venter til Mingus er ældre. Det samme har vi sat os for. Nando skal være min. 1½ før vi begynder at kigge efter hund nr 2 smiley

  • #43   9. feb 2008 Louise: Der skal nok komme mange flere lækre cavalier.... ;o)

  • #44   18. feb 2008 Hej til Alle
    Jeg har jo fulgt debatten om Mollie, og vil gerne benytte lejligheden til at takke,for de pæne ord om hende og vores Opdræt generelt. Jeg vil gerne for en ordens skyld nævne, at det ikke var os der stod for salget af Mollie, men at vi var fuldt oplyst om at ejeren ønskede hende omplaceret. Mollie har som nævnt i debatten fundet en ny Familie, og vi håber selvfølgelig at vi som Opdrættere fortsat får lov til at følge hendes fremtidige færden;-)
    Med venlig hilsnen
    Anja, Kennel Souvinier
    www.souvinier.dk



Kommentér på:
Pris for voksen cavalier

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce