Aftensmad, hvad skal vi lave? (alt om madlavning)

Aftensmad, hvad skal vi lave? (alt om madlavning)

Medlemmer: 338
Forside Forum Medlemmer Annoncer Hunde
Play video
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Ophæng af ikea skabe/reol 500 kr.
  • Vand / Vaskemaskine 990 kr.
  • Maling af diverse 3.000 kr.
  • Rosenbed 2.000 kr.
  • Afløb rens i køkkenet. 1.000 kr.
  • Montering af brusearmatur og bruserstang 1.000 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Supper
  • #1   8. jul 2008 Michelle: Gider du ikke skrive opskriften på din tomatsuppe?

  • #3   8. jul 2008 Jeg er vild med fransk løgsuppe, men det er ¨åske lidt specielt. Den smager ikke stærkt af løg men meget pikant. Opskrift her:
    http://www.dine-opskrifter.dk/opskrifter/Suppe/fransk-loegsuppe.html


  • #4   8. jul 2008 Jo, skal lige et smut på stranden, så kommer opskriften..

    Jeg er faktisk til alle slagssupper, undtagen den med kød -og melboller smiley

    Løgsuppen lyder god!


  • #6   9. jul 2008 Elsker suppe - så det er lige en tråd for mig. Er med på en lytter. Har også en masse lækre opskrifter, men er bange for at de ligger i nogle flyttekasser.. selvom det er 5 mdr. siden vi flyttede ind, så er det åbenbart ikke alt, som er blevet pakket ud endnu smiley

  • #7   9. jul 2008 Til 4 personer

    2 tsk olivenolie
    2 løg stk løg
    3 tsk oregano
    3 tsk timian
    2 fed hvidløg
    700 g tomater
    2,5 dl vand
    2 spsk tomatpure
    1 tsk sukker
    Salt og peber


    Fremgangsmåde:
    Varm olivenolie i en stor gryde. Tilsæt hakket løg, oregano, timian samt hakket hvidløg. Steg i 5 min. imen du rører.

    Tilsæt hakkede tomater samt resten af ingredienserne og rør godt rundt. Bring suppen i kog, skru ned for varmen og lad suppen simre i 15 min.

    Purér suppen med en stavblender, jeg kan godt lide at der er lidt klumper i.

    Tilsæt 1 dl. fromage fraise. og varm op igen.

    Servér!


  • #8   9. jul 2008 Mange tak Michelle smiley

  • #9   11. jul 2008 aspargesuppe med kødboller (NAM NAM!)

    1 dåse aspargessnitter (ca. 425 g)
    30 g smør
    3 spsk hvedemel
    ¾ liter hønsebouillon
    2 dl piskefløde
    ½ tsk groft salt
    friskkværnet peber
    400 g optøede frosne kødboller

    Hertil
    200 g flutes eller kuvertbrød


    Hæld aspargessnitterne til afdrypning i en sigte - gem aspargesvandet. Smelt smørret, kom melet i og bag det sammen med aspargesvandet. Tilsæt derefter bouillon og lad suppen koge igennem ca. 5 min. Hæld piskefløde i og varm suppen op til kogepunktet. Smag til med salt og peber. Kom aspargessnitter og kødboller i til sidst.


Kommentér på:
Supper

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce