956 visninger
|
Oprettet:
FølgFølg ikke
7 Svar
Supper Supper
Jeg er ved at gå kold i "kartoffel/porrer suppe" og den "tomat suppe" jeg kan finde ud af at lave.
Nogle som har nogle opskrifter på spændende/ hverdags supper?
På forhånd tak
0 synes godt om
dec 2007
Følger: 35 Følgere: 32 Hunde: 2 Emner: 71 Svar: 3.831
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.244
http://www.dine-opskrifter.dk/opskrifter/Suppe/fransk-loegsuppe.html
feb 2007
Følger: 25 Følgere: 24 Hunde: 2 Emner: 47 Svar: 151
Jeg er faktisk til alle slagssupper, undtagen den med kød -og melboller
Løgsuppen lyder god!
nov 2007
Følger: 10 Følgere: 9 Hunde: 1 Emner: 5 Svar: 66
feb 2007
Følger: 25 Følgere: 24 Hunde: 2 Emner: 47 Svar: 151
2 tsk olivenolie
2 løg stk løg
3 tsk oregano
3 tsk timian
2 fed hvidløg
700 g tomater
2,5 dl vand
2 spsk tomatpure
1 tsk sukker
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Varm olivenolie i en stor gryde. Tilsæt hakket løg, oregano, timian samt hakket hvidløg. Steg i 5 min. imen du rører.
Tilsæt hakkede tomater samt resten af ingredienserne og rør godt rundt. Bring suppen i kog, skru ned for varmen og lad suppen simre i 15 min.
Purér suppen med en stavblender, jeg kan godt lide at der er lidt klumper i.
Tilsæt 1 dl. fromage fraise. og varm op igen.
Servér!
dec 2007
Følger: 35 Følgere: 32 Hunde: 2 Emner: 71 Svar: 3.831
okt 2007
Følger: 13 Følgere: 11 Hunde: 1 Emner: 30 Svar: 774
1 dåse aspargessnitter (ca. 425 g)
30 g smør
3 spsk hvedemel
¾ liter hønsebouillon
2 dl piskefløde
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
400 g optøede frosne kødboller
Hertil
200 g flutes eller kuvertbrød
Hæld aspargessnitterne til afdrypning i en sigte - gem aspargesvandet. Smelt smørret, kom melet i og bag det sammen med aspargesvandet. Tilsæt derefter bouillon og lad suppen koge igennem ca. 5 min. Hæld piskefløde i og varm suppen op til kogepunktet. Smag til med salt og peber. Kom aspargessnitter og kødboller i til sidst.
Supper
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside