Aftensmad, hvad skal vi lave? (alt om madlavning)

Aftensmad, hvad skal vi lave? (alt om madlavning)

Medlemmer: 338
Forside Forum Medlemmer Annoncer Hunde
 
Belugahval forskrækker lille dreng
Belugahval forskrækker lille dreng
Slå lyden til
00:00
/
00:37
LIVE

Belugahval forskrækker lille dreng

NOW PLAYING

Drone fanger hidtil uset adfærd hos de sky arktiske narhvaler

NOW PLAYING

Redder reveunge i net

NOW PLAYING

Alligator sneg sig ind i hus

NOW PLAYING

Hval forfølger kajak

NOW PLAYING

Redder babyelefant fra dyb brønd

NOW PLAYING

Dette Vidste Du Måske Ikke Om Elefanter

NOW PLAYING

Disse fem lande har flest hunde som kæledyr

NOW PLAYING

Her Er De 5 Sødeste Dyr I Verden

NOW PLAYING

Fem Facts Om Hunde

NOW PLAYING

Verdens fem farligste dyr

NOW PLAYING

Det skal du overveje før du anskaffer hunde

NOW PLAYING
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Løsne 10 skruer 800 kr.
  • Ophængning af 3 billeder og et spejl 1.500 kr.
  • Samling av sofa 500 kr.
  • Vandtilførsel 500 kr.
  • Afmontering af gammel vaskemaskine + montering af ny (væg-gennemføring) 1.000 kr.
  • Udskifte kuglehane 843 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Supper
  • #1   8. jul 2008 Michelle: Gider du ikke skrive opskriften på din tomatsuppe?

  • #3   8. jul 2008 Jeg er vild med fransk løgsuppe, men det er ¨åske lidt specielt. Den smager ikke stærkt af løg men meget pikant. Opskrift her:
    http://www.dine-opskrifter.dk/opskrifter/Suppe/fransk-loegsuppe.html


  • #4   8. jul 2008 Jo, skal lige et smut på stranden, så kommer opskriften..

    Jeg er faktisk til alle slagssupper, undtagen den med kød -og melboller smiley

    Løgsuppen lyder god!


  • #6   9. jul 2008 Elsker suppe - så det er lige en tråd for mig. Er med på en lytter. Har også en masse lækre opskrifter, men er bange for at de ligger i nogle flyttekasser.. selvom det er 5 mdr. siden vi flyttede ind, så er det åbenbart ikke alt, som er blevet pakket ud endnu smiley

  • #7   9. jul 2008 Til 4 personer

    2 tsk olivenolie
    2 løg stk løg
    3 tsk oregano
    3 tsk timian
    2 fed hvidløg
    700 g tomater
    2,5 dl vand
    2 spsk tomatpure
    1 tsk sukker
    Salt og peber


    Fremgangsmåde:
    Varm olivenolie i en stor gryde. Tilsæt hakket løg, oregano, timian samt hakket hvidløg. Steg i 5 min. imen du rører.

    Tilsæt hakkede tomater samt resten af ingredienserne og rør godt rundt. Bring suppen i kog, skru ned for varmen og lad suppen simre i 15 min.

    Purér suppen med en stavblender, jeg kan godt lide at der er lidt klumper i.

    Tilsæt 1 dl. fromage fraise. og varm op igen.

    Servér!


  • #8   9. jul 2008 Mange tak Michelle smiley

  • #9   11. jul 2008 aspargesuppe med kødboller (NAM NAM!)

    1 dåse aspargessnitter (ca. 425 g)
    30 g smør
    3 spsk hvedemel
    ¾ liter hønsebouillon
    2 dl piskefløde
    ½ tsk groft salt
    friskkværnet peber
    400 g optøede frosne kødboller

    Hertil
    200 g flutes eller kuvertbrød


    Hæld aspargessnitterne til afdrypning i en sigte - gem aspargesvandet. Smelt smørret, kom melet i og bag det sammen med aspargesvandet. Tilsæt derefter bouillon og lad suppen koge igennem ca. 5 min. Hæld piskefløde i og varm suppen op til kogepunktet. Smag til med salt og peber. Kom aspargessnitter og kødboller i til sidst.


Kommentér på:
Supper

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce