946 visninger
|
Oprettet:
Undgå risengrøden brænder på!! {{forumTopicSubject}}
Kidnappet fra en anden gruppe jeg har på boliggalleriet:
Jeg plejer altid at lave risengrød i en stegepose, som står i et vandbad. Fyld en gryde med vand, og bring det i kog. Kom alle ingredienserne ned i stegeposen og luk den, men ikke stramt. Der skal kunne slippe lidt damp ud. Sæt stegeposen i vandbadet og lad den stå i en times tid. Vend den evt. en gang imellem.(Selvfølgelig uden at åbningen på posen kommer under vand) Så skulle grøden være færdig, helt uden fastbrændt mælk, og gryden skal jo bare tørres af.
feb 2008
Følger: 39 Følgere: 36 Hunde: 1 Emner: 343 Svar: 3.608
Sådan lidt i tråd med, er der andre end mig der har haft mormødre der kogte grøden færdig inde i sengen? Pakkede gryden ind i håndklæde og så under dynen med den. Hun var dog så moderne at hun ingen høkasse havde til den *GG*.
Syntes det var smadderskægt at grøden blev kogt i sengen da jeg var lille hehe
jan 2006
Følger: 21 Følgere: 25 Hunde: 2 Emner: 113 Svar: 2.449
nov 2005
Følger: 82 Følgere: 76 Hunde: 1 Emner: 1.155 Svar: 19.265
sep 2007
Følger: 40 Følgere: 36 Hunde: 2 Emner: 588 Svar: 5.757
nov 2005
Følger: 82 Følgere: 76 Hunde: 1 Emner: 1.155 Svar: 19.265
sep 2007
Følger: 40 Følgere: 36 Hunde: 2 Emner: 588 Svar: 5.757
nov 2005
Følger: 82 Følgere: 76 Hunde: 1 Emner: 1.155 Svar: 19.265
Nåm vi fik risengrød for en uge siden og det gik fint i micro...
sep 2007
Følger: 40 Følgere: 36 Hunde: 2 Emner: 588 Svar: 5.757
nov 2005
Følger: 82 Følgere: 76 Hunde: 1 Emner: 1.155 Svar: 19.265
sep 2007
Følger: 40 Følgere: 36 Hunde: 2 Emner: 588 Svar: 5.757
feb 2007
Følger: 41 Følgere: 36 Hunde: 5 Emner: 440 Svar: 3.733
jeg har prøvet det med et vandbad, jeg synes bare det begynder at smage af plastik, ogdet skal min risengrød altså ikke smage af...*S*
sep 2007
Følger: 40 Følgere: 36 Hunde: 2 Emner: 588 Svar: 5.757
sep 2007
Følger: 40 Følgere: 36 Hunde: 2 Emner: 588 Svar: 5.757
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.395
Kog risene op i det vand, der står på pakken/posen. Når det koger, hældes mælk i lidt ad gangen imens der røres godt (det tager faktisk ikke ret lang tid). Så snart det koger, lægges låg på, blusset slukkes og risengrøden står i ½-1 time. Derefter koges op under omrøring (tager max. 5 minutter. Så snart den første bobbel kommer, slukkes og lader det stå på blusset. Volia. Det tager kortere tid end man regner med på denne måde:-))
feb 2008
Følger: 39 Følgere: 36 Hunde: 1 Emner: 343 Svar: 3.608
nov 2005
Følger: 82 Følgere: 76 Hunde: 1 Emner: 1.155 Svar: 19.265
feb 2008
Følger: 39 Følgere: 36 Hunde: 1 Emner: 343 Svar: 3.608
nov 2005
Følger: 82 Følgere: 76 Hunde: 1 Emner: 1.155 Svar: 19.265
feb 2008
Følger: 39 Følgere: 36 Hunde: 1 Emner: 343 Svar: 3.608
Undgå risengrøden brænder på!!
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside