{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.102 visninger | Oprettet:

Et sidste farvel. {{forumTopicSubject}}

Kære alle,

Et sidste farvel. Tak for ALT vores elskede hundebarn.

Nu er det blevet tid til, at vi skal sige et sidste farvel til vores søde og skønne hundebarn.

Her det sidste stykke tid har hun skrantet meget og det bliver ikke bedre…allergien plager, hun har fået pigment forandring i huden i lysken, og rødme og irritation mellem trædepuderne hvilket resultere i, at hun slikker så de bliver ild røde og bløder nogle steder, selvom der bliver behandlet, bevæg apparatet gør ondt og immunforsvaret er i bund, endnu engang har hun fået øre betændelse, med kort mellemrum efter hinanden.

Vi har set meget på Kiki’s livskvalitet og nu kan vi godt se, at vi planlægger ud fra om Kiki har det godt på det givne tidspunkt eksempelvis Shiba gå tur eller spor, om hun har ondt nogle steder i bevæg apparatet og om det er tid for atopi allergi sæsonen for hende.

Om foråret og efteråret har hun det meget skidt med sin allergi og ligeså hvis vi kommer ind i en periode med høj luftfugtighed.

Vi har følt efter inde i vores indre…helt ned i maven, og det følelses, som den helt rigtige og mest kærlige og respektfulde beslutning vi har taget for Kiki.

Kiki er taget på sin rejse, over på den anden side af regnbuebroen, torsdag den 19. marts 2009.

’Elskede Kiki,

Du må have en god rejse og et godt efterliv, vores elskede hundebarn.

Kiki, du vil altid være i vore hjerter.

I kærlighed, mor og far.’


En kærlig hilsen:
Michael & Ninna-Oline.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Et sidste farvel.
  • #1   19. mar 2009 hvil i fred kiki...

    selvom det er meget hårdt, er det dejligt at hører at der er folk der ikk er så egoistiske at holde en syg hund i live pga egen skyld.. er sikker på det er det rigtige i har gjort for kiki.. håber i har det godt, det hele taget i betragtning


  • #2   19. mar 2009 Puha Ninna. Det gør mig virkeligt ondt, men en flot beslutning I har taget. Nikko led selv af eksem og svamp mellem poterne og ved hvordan det gjorde ved ham og så havde den skønne Kiki alle de øvrige ting oveni.

    Det er hårdt, når man savner alle de små rutiner, som bare var en del af hverdagen med sin dejlige hund. Hold op hvor de betyder meget for en.

    Hvil i fred skønne Kiki.


Kommentér på:
Et sidste farvel.

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce