{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.003 visninger | Oprettet:

Hanhund vs Hanhund {{forumTopicSubject}}

Kenai har altid været dominerende helt fra lille af, men det er her efter han fyldte år i maj gået helt over gevind.. vi går på et område hver dag hvor der er masser af løse af hunde og han har været socialiseret fra han var helt lille, og hver eneste dag, går også til sprogskole hos Bitta med ham.
men når han ser andre hanhunde blir de snerret af og hvis der er tæver i nærheden laver han udfald(bider ikke) og han har været oppe og toppes med at par hanhunde på hans alder, eller ældre.. gør mig bare nervøs for at han vil bide en dag, når han laver disse udfald plejer jeg at tage ham væk og gå.
andre meninger eller råd?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hanhund vs Hanhund
  • #1   20. jul 2009 Han går også udfald på andre hunde hvis jeg kæler med dem, der plejer jeg bare at skubbe ham væk.. har bare ikk lyst til at skulle gå og tænke på om han en gang ville sætte tænderne i en anden hund.

  • #2   20. jul 2009 helt enig med Tina og Alex N.
    Man bliver nød til at se det i konteksten og kende til hans erfaringer med andre hunde..... og så er hans produktion af testosteron nok steget en del.
    Som race, hvordan beskrives de til at kunne sammen med andre hunde?



  • #3   20. jul 2009 Det er hundeleg hos Bitta "Leading Angels" hvor den samme gruppe hunde mødes leger osv, også fortæller Bitta lidt om hundenes sprog osv.

    Altså han har jo omgåes andre hunde helt fra lille af(hos mig altså, ved ikk med opdrætteren), og han har altid været lidt frembrusende, men ikk på samme måde som han er nu..

    Racen er normalt ikke dominerende overfor andre hunde.


  • #4   20. jul 2009 Kan han ha´slået sig under leg eller have ondt?
    Smerter kan virkelig gøre lunten kort.

    Hvad siger "Bitta" om hans kropssprog, når han laver udfaldet?


  • #5   20. jul 2009 altså han leger utrolig voldsomt i forhold til hunde på hans størrelse, og har derfor altid kun villet lege med størrer hunde, så der er self kommet nogle tidspunkter hvor han har løbet over til mig fordi det er blevet lidt voldsomt men aldrig noget seriøst.

    Har ikk oplevet han har lavet disse udfald, når vi har været til hundeleg.. kun når vi er nede på radiomarken hvor vi har gået siden han var 8 uger, og det er ofte også overfor de hunde han har kendt siden han var helt lille.


  • #6   20. jul 2009 hvordan ser hans kropssprog ud ved udfald?




  • #7   20. jul 2009 han puster sig helt op, holder halen højt, rejser nakkehårene, cirkler om hunden viser tænder, knurrer og flyver hen mod dem med åben mund, mens han gør og knurrer og der fjerner jeg ham..
    han har aldrig bidt.


  • #8   20. jul 2009 har dog oplevet enkelte gange når der er tæver i nærheden, at han løber hen med det samme og gør udfald.. ligeså snart der er tæver hos ham er der ingen hanhunde der skal nærme sig ham eller tæven.

  • #9   21. jul 2009 Er det en "kort eller lang mund"?
    Hvordan sidder ørerne?

    Hvordan tisser han? skraber han meget bagud?
    Disse udfald er det kun ved dig han gør det eller ved hele familien?

    Smutter på arbejde :o)


  • #11   23. jul 2009 altså hans ansigt er anspændt med store øjne, han har ørene tilbage når han laver udfaldet..
    han skraber ofte efter sig efter han har tisset, men ikk hver gang.. når han møder en anden hund, tisser han altid inden han løber hen og hilser..
    det er kun mig der går med ham, det er sjældent de andre gør det.
    opdrætteren siger det bare er leg, og jo selvom han leger voldsomt.. kan jeg godt se forskel..

    HL.
    Nej nemlig racen er ikk sådan..
    Nu kommer jeg lige i tanke om noget, da han var lille hvalp boede jeg næsten oppe hos min veninde som havde en amstaff-blanding og en amr-bulldog blanding.. Amstaffen er meget agressiv overfor andre hanhunde, og den har hun stadig og Kenai ser den stadig regelmæssigt, der er ikk noget mellem dem, de vasker og kæler hinanden og Kenai kan gøre alt ved ham, de har ogs kendt hinanden siden Kenai var 9 uger.. Amstaffen er meget beskyttende overfor Kenai og bliver sur på andre hunde hvis de blir for påtrængende overfor ham..

    Mange har sagt til mig at Kenai leger ligesom en Amstaff, og Kenai leger generalt også bedst med hunde af denne race.. men bakker heller ikk tilbage når han blir sat på plads og det gør mig lidt nervøs.


  • #13   24. jul 2009 HL, lige min tanke, men jeg har også på fornemmelsen, at han ikke er helt sikker eller lidt i konflikt på grund af hans kropssprog (ørerne).

    Måske du skulle vente med at sætte ham i situationer hvor udfaldene sker og få et kyndigt hundemenneske til at kigge på situationen. Det er alt for svært at rådgive dig uden at tale ordenlig7grundigt sammen og se hunden :o)


  • #14   24. jul 2009 Ok, tak det vil jeg gøre..

Kommentér på:
Hanhund vs Hanhund

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce