1.443 visninger
|
Oprettet:
FølgFølg ikke
4 Svar
Pølsehorn opskrift. Pølsehorn opskrift.
Så har jeg købt pølser og gær, men hvem har en god opskrift ???
0 synes godt om
apr 2006
Følger: 42 Følgere: 59 Hunde: 1 Emner: 923 Svar: 5.120
feb 2008
Følger: 14 Følgere: 13 Hunde: 3 Emner: 91 Svar: 851
½ l mælk
1 tsk salt
1 spsk sukker
50 g gær
hvede mel.
dejen hæver 45 min æltes og laves til pølsehorn. det er en fordel at komme en smule sød sennep i hver pølsehorn. det sikre at de ikke bliver tørre.
så skal de hæve endnu 30 min og derefter i ovnen til de er gylne.
da der bliver meget dej kan man lave halvdelen til pølsehorn og resten til boller.
feb 2008
Følger: 8 Følgere: 7 Hunde: 2 Emner: 21 Svar: 182
1 tsk salt
25 g gær
1 spsk sennep
1 dl havregryn
Hvedemel
evt. 1 spsk olie
Æltes som alm gærdej.
Det bliver bedsk hvis man laver dejen dagen før eller om morgenen og kun bruger 5-10 g gær.
Der bliver ca. 20 boller/horn af denne portion.
Bages 20-25 min ved 200 grader.
God fornøjelse
feb 2008
Følger: 8 Følgere: 7 Hunde: 2 Emner: 21 Svar: 182
1 del lunken vand
25 g gær
75 g margarine
450 g mel
1 dl ymer eller anden surmælksprodukt
1/2 tsk salt
8 store pølser, som halveres eller 16 brunch-pølser
Sennep
Gæren udblødes i vand, mens mel og margarine smuldres med salt, de våde dele æltes i melmassen.
Hæver 30 min
Æltes i gennem og udrulles til 2 cirkler, som hver skæres i 8 trekanter, som pensles med sennep og rulles om pølserne til horn, pensles med ymer.
Efterhæver 10 min.
Bages 20-25 min ved 200 grader.
Denne opskrift er nem og let at arbejde med.
Jeg laver altid en stor portion op putter dem i fryseren. Både denne og den anden opskrift er et hit, når man kommer hjem fra skole,
2 stk i microovnen i 45 sek og maden er klar
Pølsehorn opskrift.
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside