Aftensmad, hvad skal vi lave? (alt om madlavning)

Aftensmad, hvad skal vi lave? (alt om madlavning)

Medlemmer: 338
Forside Forum Medlemmer Annoncer Hunde
 
Belugahval forskrækker lille dreng
Belugahval forskrækker lille dreng
Slå lyden til
00:00
/
00:37
LIVE

Belugahval forskrækker lille dreng

NOW PLAYING

Drone fanger hidtil uset adfærd hos de sky arktiske narhvaler

NOW PLAYING

Redder reveunge i net

NOW PLAYING

Alligator sneg sig ind i hus

NOW PLAYING

Hval forfølger kajak

NOW PLAYING

Redder babyelefant fra dyb brønd

NOW PLAYING

Dette Vidste Du Måske Ikke Om Elefanter

NOW PLAYING

Disse fem lande har flest hunde som kæledyr

NOW PLAYING

Her Er De 5 Sødeste Dyr I Verden

NOW PLAYING

Fem Facts Om Hunde

NOW PLAYING

Verdens fem farligste dyr

NOW PLAYING

Det skal du overveje før du anskaffer hunde

NOW PLAYING
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Samle kommode 400 kr.
  • Skifte cover til lampe i loft 500 kr.
  • Utæt afløb i køkken 1.500 kr.
  • Sæt en loftslampe op i udtaget 400 kr.
  • Cykelkæde 475 kr.
  • Tømrer til reparation og ophængning af badeværelses skab 1.500 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Pølsehorn opskrift.
  • #1   19. okt 2009 Er med på en lytter smiley

  • #2   20. okt 2009 ½ l vand
    ½ l mælk
    1 tsk salt
    1 spsk sukker
    50 g gær
    hvede mel.

    dejen hæver 45 min æltes og laves til pølsehorn. det er en fordel at komme en smule sød sennep i hver pølsehorn. det sikre at de ikke bliver tørre.
    så skal de hæve endnu 30 min og derefter i ovnen til de er gylne.

    da der bliver meget dej kan man lave halvdelen til pølsehorn og resten til boller.



  • #3   20. okt 2009 1/2 l vand
    1 tsk salt
    25 g gær
    1 spsk sennep
    1 dl havregryn
    Hvedemel
    evt. 1 spsk olie

    Æltes som alm gærdej.
    Det bliver bedsk hvis man laver dejen dagen før eller om morgenen og kun bruger 5-10 g gær.
    Der bliver ca. 20 boller/horn af denne portion.
    Bages 20-25 min ved 200 grader.

    God fornøjelse


  • #4   20. okt 2009 Pølsehorn 16 stk

    1 del lunken vand
    25 g gær
    75 g margarine
    450 g mel
    1 dl ymer eller anden surmælksprodukt
    1/2 tsk salt

    8 store pølser, som halveres eller 16 brunch-pølser
    Sennep

    Gæren udblødes i vand, mens mel og margarine smuldres med salt, de våde dele æltes i melmassen.
    Hæver 30 min
    Æltes i gennem og udrulles til 2 cirkler, som hver skæres i 8 trekanter, som pensles med sennep og rulles om pølserne til horn, pensles med ymer.
    Efterhæver 10 min.
    Bages 20-25 min ved 200 grader.

    Denne opskrift er nem og let at arbejde med.
    Jeg laver altid en stor portion op putter dem i fryseren. Både denne og den anden opskrift er et hit, når man kommer hjem fra skole,
    2 stk i microovnen i 45 sek og maden er klar


Kommentér på:
Pølsehorn opskrift.

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce