{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  hvad tænker folk på
  • #1   18. aug 2010 Otte hvalpe efterladt i carport i Hundested

  • #2   18. aug 2010 Hvis de var stjålet, så ville det nok være meldt til politiet, så det tror jeg ikke de er smiley

  • #4   18. aug 2010 Ja, man er ihvertfald et koldt kynisk menneske som intet hjerte har...... OM JEG FATTER HVORDAN FOLK KAN GØRE SÅDAN NOGET.....!!!!!! FØJ FOR SATAN......!

  • #6   18. aug 2010 Ja hvad sker der lige..skammer mig over at være menneske nogle gange.

    Meto
    Tror det fordi de ikke ved om der er en eller flere af de forbudte racer i
    og vis de ligner det og der ingen ejer er er der jo ingen beviser for
    hvad de blanding af.


  • #7   18. aug 2010 det er vel noget muskelhunde blanding, og så gider ejr ikke betale for at de bliver aflivet. Men hvor er folk dog grusomme bare at gøre sådan noget...

  • #9   18. aug 2010 øv.. man skulle finde ejeren og bonge dem totalt...

    men sorry to say.. men de ligner altså lidt en blanding af en listehund??
    men føj hvor er det synd de skal aflives.. smiley

    fatter ikk hvordan man kan gøre det.. : (

    og man kan jo ikk engang finde gode hjem til dem hvis det er listehunde for så det jo ulovligt... : /


  • #10   18. aug 2010 Ej men hvor er det forfærdeligt smiley

    Man har da hverken hjerte eller sjæl, hvis man bare kan gøre sådan noget.



  • #11   18. aug 2010 NEEJ!! :(( Hvor er det tragisk, sørgeligt og total hjerteløst smiley

    Jeg tænker bare, at hvis det ER en blandings hund af én af dem fra listen, ville de jo blive aflivet lige meget hvad - de skriver jo kun at de bliver aflivet hvis ejer ikke melder sig.. Hvis det en muuskelhund fra listen, ville de jo aflives alligevel? Er det ikk sådan den nye lov er, når nu de ikk er ældre? :(( Men ligemeget hvad er det fandme ganske forfærdeligt at folk kan gøre sådan.. vil ingengang betegne dem som folk, det er alt for umenneskeligt!!!!!! :'((


  • #12   18. aug 2010 efter hvad jeg kunne snuse mig frem til på facebook, så er der vist nogen der forsøger af få dem afsat til Sverige. Ved så ikk om de får lov.

  • #13   18. aug 2010 Åhhhh stakkels hunde, man får jo lyst til at tage sig af dem, når nogen kan være så hjerteløs at gøre sådan... ! Suk....

  • #14   18. aug 2010 Jamen først og fremmest skulle de jo have noget flaske eller en erstatnings mor nu når de ikk er gamle nok.. Men ja, ved godt hvad du tænker på... Racen... smiley
    Hmm sidder lige og kigger på hvordan de ikke ulovlige muskelhunde ser ud som hvalpe, hader bare den nye lov, den er bare ikke gennemtænkt og fører så mange problemer med sig... Jeg synes bare det så forfærdeligt at nogen mennesker kan være så syge oven i deres hoveder at de overlader små hundehvalpe til ja, en skæbne de ikk aner en dyt om !


  • #15   18. aug 2010 Jamen det er jo det, det er ikke en holdbar løsning for så bliver det bare "in" at gøre schæfere, dobermann eller hvad ved jeg til farlige hunde... Synes bare det trist, er ved at løbe tør for ord når det handler om det emne, for synes bare det så langt ude....

    & det lyder da sørme spændende med den der ulvehund... Jamen hurra hurra.... Jeg kan godt lide muskelhunde, har kun kendt nogle som har haft nogle gode ejere som har opdraget dem til at være dejlige omgængelige hunde... Men får vi ulvehunde bliver det måske liiige en smule for vildt tænker jeg....


  • #16   19. aug 2010 Det er helt sikkert en sindslidende ung mand/kvinde, der ikke har haft råd til at passe dem eller få dem aflivet.
    Jeg har arbejdet på området, og der forsøgte vi at søge tilskud til at de unge kunne få deres hunde neutraliseret, men de bliver VED med at få nye hunde i flokken, skifte dem ud osv. Samt ansøgningerne tager tid og efterfølgende er der et LANGT stykke arb. i at få dem til at neutralisere/aflive/få afsat hunden(e). Det er præcis den blanding som vises på billedet de er glade for.
    Og når man ikke engang kan tage vare på sig selv, så ender det tit i den slags nødløsninger for dem :- (


  • #17   20. aug 2010 Joan: Ja på stående fod, men lige om kort tid så skal de jo leve af andet. Og hvis man som 17 årig står med en sindslidelse og et afhængigheds problem, så bliver stoffer, alkohol mm. sat i første række.
    Og når det går op for dem hvad hvalpene har behov for og sluger af mad, samt hvor aktive de er, så bliver de (desværre) afsat længe før de er klar til det. Eller afskaffet på en ligegyldigvis, som i dette tilfælde.



  • #18   20. aug 2010 Ja det er det i 99% af de tilfælde jeg har haft set. Og de trænes desværre på en rigtig skidt måde som beskyttelse af mennesker mm.
    Jeg har kun haft et tilfælde hvor en ung dreng havde en sød lab hund, som tilmeld blev passet godt på og socialiseret mm. Ellers har det været listehunde de unge drenge/mænd har anskaffet sig - og skiftet ud jævnligt.


Kommentér på:
hvad tænker folk på

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce