{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.080 visninger | Oprettet:

Så er det færdige resumé klar! {{forumTopicSubject}}

Jeg har nu skrevet i grove træk hvad historien kommer til at handle om, så I kan se hvad "I går ind til"



Jeg håber at I kan lide konceptet og vil tage jer tid til at læse:

Største del af historien udspiller sig i Japan. Der er endnu engang fred i hundenes paradis i Ou. Hugtanden er blevet samlingssted for de gamle (og unge) krigere som har været med til at forsvare den i mange, mange år.
Weed er blevet voksen og er nu leder af Hugtanden og hans far den store general Silver står ved hans side som rådgiver. Derudover har Weed nu fået sine egne 4 hvalpe Orion, Sirius, Rigel og Bellatrix.

Alt rammer fryd og gammen, men intet godt vare evigt. Fra det kolde Alaska nærmer sig en ny trussel. Stærkere og mere frygtingydende end nogensinde før. På deres hjemsted kaldes se for "Bjergløverne" de er en kæmpe løveflok på over 1000 løver der bevæger sig ned gennem de forskellige lande og ødelægger alt på deres vej. Hverken mennesker eller dyr overlever et møde med denne gigantiske flok og de søger konstant efter nye steder at hærge.

Da de ankommer til Japan er der kun én ting at gøre: saml så mange hunde som muligt! Løverne skal udrydes!

Weed står i spidsen for denne auktion som Den Store Leder der forsvare sit hjem som Silver og Riki gjorde før ham. De hvalpene, tæverne, de svage og gamle, bliver ført til et sikkert sted overvåget af Silver som ej heller er ung længere, han er ikke længere i stand til at forsvare Hugtanden grundet sin alder. Orion, Rigel og Sirius synes det er spændende at de har fået den "særlige opgave" at hjælpe Silver med at holde øje med tingene, men Bellatrix er ikke tilfreds! Hun vil også kæmpe og er træt af at blive "sat til side" fordi hun er en tæve.

En aften bliver de opsøgt af akitaen Shadow, han er Daisukes hund og er blevet sendt af ham til at advare de vilde hunde mod den nye trussel.

Han beslutter sig dog for at vende tilbage til sin ejer kort efter meddelsen er givet. Eller det tror han i hvert fald.

Weed spilder ikke tiden og sætter øjblikkeligt auktionen igang, hundene bliver delt ind i delinger som bliver sendt ud i hele japan efter forstærkninger. De har et halvt år før de igen skal mødes og kæmpe.

Da hundene løber afsted i natten beslutter Bellatrix sig for at gøre det samme, mod sin fars ordre. Helt alene begiver den 3 måneder gamle hvalp sig afsted for at finde forstærkninger, men bliver hurtigt opdaget af Shadow som beslutter sig for alligevel at hjælpe den stædige hvalp. Sammen drager de afsted rundt i Japan og finde hunde, men Bellatrix hører om schæferen Victor der kom hele vejen fra Rusland og beslutter sig for at drage over "det store vand" for at samle hunde fra andre lande.

Det er den længste rejse nogensinde, men Bellatrix finder ud af at hun ikke er den eneste tæve der leder en hundeflok. Gennem de andre kampe mod Akakabuto, Hougen, Victor osv. havde flokkene bare ikke søgt de rigtige steder for at finde kampdygtige hunde, de søgte jo kun efter hanhunde på trods af at hunhundene lige så gerne vil kæmpe for at bevare freden.

De bliver en spændende rejse mod tiden for at få så mange hunde med som muligt til det store slag skal stå. Trods Shadow er blevet trænet på præcis samme måde som Silver, lærer han alligevel meget på sin rejse og det samme gør Bellatrix. Mange fare venter forude, men lige så mange venskaber bliver skabt.

Så følg med på den spændende rejse i Silveruniversets største kamp nogensinde!!!


God fornøjelse!
Mvh. Vickie


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Så er det færdige resumé klar!
Kommentér på:
Så er det færdige resumé klar!

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce