{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.015 visninger | Oprettet:

Foder {{forumTopicSubject}}

Hvilken type foder bruger i til jeres apso `er ?

Indtil Buller gik på voksen foder , brugte vi dyrlægens foder (tør foder), men da han gik på voksen foder blev det nogen store knolde som han ikke gad , I dag bruger vi Royal Canin den til shih Tzu , som han er meget glad for og de på størrelse med dengang han fik hvalpefoder.Har forøvrigt bemærket at jo ældre han bliver jo mere kræsen bliver han også. Engang imellem får han også kogt lever og ris


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Foder
  • #1   19. apr 2007 Vores opdrætter bruger "Royal Canin mini breed" og "mini breed puppy" til hvalpene som vi får en 2kg pose af ved afhentning af Joey. Hun siger at det af hendes erfaring er det bedste foder for racen - men det er vel også forskelligt fra hund til hund.
    Tror dog at vi nok fortsætter med det samme foder, nu hvor Joey alligevel er vandt til det, og vi har hørt at det er et kvalitetsfoder.


  • #2   19. apr 2007 vi bruger noget fra Hill´s med kylling som vi køber ved dyrlægen og hundene er helt vild med et

  • #3   20. apr 2007 for os er royal canin det bedste produkt, men vi forsøger at skifte fodder tit. så de ikke bliver kræsne. vi giver også alle vores hvalpe køber 2 kg royal canon fodder med ved afhentning.

Kommentér på:
Foder

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce