{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Min hund klør sig
  • #1   17. dec 2020 jeg ville nok kontakte en dyrlæge med forstand på allergi

  • #2   17. dec 2020 Besøg en hudspecialist med det samme. Og kontakt opdrætter.
    Racen har stor tilbøjelighed til allergi.
    Har hvalpen kløet sig før I fik den?
    Hvad er dine vokset op på, og hvad får den nu at spise?
    Er der ydre påvirkninger der kan give kløen? (planter, parfume osv)


  • #3   17. dec 2020 Hvis det er Frontline I har brugt imod lopper, så kan det sagtens være lopper i slås med. Det virker slet ikke, flere steder i landet, da lopperne er resistente.

    Har I udelukket lopper, så ville jeg opsøge en hundedermatolog, i håbet om at gøre udredningsprocessen kortere, og få evt. behandling igangssat hurtigst muligt.

    14-uger er lidt tidligt, at udvikle voldsom allergi, mener jeg. Er det ikke noget med, at hunden skal være omkring ½ år, før den begynder, at udvise symptomer?


  • #4   17. dec 2020 vores venners golden havde også en tid med kløe som hvalp, og ved racen har tendensen ..det kan jo hvad som helst, så ville bestemt også søge dyrlæge, og gerne en med større viden om racen, eller hudlidelser ...

    der er også dette :

    http://infolink2019.elbo.dk/Dvt/dokumenter/doc/14588.pdf


  • #5   18. dec 2020 Nu hvor at det er en hvalp, ville jeg nok ikke være så bekymret (men dog altid søge dyrlæge hvis man er usikker)
    Jeg har jo ind imellem hvalpe her jeg sender afsted og har ofte hørt den bekymring når de har fået deres lille ny hjem (ingen allergiske hunde), små hvalpe klør sig, de skifter pels, de kommer ind i et nyt hjem med andre baktusser, der kan være meget der generer uden at man skal tænke videre over det, børst den jævnligt igennem, så du kan hjælpe den af med det pels der skal af så der kan komme plads til det nye, min den ene race har cirka 3 stadier inden at deres voksenpels er klar og der kommer nogle fælde/klø perioder.


  • #6   18. dec 2020 Det kan være alt muligt og ingenting.
    Jeg var ved at få et nervesammenbrud over Gaddafi, for han kløede sig rigtig meget som hvalp. Det viste sig så at det var fordi han skiftede hvalpepelsen til voksenpels og et bad og grundig børstning tog kløen.

    Taliban kløede sig også meget, det startede i 4-5 måneders alderen og viste sig at det var demodex, allergien viste sig da hun var omkring 8 måneder.


Kommentér på:
Min hund klør sig

Annonce