{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
812 visninger | Oprettet:

Andre der har fået svar?? {{forumTopicSubject}}

Er der andre der har fået svar angående den 'Pit' der var på dyreinternatet?
Jeg har fået dette


Tak for din mail. Vi er naturligvis altid glade for, at folk følger med i, hvad vi laver.

Dyreværnets internat er et "no kill" internat. Det betyder, at vi ikke afliver dyr på grund af race, køn, alder, udseende eller markedsværdi. Vi afliver kun uhelbredeligt syge dyr eller dyr, der ikke klarer en standard adfærdstest.

Vi vil under ingen omstændigheder bryde loven for at forfølge vores mål. Vores hovedsamarbejdspartner er Politiet, som vi har et rigtig godt samarbejde med.

Den hund, du kalder en pit bull, er registreret som Amstaff i hunderegistret. Du mener måske ikke, at en Amstaff kan have den farve snude og øjne. Her læner vi os bl.a. op ad den amerikanske kennelklubs terriergruppe, hvor udstillingsreglerne siger, at den farve snude giver strafpoint - i lighed med for lang hale og andre "fejl" ved hunden

Lovgivningen er desværre alt for mangelfuld. Man har vedtaget et forbud mod en hunderace, som man ikke har entydige racebestemmelser for. Det er så flydende, at vi hver især kan have vores egne teorier, og ingen af dem holder i retten.

De britiske myndigheder har en meget bredere formulering i deres regler. Her har man forbudt nogle "hundetyper", nemlig Pit Bill Terrier type, Dogo Argentino type, Fila Brasiliero type og Japanese Tosa type. I bemærkningerne til loven lægger man vægt på ordet type, da ingen af de forbudte typer er anerkendte racer i Storbritannien.

Da der ikke findes nogen anerkendt måde at afgøre om og hvor meget "American Pit Bull Terrier" der evt. måtte være i en hund, må vi som Dyreværn lade tvivlen komme dyret til gode og tage vores forholdsregler på anden måde.

Det gør vi bl.a. ved

1. at adfærdsteste alle muskelhundetyper
2. at kastrere alle muskelhundetyper - bl.a. for at hindre dem i at formere sig og i håb om at dæmpe aggressionen over for andre hanhunde
3. at sikre os, at den, der overtager hunden fra os, er en erfaren hundeejer med kompetence og ansvarlighed til at eje en hund af den type
4. at lave opfølgningsbesøg i hjemmet hos den nye ejer og stille adfærdstræner til rådighed.

Mens vi forsøger at få politikerne til at lave nogle skrappere regler fortsætter vi, i samarbejde med kompetente hundefolk, på 111. år vores arbejde for værgeløse hunde.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Andre der har fået svar??
Kommentér på:
Andre der har fået svar??

Annonce