{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
974 visninger | Oprettet:

Info til nye hundeejere. {{forumTopicSubject}}

Der har på det sidste været mange annoncer om hunde der søger nye hjem hvilket jeg syntes er en forfærdelig tendens. Mange virker som ikke særligt gennemtænkt såe ... her er lidt info til folk der anskaffer/vil anskaffe sig en hund.

Når nu du får dette lille nye liv i huset så vær forberedet på at du det første stykke tid skal fjerne tis, lort og bræk ... sommetider på de mest underlige tidspunkter af døgnet.
Du skal vide at de første måneder skal du udskifte møbler, tæpper, karme, sko og deslige da de vil blive brugt som tyggeben.
Det lille dejlige kræ vil i løbet af meget kort tid ændre størrelse. Alt efter RACE (ordet kan slåes op i diverse leksika) for nogle racer er der tale om drastiske ændringer det vil sige du kan starte med et lille myr på 1 kilo og ende med et på over 100 kilo.
Uanset hvilken hund du anskaffer dig vil det kræve noget så ulækkert som motion ... altså det skal i snor og ud og gå ... gerne flere gange om dagen.
Uanset RACE vil der blive udgifter til dyrlægeregninger, foder, legetøj, mad- og vandskål, snor og halsbånd.
Du skal være klar over at en hund som oftest bliver 10 år eller mere. Altså den lever længere en din deodorant.
Du skal være klar over at der er forskel på hundens adfærd i perioder i forhold til om det er en hanhund (dreng) eller en tæve (pige).
Du skal vide at der ALTID vil ske noget uventet i forbindelse med at ha´ hund .... det vil sige ... du kan være så uheldig at din hund vil kræve behandling hos dyrlæge udover de faste vacciner f.eks.



Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Info til nye hundeejere.
Kommentér på:
Info til nye hundeejere.

Annonce