{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
702 visninger | Oprettet:

Er utrolig forvirret - læge (ik' hund) {{forumTopicSubject}}

for 2 år siden brækkede jeg armen. Et kompliceret brud, som man ikke kunne se på røngtenbilledet. De puttede min arm i gips, og sendte mig til genoptræning efter 3 uger.
Det har aldrig været super godt, så da smerterne var begyndt at tage til efter 1½ år, tog jeg til min egen læge, som sendte mig skiftevis til hende & sygehuset. Efter at have taget et røngtenbillede af mig igen - hvor hun tydeligvis ikke kunne se nogen forskel fra mine raske arm - meldte hun mig rask.
mine smerter tog mere og mere til, men jeg, som jo var blevet meldt rask, havde indset at det måtte jeg leve med. Jeg startede på nogle ret stærke smertestillende piller, som gjorde mig utrolig træt og uoplagt i bl.a. skole osv.
sidst i januar, skete der så det at mine fingre pludselig ikke kunne strækkes, og smertekramper startede i meget af min krop. Et par dage efter måtte jeg op til min egen læge igen, som egentlig troede at det bare var noget jeg fandt på, men sagde at jeg heller måtte få en tid snarest muligt hos en specalist.
3 uger efter, får jeg et brev, at hun har bestilt tid til mig 4 mdr. efter!
det kunne jeg selvf. ikke vente på, da jeg tit havde fravær i skolen grundet smerter, og kramper.
Vi fik så fat i min forsikring som ville dække så jeg kunne komme ud på en privatklinik med det samme.
Jeg kom ud til ortopædkirugen E. Kragh Petersen, som fortalte at det var min nerve som sad i klemme i hånledet, og at jeg skulle opereres.
Efter operationen, fik jeg større smerter, og mine fingre kunne stadig ikke strækkes.
Efter en aften hvor jeg genoptrænede stille og roligt fik jeg en pludselig krampe, og min arm var helt bevidstløs. Mine forældre prøvede på at ryste liv i den, men efter et kvarter med kramper og bevidstløs arm, kørte de mig på skadestuen, hvor 2 ortopædkiruger & en overlæge kiggede på mig, og ingen vidste hvad det var.
Jeg blev indlagt i 2 ½ time på en stue for mig selv, hvor jeg var under observation. Men da det ikke udviklede sig, blev jeg sendt hjem.
nogle dage efter havde jeg fået en ekstra tid, hos Kragh Petersen. Han fortalte at det stadig var skidt, og at han ikke kunne se sig ud af hvad det var.
Han ville så henvise mig til en børneneurolog efter påske.
Jeg mistede helt håbet, da folk mener at han er landets bedste håndkirug.

fredagen efter blev jeg kaldt ud til kontrol på sygehuset, for de havde fået en tid til mig, og de ville følge op på min episode med lemmelser i armen.
Det var virkelig et ubehageligt besøg - synes jeg - jeg blev tjekket for blodpropper i hjernen og mulige sygdomme, og efter en undersøgelse på 1½ time - og 4 kiruger + 2 specialister + overlæger havde kigget på mig, fik jeg og min mor vildt skæld ud for at være kommet (selvom de selv havde kaldt mig ind), fordi jeg var patient hos kragh petersen, og hvis jeg skulle være her, skulle jeg blive indskrevet som en kritisk patient, med komplicerede problemer. Og så var jeg jo kun 14 år, så det ville være for synd for mig, hvis jeg skulle blive hevet i af 2 kiruger.
Jeg er virkelig forvirret - hvad skal jeg gøre?.
På en måde vil jeg helst være ved kragh petersen, som har styr på hvem han skal sende mig ud til. Men på den anden side, så ved han jo ikke hvad der er galt.
Jeg føler at der er konkurrence mellem de to. Jeg kan virkelig ikke finde ud af det.
Og så er der nogle der siger at kragh petersen er den bedste, og andre siger at specialisterne inde på sygehuset er bedst.

Har virkelig brug for andres mening - hvad er jeres?

Ved godt at det ikke har noget med noget at gøre herinde, men havde brug for at komme ud med det ):

Tak for Jer der har gidet at læse det!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Er utrolig forvirret - læge (ik' hund)
  • #1   4. apr 2009 Jeg kan godt lidt følge dig i den ubehagelig situation du er i.. jeg er lidt i den samme... bare med underlivet. Har på 1 år aboteret 2 gange og de kan ikke finde ud af hvorfor ( det er ialt 6 gange jeg har mistet, bare de 2 sidste der har været lige op af hinanden)
    Nu har jeg konstant smerter og kramper i underlivet og bliver også sendt frem og tilbage mellem sygehuset og egen læge, og de aner ikke hvad de skal stille op med mig.

    Det er død irreterende at de ikke kan finde en løsning på det, og man bliver enormt træt i hovedt af alle de forskellige ting man får afvide.

    Jeg håber at de snart finder en løsning til dig og du får det fikset i hånden som der er galt.. der er ikke noget værre end at være i smerter hele tiden.

    held og lykke



  • #2   4. apr 2009 Av den er svær..
    Hvem har du mest tillid til ?
    Og med tillid gælder det jo også at man stoler på at man bliver sendt det rigtige sted hen..


Kommentér på:
Er utrolig forvirret - læge (ik' hund)

Annonce