{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
641 visninger | Oprettet:

lille Ozzy på 4 uger mangler legekam. {{forumTopicSubject}}

Lulu skulle jo ha hvalpe sidst i maj, men det gik desværre så galt, at hun kun har en levende hvalp tilbage. De andre var døde ved fødslen.
Nu er han jo kommet i en alder hvor der skal leges og læres en masse. er der evt nogen der har et kuld hvalpe på samme alder, der vil ha besøg af Ozzy engang i mellem? er så bange for at han ikke lærer et ordentligt hundesprog. Det må gerne være i nærheden af Hobro.
Onkel Alfred vil rigtig gerne lege, men han har lige en vægtfordel på 30 kg. det var lidt sjovere hvis kampen var mere lige.
Håbefulde hilsner
Heidi


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  lille Ozzy på 4 uger mangler legekam.
  • #1   26. jun 2009 Tror desværre at det bliver svært at finde nogen, der vil stå til rådighed, der vil jo altid være smitterisiko forbundet med at blande hvalpe sammen fra 2 kuld, hvis du forstår hvad jeg mener.

    Håber for det bette pus, at du finder nogen, da det jo er super godt for ham.


  • #2   26. jun 2009 ja, ved godt der er en risiko, synes bare det er så synd hvis han ikke får det med. vi andre leger jo tit med ham, men det er jo bare ikke det samme som det hans søskende ville have givet ham. Heldigvis er Alfred super god til at være stille med ham, han smørrer ham kun ind i savl. Det ser ret sjovt ud, når Ozzy står og gnaver i Alfreds pote, og Alfred bare kigger på ham som om han er en lille flue...

  • #3   26. jun 2009 krydser fingre for jer:-)

  • #4   26. jun 2009 Håber også for dig at du finder legekammerater til den lille. Med hensyn til evt. smittefare tror jeg da egentlig ikke den er så stor hvis hundene fra begge hjem er vaccineret, så er hvalpene godt beskyttet.

Kommentér på:
lille Ozzy på 4 uger mangler legekam.

Annonce