{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
902 visninger | Oprettet:

Det koster dyrt {{forumTopicSubject}}

i kiksere når lillehunden skal have dryppet ører *GG*. Han har fået noget svampeinfektion og skal dryppes to gange dagligt i 14 dage. Det er jo ikke særligt sjovt, så der må bestikkelse til.
Mor finder yndlingskikserne frem og øredråberne. Gizmo danser en lille dans, nøøøøj kikser. Men lille mand du skal lige have renset og dryppet. Vi renser først. Kikser nu? Nej ven, der skal lige dryppes først. Øv. Første øre bliver dryppet, Gizmo ligger hen over mors ben for så er det nemmest og holde ham. Gizmo ryster på hovedet og siger det var det. næh nej du, vi skal lige have det andet øre også. Iiih altså.
Men SÅ er der også kontant afregning ved kasse 1, Gizmo får sin kikser. Gumle gnaske mmmm. Hen til mor. Hvae du mor, jeg har 2 ører så skal jeg også have 2 kiksere. Arh er du sikker. Yeps helt sikker. Gizmo får kikser nr 2 hehe.
Så det kan godt gå hen og blive kostbart med 4 kiksere hver dag i 14 dage *GG*, der er nogle pænt store nogen, 2 cm i længden og 2 cm i diameter. Men havd bare vi kan holde fred når der skal dryppes ører, så er det vist en ringe pris at betale :O)


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Det koster dyrt
Kommentér på:
Det koster dyrt

Annonce