{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
917 visninger | Oprettet:

Hold da op hvor i skændes... {{forumTopicSubject}}

Jeg faldt over kamphunden der er død-debatten og hold da helt op hvor i da kan skændes, true og latterliggøre både jer selv og hinanden..

Sket er sket, hændelsen er lettere uklar og med flere hendelsesforløb end der burde være.. Men hvad i himmelens navn hjælper det at råbe op på en internetside?

Burde "kamphunden" aflives? (omend af en anden end en fyr med en kniv) JA!
- Det er da uhyggeligt ud over alle grænser at hunden er sprunget gennem et vindue for at komme ud og flå en anden hund. Det har intet med racen at gøre, men en hund der så gerne vil slå ihjel kan jo tydeligvis ikke holdes inde på forsvarlig vis, og burde derfor aflives.

Hvorfor er det så en tilfældig med en kniv der "ordner" hunden? Jeg tænker det er pga de utallige hændelser hvor dræbte og skamferedes hundes overfaldsdyr IKKE bliver aflivet, og til stadighed har muligheden for at slå ihjel og hærge =/

Vi kan vel alle se, at livet som hundeejer i Dk er blevet noget anderledes end det var før "disse typer hunde" blev populære og et boom af diverse muskelhunde blev betragtet som muskuløse retrievere.

Hvad man burde kunne lære af alt det her hvis man forsøger at se objektivt på sagen er, at vi er på vej ud på et skråplan der ikke gavner spor for nogle hundeejere overhovedet.

Frem for at skændes og true med at slå hinandens hunde ihjel burde man da i stedet forsøge at komme til en form for enighed; eller i det mindste prøve at se bare lidt ud over egne fordomme - og det gælder begge parter.

Bliver sgu lidt frustreret over at se hvilken kamp hundeejerne kæmper på hundenes vegne, når vi i bund og grund vil det samme - det bedste for vores hund.

Træk vejret, kæl hunden bag øret og tænk over hvad der bliver skrevet i frustration og vrede.. Så måske kan vi nøjes med at debattere frem for at skændes..

Måske måske =)


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hold da op hvor i skændes...
Kommentér på:
Hold da op hvor i skændes...

Annonce