{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Nedtagning af TV fra vægophæng 650 kr.
  • Opsætning af dampspærre 800 kr.
  • Solid dæk sæt på 400 kr.
  • Rengøring 500 kr.
  • Installation af loftslampe 645 kr.
  • Slibning af egetræs trappe 4.500 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Pølsehorn! :-)
  • #1   3. feb 2010 Ej det havde jeg da slet ikke tænkt på smiley .. Skal nemlig holde "børne" - fødelsdag fredag! smiley

  • #2   3. feb 2010 *De kalder mig Maria* .
    -Du er da velkommen smiley -Kom du bare til Hillerød


  • #3   3. feb 2010 25 g smør
    4 dl letmælk
    1 dl tykmælk
    25 g gær
    2 tsk sukker
    1 tsk groft salt
    800 g hvedemel


  • #4   3. feb 2010 Ingredienser til Pølsehorn:
    500 g Hvedemel (Kan blandes med rugmel for en sundere udgave af pølsehorn)
    2,5 dl Lunken vand
    75 g Smør eller Margarine
    50 g Gær
    2 tsk Sukker
    1 tsk Salt
    Ca. 500 g. Pølser

    Pølsehorn fremgangsmetode:
    Gæren udrøres i det lunkne vand.
    Tilsæt de øvrige ingredienser samt 2/3 af melet.
    Dejen æltes godt og der tilsættes yderligere mel til dejens konsistens er passende. Dejen til pølsehorn skal gerne klæbe lidt til hænderne, det medfører at pølsehornene ikke bliver tørre og hårde.

    Efter æltning hviler dejen tildækket et lunt sted i ca. 15 minutter.

    Pølsehornene bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 15 minutter midt i ovnen.


  • #5   3. feb 2010 også plejer jeg i stedet for at rulle dejen ud i en cirkel og dele den i lagkagestykker at rulle et stykke dej til en pølse og vikle omkring i stedet, så bliver pølseenden ikke tør =)

    jeg har da også en opskrift du kan få:
    2,5 dl kogende vand
    2,5 del kold mælk
    blandes så det er lunkent og 50g gær røres ud i,
    kom 1 dl olie og 1 æg i
    kom 3 spsk sukker og 1/2 tsk salt i
    også kommer du mel i til det passer (der skal ca. 1kg i)

    nu kan du så selv bestemme om der skal andet i, det er nemmest at komme i inden du kommer mel i.. jeg kommer tit revne gulerødder, sesam, hørfrø, græskarkerner, havregryn eller hvad jeg nu lige har i.. og skal jeg lave nemme pizzasnegle uden for meget dikkedare blander jeg skinke og ost i dejen former dem til boller og pensler med ketchup...
    den onvenstående dej bruger jeg til ALT.. franskbrød, boller, pizzabund, pølsehorn, marcipanhorn you name it.. den er god til alt...


  • #6   3. feb 2010 Mange tak for alle det dejlige opskrifter smiley
    -Skal bage til ca 20 mennesker på fredag og 16 på lørdag smiley Gaab .. så vil prøve lidt af det hele


  • #7   3. feb 2010 jeg brugte faktisk den opskrift jeg skrev ovenover (hvilken dej du bruger er sikkert ligegyldigt) til at lave fastelavnsboller med her i weekende da vi holdt fødselsdag... Lavede en fordybning i dejen da jeg havde formet boller og lagde en ´klat creme eller syltetøj i.. det var dælme nemt..

  • #8   3. feb 2010 En super let opskrift er: at købe en færdig dej, af dem man bruger til pizza, man kan få nogen som er i en rulle. Så skære dem ud i trekanter og i med pølsen. vupti så har man lækre, super lette pølsehorn...

  • #9   3. feb 2010 Ps, de skal selvfølgelig også lige bages ;0)

Kommentér på:
Pølsehorn! :-)

Annonce