945 visninger
|
Oprettet:
Tilmeldt:
28. okt 2007 Følger: 16 Følgere: 15 Hunde: 1 Emner: 62 Svar: 640
Aftensmad? {{forumTopicSubject}}
Hvad skal i have til aftensmad?
Vi får gæster og skal have fetadip med grøntsagsstænger og brød til. Til hovedret skal vi have fyldt kyllingebryst med ris, meeeeen jeg aner ikke hvad jeg skal lave til som sovs. Det behøver ikke være decideret sovs, men tænker bare at ris bliver lidt kedelige at sidde og gnave i uden noget som helst andet end kylling til... Argh!
dec 2007
Følger: 64 Følgere: 61 Hunde: 1 Emner: 374 Svar: 2.727
feb 2005
Følger: 80 Følgere: 75 Hunde: 4 Emner: 366 Svar: 11.299
okt 2005
Følger: 25 Følgere: 24 Hunde: 1 Emner: 74 Svar: 186
jul 2008
Følger: 43 Følgere: 41 Hunde: 3 Emner: 100 Svar: 777
Hvad med en form for karry dip/dressing du selv laver?
jul 2010
Følger: 5 Følgere: 4 Emner: 24 Svar: 206
sep 2005
Følger: 35 Følgere: 33 Hunde: 7 Emner: 95 Svar: 999
dec 2009
Følger: 13 Følgere: 12 Hunde: 2 Emner: 35 Svar: 179
jan 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 29 Svar: 903
Jeg spiser det kokken laver....
Da det er søndag, plejer det at være steg eller steak af den ene eller anden slags, med alt mulig godt til.....Og til dessert hjemmelavet is.
jul 2008
Følger: 26 Følgere: 23 Hunde: 3 Emner: 123 Svar: 1.430
og ihhh det er nemt at lave.. især når man er igang med projekt nyt køkken herhjemme.. he he
apr 2007
Følger: 2 Følgere: 36 Hunde: 1 Emner: 14 Svar: 960
Jeg foreslår karry! Karry er gudesovs, når det forbindes med ris og kylling. MÅMZ.
nov 2008
Følger: 10 Følgere: 9 Hunde: 1 Emner: 56 Svar: 663
Her står menuen på hjemmelavet kyllingburgere. Mums :)) Og måske en ispind til dessert
apr 2010
Følger: 16 Følgere: 14 Hunde: 2 Emner: 71 Svar: 875
aug 2008
Følger: 31 Følgere: 1466 Hunde: 9 Annoncer: 2 Emner: 30 Svar: 29.904
aug 2008
Følger: 54 Følgere: 54 Hunde: 5 Emner: 104 Svar: 874
okt 2007
Følger: 16 Følgere: 15 Hunde: 1 Emner: 62 Svar: 640
Anette: Opskrift, tjae.. Jeg plejer egentlig bare og tage hvad der er af rester i køleskabet + feta. Så idag bliver det feta (en god cremet blok), noget rød peberfrugt, 2 fed hvidløg, lidt forårsløg og en skvis olivenolie. Det hele blive blendet godt og grundigt og så skal det bare lige en tur i køleskabet. Hvis man vil have det mere flydende kan man blende lidt creme fraishe i sammen med det (men så skal det på køl inden, ellers bliver det for flydende).
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.395
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.164
Til din kylling og ris vil jeg foreslå en paprikasauce, lavet på panden, efter kyllingerne er stegt, gerne med lidt løg, tomat og fløde i, og så evt. lidt salat eller grønt ved siden af.
jun 2005
Følger: 18 Følgere: 17 Hunde: 1 Emner: 13 Svar: 647
okt 2006
Følger: 11 Følgere: 10 Hunde: 3 Emner: 9 Svar: 653
Jeg skal vist ikke have noget særligt - måske en æggemad... Hvis jeg gør ekstra ud af det, kan det være, jeg laver æggesalat til min rugbrødsmad i stedet for.
Ja, jeg er single, og gider ikke lave mad til mig selv :o/
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.164
Og så står den på hj.lavet æblegrød til dessert.
feb 2009
Følger: 21 Følgere: 30 Hunde: 5 Emner: 174 Svar: 7.644
apr 2009
Følger: 34 Følgere: 38 Hunde: 8 Emner: 169 Svar: 3.782
cherry tomater, forårsløg og gulerødder skåret i bunden, hælder boulion og fløde over.
Ligger kyllingefilletter ovenpå, drysser salt, peber og BBQ over og ind i ovnen en times tid... serverer pasta til MUMS
aug 2007
Følger: 15 Følgere: 14 Hunde: 2 Emner: 257 Svar: 1.311
Sidder alene ude midt i ingenting g har ingen mad planer :o( Alt lyder bare SÅ lækkert lige nu..
Drømmer om både det ene og det andet, men ja det bliver jeg jo så i hvert fald ikke tyk af...
Men har chokolade i køleskabet :o)
sep 2007
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 23 Svar: 504
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.395
*cherry tomater, forårsløg og gulerødder skåret i bunden, hælder boulion og fløde over.
Ligger kyllingefilletter ovenpå, drysser salt, peber og BBQ over og ind i ovnen en times tid... serverer pasta til MUMS*
FØJ, det lyder godt........... Tror min mor har en stegeso, jeg kan låne en dag:-))))
apr 2009
Følger: 34 Følgere: 38 Hunde: 8 Emner: 169 Svar: 3.782
apr 2009
Følger: 34 Følgere: 38 Hunde: 8 Emner: 169 Svar: 3.782
apr 2010
Følger: 16 Følgere: 14 Hunde: 2 Emner: 71 Svar: 875
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.395
Den slanke linie?? Deen har jeg vist ikke set på mig selv de sidste 30 år?.........*GGGG*
Jeg bruger Creme Fine 7% istedet for fløde:-))
nov 2008
Følger: 10 Følgere: 9 Hunde: 1 Emner: 56 Svar: 663
apr 2005
Følgere: 124 Hunde: 5 Emner: 736 Svar: 16.759
apr 2009
Følger: 34 Følgere: 38 Hunde: 8 Emner: 169 Svar: 3.782
Og jeg glemte at sige at jeg fylder et par fed pressede hvidløg i - mums... det står i ovnen og passer sig selv as we speak
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.164
Jeg er forresten også tilhænger af fløde i madlavning. I stedet for madlavningsfløde, som koster næsten det samme som piskefløde, kan man bare bruge ½ fløde ½ vand og ryste sammen med maizena - voila! man har sin egen madlavningsfløde med lavere fedtprocent.
apr 2009
Følger: 34 Følgere: 38 Hunde: 8 Emner: 169 Svar: 3.782
aug 2007
Følger: 15 Følgere: 14 Hunde: 2 Emner: 257 Svar: 1.311
Hjemmelavet kartoffelmos, i ovnen med ost og rasp. Et stykke laks, i ovnen med citron, løg og gulerod
Håber det bliver ok
nov 2006
Følger: 14 Følgere: 15 Hunde: 1 Emner: 273 Svar: 2.423
Og så lige et hvidløgsflute.. Mums
Hvilken sovs fik du lavet til risene?
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.164
Jeg fik lavet en lækker creme-fraiche karrysalat med æg, nudler, syltede agurker og kryddersild (ja så bliver det vel næsten sildesalat), Kan godt anbefales.
Blandede iøvrigt kun sild i en lille portion, så resten kan bruges til kylling og bacon.
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.395
Kan man varme resten af skinken imorgen og så glasere den? Jeg har gemt kogevandet. Kan jeg bringe det i kog lade skinken stå i og så glasere den og ind ovnen?
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.164
Det er nemlig en god ide lige at varme/koge skinken lidt inden den bliver glaseret inde i ovnen, for at være sikker på den også bliver varm indeni før ydersiden er brun.
Ellers kan du bare forvarme den i ovnen (med vand i bradepanden) inden glasering
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.395
Aftensmad?