Mine første Claus Meyer-brød Mine første Claus Meyer-brød
Måske i har set en af mine tidligere tråde om Claus Meyer brød..
Jeg har nu prøvet at lave 2 slags, ciabatta og fletbrød.
Jeg har lagt et par billeder op i albummet
http://www.hundegalleri.dk/alb_vis.aspx?albumid=57417
Hvis i kan lide at bage, men endnu ikke er nået til Claus Meyers højder, så prøv!
Jeg er fuldkommen BIDT af det
Jeg har bagt hver dag siden i torsdags, pånær igår.
Det er en super fedt proces, nærmest som at følge et barns udvikling - bortset fra at man ikke spiser børn
Det kræver dog lidt planlægning at få sådan et brød klar fordi det skal hvile, hæve og efterhæve så meget.
Men det er så spændende!
Ihh jeg glæder mig allerede til det næste jeg skal i gang med, men hvilket et, hvilket et... Der er jo så mange.
Lille Marianne juleaften 5 år :o)
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.483
okt 2007
Følger: 8 Følgere: 10 Hunde: 2 Emner: 7 Svar: 200
Det er SÅ vanedannende at bage og alle har fortjent et ordentligt brød (pånær de danske "håndværksbagere", de har faktisk fortjent at spise det pap de sælger som "brød")...
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.483
Har du en opskrift på det Ciabattabrød? Kan man bage det på en pizzasten?
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.743
Og jeg har kun pizzasten, og det funger rigtig fint
Men de skal ligge direkte på stenen - ikke noget med bagepapir.
Jeg har været så heldig (at man skulle tro det var løgn), så jeg har fundet både Tipo 00 og majsmel af prima kvalitet - og billigt, i den italienske butik hvor vi hentede frokost. Weeeee
Opskrift kommer, øjeblik
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.743
Så håber jeg det bliver lidt nemmere at flytte brødet over på stenen.
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.743
3 stk. (jeg halverede opskriften)
Fordej:
5 dl koldt vand
10 g gær
500 g hvedemel eller tipo 00 (god hvedemel i hvert fald)
15 g havsalt
Brøddej:
800 g hvedemel
5 dl koldt vand
20 g havsalt
Fordej:
Gær opløses i koldt vand, og hvedemel og salt røres i.
Skal stå ude i min. 8 timer ved stuetemperatur.
(Med et fugtigt klæde over - det hæver meget skal jeg sige...)
Brøddej:
Rør mel, vand og salt ud i fordejen, og ælt den godt igennem.
Det er bedst at gøre på røremaskine, og den skal nok have omkring 10-15 min tror jeg.
Kom dejen i en plastikskål smurt med olie, dæk den med husholdningsfilm, og lad den hæve et par timer ved stuetemperatur.
Igen den hæver meget...
Varm ovnen op, inkl. pizzasten til 240 grader.
Hæld dejen ud på meldrysset bord, og del den forsigtigt i 3 - der skal ikke hives eller trækkes i dejen.
Læg brødende på en melet bagespande og sæt dem straks ind i den varme ovn.
Bag dem i ca. 20 min, og afkøl dem på en rist.
OBS min første portion var fast i dejen, men nr. 2 var ret "lind".
Aner ikke lige hvorfor, men bare så i ved det.
nov 2009
Følger: 10 Følgere: 11 Hunde: 2 Emner: 19 Svar: 409
Hmm kunne være jeg skulle komme i gang igen, er gået lidt i stå, med Meyers brød, her henover ferien. Men det smager jo fantastisk.. Glæd dig til din surdej er klar, så får du nogle fantastiske brød!!!
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.743
Har du rørt i Svend i dag - ja det har jeg
nov 2009
Følger: 10 Følgere: 11 Hunde: 2 Emner: 19 Svar: 409
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.743
Så jeg venter og venter
Men kan se på den ene rugbrødsopskrift, at det er en speciel surdej, og den skal kun stå i 2 dage, så den må jeg prøve...
nov 2009
Følger: 10 Følgere: 11 Hunde: 2 Emner: 19 Svar: 409
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.743
Jeg får pt. stress meget meget nemt, og så hjælper det at bage.
Så det er nok derfor min kæreste køber og køber til mig, så jeg har udstyret til min nye passion hehe.
nov 2009
Følger: 10 Følgere: 11 Hunde: 2 Emner: 19 Svar: 409
nov 2009
Følger: 10 Følgere: 11 Hunde: 2 Emner: 19 Svar: 409
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.743
Men ja, det gør det da ikke værre
Kastrup er jo sååå langt væk, men ellers en god ide, for jeg er jo nødt til at give noget væk
nov 2009
Følger: 10 Følgere: 11 Hunde: 2 Emner: 19 Svar: 409
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.743
okt 2007
Følger: 8 Følgere: 10 Hunde: 2 Emner: 7 Svar: 200
Pøj-pøj med Svend, med lidt held bliver "han" jo en livslang følgesvend - hihi.
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.743
Jeg ved bare ikke lige hvor jeg får knække rug?
Jeg har kun set knækket hvede...
Ved du hvor jeg kan få det?
okt 2007
Følger: 8 Følgere: 10 Hunde: 2 Emner: 7 Svar: 200
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.483
Hvor mange blev der er af ½ portion? Hvordan deler man dejen inden man former brødet? Skærer den? Må det æltes eller hvordan former man brødet?
Uha, maaaaaaange spørgsmål.....*G*
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.743
Altså Mette dog
1. ja den skal bare stå fra i aften til i morgen formiddag eller bare morgen.
2. ja jeg vil nok anbefale at røre den i maskine. Det kræver kræfter i den grad at røre i hånden.
3. jeg fik 2 mellemstore brød.
4. når dejen har hvilet, hælder du den forsigtigt (så godt som du nu kan) ud på et melet bord, og deler den i 2.
Den skal IKKE æltes og formes. Du kan med en bred kniv lige "samle den lidt" men ellers skal de bare listes over på den mega varme bagesten.
Jeg havde ingen bagespade i første omgang, så jeg tog et stort tyndt skærebræt, og væltede dejen ud på, og så skubbede jeg dem ned på stenen med en kniv meget hurtigt.
Så det ser altså ud som det nu kommer til
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.483
Tror at jeg vælger at lave hel portion og laver den i min elskede køkkenmaskine.......*G*
Men jeg forstår ikke rigtig. Skal det ikke blive aflangt? Hvordan får man det så i den form man vil ha`det? Med den brede kniv?
Jeg TROR nok at jeg har sådanne en "bagespade" til pizzaer. Den må kunne bruges:-)
Men dejen kan godt stå mere end de 8 timer, ikke?
nov 2009
Følger: 10 Følgere: 11 Hunde: 2 Emner: 19 Svar: 409
Bagespaden til pizzaer er perfekt
Dejen er blød, så man kan ikke forme det, men som Marianne siger så forme det lidt med kniven..
Held og lykke med brødbagningen, brødet er virkelig lækkert..:D
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.483
Ja, jeg er HELT på bar bund her, men det skal sq prøves.......*G*
nov 2009
Følger: 10 Følgere: 11 Hunde: 2 Emner: 19 Svar: 409
Jeg ved ikke hvor længe den max kan stå, men den kan sagtens stå natten over.
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.483
nov 2009
Følger: 10 Følgere: 11 Hunde: 2 Emner: 19 Svar: 409
nov 2009
Følger: 10 Følgere: 11 Hunde: 2 Emner: 19 Svar: 409
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.483
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.483
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.483
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.743
Men du kan gøre det at du deler dejen i 2 og sætter den til efterhævning i hver sin skål.
Så kan du bage en portion af gangen.
For der er kun plads til de 2 brød på en rund pizzasten..
Uden varmluft, siger Claus, det tørre brødet ud.
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.483
Men klart at jeg kan dele den i to, når dejen er rørt færdig:-)
nov 2009
Følger: 10 Følgere: 11 Hunde: 2 Emner: 19 Svar: 409
Claus Meyer anbefaler at man ikke bager i varmluft, da det tørre brødene ud. Og så skal man huske at lade ovnen varme op i 15 min ekstra, så stenen er varm nok..
nov 2009
Følger: 10 Følgere: 11 Hunde: 2 Emner: 19 Svar: 409
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.483
I sidder her også imorgen tidlig når jeg skriver HJÆÆÆÆÆÆÆÆLP, ikke?...........*LOOOOOOL*
nov 2009
Følger: 10 Følgere: 11 Hunde: 2 Emner: 19 Svar: 409
Ih nu bliver jeg jo også nødt til at bage ciabatta, man bliver jo helt sulten, bare ved tanken..
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.743
Jeg har lige købt 5 kg fantastisk tipo 00 mel, som jeg skal bage mine af næste gang. Glæder mig sååå meget :o)
nov 2009
Følger: 10 Følgere: 11 Hunde: 2 Emner: 19 Svar: 409
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.483
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.483
Sakset fra Google
nov 2009
Følger: 10 Følgere: 11 Hunde: 2 Emner: 19 Svar: 409
nov 2009
Følger: 10 Følgere: 11 Hunde: 2 Emner: 19 Svar: 409
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.743
60 kr. for 5 kg.
Syntes det var mega billigt!
Gav også kun 16 kr. for ½ kg majsmel.
nov 2009
Følger: 10 Følgere: 11 Hunde: 2 Emner: 19 Svar: 409
nov 2009
Følger: 10 Følgere: 11 Hunde: 2 Emner: 19 Svar: 409
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.743
Syntes det var et fantastisk fund.
Havde først taget 2 x1 kg til 20 kr stykket, men så så den store pose, og HAPS sagde det så hehe.
Hvad vi ikke slæbte ud derfra...
nov 2009
Følger: 10 Følgere: 11 Hunde: 2 Emner: 19 Svar: 409
okt 2007
Følger: 8 Følgere: 10 Hunde: 2 Emner: 7 Svar: 200
PS
Irma fører en ganske glimrende økologisk Tipo 00
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.483
Men jeg synes at det klasker noget sammen (jeg er IKKE så god til gærdej)!!
nov 2009
Følger: 10 Følgere: 11 Hunde: 2 Emner: 19 Svar: 409
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.483
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.743
Jeg får 2 mellemstore brød ud af en halv portion dej. Og mine hæver sådan alm. op
nov 2009
Følger: 10 Følgere: 11 Hunde: 2 Emner: 19 Svar: 409
feb 2008
Følger: 6 Følgere: 5 Hunde: 5 Emner: 261 Svar: 2.129
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.483
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.483
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.743
De hævede fint og blev helt fine - omend der var forskel på 2 de portioner dej...
Næste gang skal jeg bruge tipo 00.
Jeg har lige lagt en rugsurdej, som om 3 dage har jeg rugbrød - håber jeg da..
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.743
Altså den rugsurdej, er den meget kompakt??
De andre fordeje og surdeje jeg har gjort klar har været væsenligt lettere i konsistensen...
okt 2007
Følger: 8 Følgere: 10 Hunde: 2 Emner: 7 Svar: 200
jul 2005
Følger: 26 Følgere: 26 Hunde: 1 Emner: 304 Svar: 2.896
Men de smager nu godt de brød, så jeg brokker mig ikke
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.743
Jeg håber den overlever at stå i 2½ døgn for jeg sætter først kernerne over nu. Og de skal jo stå et døgn.
Jep man bliver noget så afhængig :o)
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.743
SKAL man bruge en hævekurv til de lidt tynde deje?
Kan man ikke bare komme det i en skål?
Jeg vil gerne lave speltbrødet, men der står i opskriften at det skal i en hævekurv, som jeg ikke ejer, og ikke lige sådan havde tænkt mig at købe lige pt..
okt 2007
Følger: 8 Følgere: 10 Hunde: 2 Emner: 7 Svar: 200
(Men du vil blive rigtig glad for en hævekurv, den dag du får købt en...)
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.743
Tak, inden jeg bare havde smidt det i en alm. skål hehe.
Jeg har lige hevet et mormor franskbrød ud af ovnen.
Hold da k**** mand, aldrig har jeg nogensinde smagt så godt et alm. franskbrød.
Nuj mand!!! Det skal bare bages igen og igen
I morgen kan jeg bage mine rugbrød - og jeg er godt nok spændt. Kan ikke forstå at den tunge surdej, og de ekstremt sugende kerner, nogensinde kan blive til en rugbrød...
Og så har jeg tænkt mig at sætte fordej i aften til ciabatta og bage dem i morgen, og give dem som værtindegave - det er da personligt
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.483
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.743
Nu har jeg så bestilt 2 hævekurve i dette minut
maj 2007
Følger: 42 Følgere: 145 Hunde: 5 Emner: 1.145 Svar: 38.483
Nemmere fåes det ikke:-)
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.743
Men godt brød er bare godt! Mmmm
okt 2007
Følger: 8 Følgere: 10 Hunde: 2 Emner: 7 Svar: 200
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.743
Kunne da slet ikke nænne det, de stakkels små gule kyllinger hehe.
Men det lyder da super godt.
okt 2007
Følger: 8 Følgere: 10 Hunde: 2 Emner: 7 Svar: 200
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.743
Nu har jeg rørt min rugbrødsdej sammen - tror jeg
Men maskinen blev ved med at køre dejen ud i siden, hvorfor den stort set ikke blev æltet rundt som deje normalt gør.
Det fatter jeg ikke! Er det normalt?
Jeg var nødt til at slukke for den konstant, for at skrabe dejen ned fra siden, i håb at at den blev æltet korrekt.
Nu har jeg så lagt den i formene og håber på det bedste.. Men det tog da pippet fra mig, og min tidsplan skred lidt..
Jeg har 3 deje ståede til hævning! Og de skal jo bages hver for sig.
Jøsses et projekt mand. Især fordi jeg ikke har oseaner af tid.
Vi skal hjemmefra til middag kl. 17.30 og 2 af brødene er til værtinden, så de skal jo være færdige...
Det er ren Camille Plum herhjemme.. Hun har også skåle med dej osv. stående overalt
okt 2007
Følger: 8 Følgere: 10 Hunde: 2 Emner: 7 Svar: 200
Jeg ved ikke lige hvilken køkkenmaskine du har - jeg har en kitchen aid og den kører rugbrødsdejen fint (ikke med dejkrog, med den "grove" pisker). Jeg bager godt nok kun ½ portion - vi er kun 2 i husstanden - og så kommer jeg det i en stor 3½ l rugbrødsform (sådan en med silikone på indersiden).
Jeg står også i køkkenet hele dagen, har kogt og pillet hanekyllingerne, bagt rugbrød og bunde til to lagkager. Nu mangler jeg "kun" at lave rabarberkompot, stikkelsbærkompot, bage Danmarks bedste kringle (som set hos Søren Ryge), koge en skinke, og lave tomatsuppe. Nå ja, så skal der også lige sættes dej over til Verdens bedste brød... I går stegte jeg 60 frikadeller, som jeg har syltet rødbeder til i sidste uge. Puha - godt det kun er en gang om året jeg har 15 gæster... Men det bliver sikkert hyggeligt når gæsterne kommer i morgen - og jeg får helt sikkert ros for min mad - hæhæ
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.743
Nej det er 3 forskellige brød - ciabatta, flet og rugbrød.
Jeg bager altid kun ½ portioner for vi er også kun 2.
Men jeg tænkte godt nok på den spade der, om den ikke var bedre. Dejen er jo ikke så tung, så den burde godt kunne røre det. For med krogen så bliver det godt nok noget rod...
Jeg har en Kenwood på 900 watt, med 6.7 l skål.
Jeg syntes godt nok det er faldet lidt sammen, på trods af at jeg kom ekstra rugmel i på forhånd, men nu må vi se når de er kølet.
Hvis de ikke er gode nu, så bager jeg altså kun 1/4 dej fremover indtil den sidder i skabet :o)
i øvrigt så brugte jeg tipo 00 til ciabattabrødene. Wow siger jeg bare!
Det er helt andre brød end de første på alm. hvedemel.
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.743
Rugbrødet er faldet sammen, det vil jeg påstå.
Og det måtte egentlig gerne have færre kerner.
Så hvad gør jeg?
Og hvis i ligger inde med en anden opskrift på rugbrød, så tager jeg gerne imod
Ciabattaen er himmelsk!
Min kæreste glæder sig til vi kommer hjem i aften, så han kan spise videre af det... Ja så er det vel godkendt
okt 2007
Følger: 8 Følgere: 10 Hunde: 2 Emner: 7 Svar: 200
Mit rugbrød falder også lidt sammen til trods for at jeg også kommer ekstra rugmel i - skal vi ikke bare kalde det en del af charmen ved hjemmebag? Så kan jeg lige give en melding når jeg får min melkværn - om det er anderledes med helt friskkværnet rugmel (uha, har jeg nævnt at jeg glæder mig...)
Jeg bager ofte Camilla Plums hverdagsrugbrød - det er rigtig godt, men til forskel for Meyers kræver det at du har en surdej (du kan IKKE bruge Meyers våde hvedesurdej)
750 g rugmel
7½ dl vand
3 spsk Maldon salt
ca 2½ dl surdej
Røres sammen og står til næste dag.
Dag 2
Tag surdej fra til næste bagning
tilsæt dejen
1 dl vand
500 g knækkede rugkerner
Kom i en stor (3½ l) rygbrødsform, pak det godt og glat overfladen med en våd dejskraber. Prik multimange huller i brødet - de skal helt i bund!
Hæv ca 4 timer - måske mere.
Bag 1½ time ved 175 grader, tag brødet ud af formen og sæt det ind i ovnen igen. Sluk ovnen og giv brødet 45 min ved eftervarmen.
Vent med at skære brødet til næste dag.
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.743
Hvor meget af denne surdej skal jeg bruge til selve rugbrøddet?
Så må jeg jo gemme det der er tilbage til næste gang, men der skal vel løbende fyldes på??
Og kan det fryses??
okt 2007
Følger: 8 Følgere: 10 Hunde: 2 Emner: 7 Svar: 200
Modsat Meyer-surdejen bruger du hele "klumpen" når du bager - og tager en ny surdej fra (en portion af dejen) hver gang. Om det er 2 eller 3 dl surdej gør ikke noget - det er sådan lidt på slump.
Sig til hvis du skal bruge en opskrift på en "start-surdej" - og stil endelig flere spørgsmål, hvis du har brug for at få noget uddybet.
Jeg ved faktisk ikke om den kan fryses, det vil jeg lige prøve at undersøge.
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.743
Men så vil jeg gerne bede om en opskrift på en start-surdej
Jeg smagte på rugbrødet i dag, og det var faktisk rigtig godt, nu hvor det var helt koldt og havde hvilet.
Men det måtte gerne hæve mere op, og have knap så få kerner. Så det vil jeg forske lidt i.
I dag er Svend 10 dage gammel - og jeg tror han er klar
Så jeg vil prøve at lave en dej der skal koldhæves, i aften eller i morgen.
Det glæder jeg mig til
Jeg skal også prøve at lave en æblesurdej. Det bliver også helt spændende!
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.743
Det sætter jeg pris på.
Og der kommer mange mange flere
okt 2007
Følger: 8 Følgere: 10 Hunde: 2 Emner: 7 Svar: 200
okt 2007
Følger: 8 Følgere: 10 Hunde: 2 Emner: 7 Svar: 200
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.743
okt 2007
Følger: 8 Følgere: 10 Hunde: 2 Emner: 7 Svar: 200
100 g hvedemel
100 g rugmel
1 tsk honning
et stk gær på størrelse med en ært
1 tsk valleforce (fås hos Helsekosten)
en lille smule salt
koldt vand til at binde det hele sammen til en tyk grød
Rør det hele sammen og stil den på køkkenbordet et døgn eller to - så er den klar til at bruge. Den er OK første gang man bager, men bliver bedre og bedre med tiden.
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.743
Kan jeg bare smide nogle kerner i det lyse rugbrød?
Eller evt. majs"et eller andet" - det samme som der er på Fnuggi rugbrødet, og i majsrundstykker - som jeg ikke ved hvad hedder...
(jeg er ikke nået til camilla endnu hehe)
okt 2007
Følger: 8 Følgere: 10 Hunde: 2 Emner: 7 Svar: 200
Har selv prøvet at eksperimentere mig frem til den perfekte rugbrødopskrift, men blev aldrig helt tilfreds. Nu skifter jeg mellem Camilla Plums hverdagsrugbrød og Meyers det mørke med kerner - og det er fint for mig.
Jeg ved desværre ikke noget om majs (andet end at mine høns får det om vinteren og jeg selv dyrker skønne majskolber i køkkenhaven...)
jan 2010
Følger: 4 Følgere: 2 Hunde: 1 Emner: 387 Svar: 2.743
De hvide brød er meget nemmere.
Men nu har jeg købt rugmel fra Aurion, så jeg prøver mig frem i hvert fald ind den er tom.
Jeg kan heller ikke finde noget om det majs.. Og det er vældig irriterende
Mine første Claus Meyer-brød