890 visninger | Oprettet:  FølgFølg ikke 7 Svar

Nytårs menu Nytårs menu

Nogen der har erfaringer med følgende retter, eller ved om det er svært?
Jeg er ikke nybegynder i et køkken, og har flair for madlavning smiley

FORRET:

Jomfruhummerhaler m. tomatmayonaise
http://arla.dk/opskrifter/jomfruhummerhaler-med-tomatmayonnaise/

HOVEDRET:

Okske mørbrad/fillet m. bagte rodfrugter, kartoffelmedaljer whiskeysovs

DESSERT:

Hvid og mørk chokolademousse m. skovbærsirup og champagnesorbet
http://arla.dk/opskrifter/Hvid-og-mork-chokolademousse-med-skovbarsirup/
http://arla.dk/opskrifter/champagnesorbet/


Play video
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Prop på ledning til stikkontakt 500 kr.
  • Assemble IKEA Hemnes and Ramnefjäll beds 1.500 kr.
  • Toilet vil ikke skylle ud 750 kr.
  • Fjerne og bortskaffe haveaffald 1.000 kr.
  • Samle ikea under og overskabe 1.500 kr.
  • Reparation af Siemens vaskemaskine 1.441 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Nytårs menu
  • #1   22. dec 2011 Hovsa, okse ikke okske smiley

  • #2   22. dec 2011 Det lyder af meget arbejde - nu skal du jo også nyde aftenen selv ;o)

    Når jeg får gæster til spisning med flere retter, sørger jeg som regel for, at nogle af retterne er meget enkle at tilberede, så jeg har tid/overskud til at lægge kræfterne i de andre. Og vælger nogle, hvor tingene kan tilberedes på forhånd, så jeg kun lige skal smide tingene sammen og anrette inden serveringen :o)

    Men lækkert lyder det skisme!!


  • #3   22. dec 2011 Nete:

    Tak for tippet, bøde kød og kartofler skal jo i ovnen, så den er lidt presset, så super tip!
    Skal de steges i noget eller bare på panden? Og hvor lang tid? Skal de koges først?

    Therese:

    Mayo til foretten kan laves dagen inden, så får den også mere smag, Halerne kan pilles så de er klar til kogningen på dagen. Rodfrugter og kartoffel kan skrælles og klargøres dagen før, sovs kan laves dagen før, lige til at varme op. Is SKAL laves mindst 1 dag før, mousse kan laves aftenen før eller om formiddagen.
    Så synes egentlig det meste kan gøres klar før, så det bare skal smides i ovn eller varmes og anrettes.


  • #4   22. dec 2011 Bagte rodfruger er KNALD godt.

    Grove skiver, i et fad og lidt olie over og så i ovenen. Min livret ;O))


  • #5   23. dec 2011 Jeg ville osse bage rodfrugterne....jeg kommer lidt olie og honning på det er vildt godt.. :)))

  • #6   23. dec 2011 Tror ikke honning og whiskeysovs går særlig godt sammen?

  • #7   23. dec 2011 Timian i rodfrugterne sammen med olivenolie er MUMS! Og skønt sammen med whiskeysauce! ;o)

Kommentér på:
Nytårs menu

Annonce