Vildsvinekølle med?? {{forumTopicSubject}}
Er der nogle der kan hjælpe mig med ideer til forret og tilbehør til vildsvinekølle??
Jeg skal have nogle veninder på besøg og vil serverer vildsvinekølle for dem. Har tænkt at tilberede det enten i stegepose eller ølbraiseret - ved ikke hvad der er bedst (har ikke lavet vildsvin før)?
Jeg er bare helt på bar bund ifht. forret så her kunne jeg godt bruge noget hjælp inden for temaet: vildt/vinter/nordisk.
Jeg også noget i vilrede ang. tilbehør - har overvejet fuldfed kartoffelmos med noget grov salat, eller ovnbagte rodfrugter og sweet potatoes??? men kan altså ikke beslutte mig.
Har som sagt ikke lavet eller smagt vildsvin før, så ved ikke hvad der går godt til det.
Jeg er også lidt i tvivl om, om jeg skal servere rødvin eller god øl til "svinet"
På forhånd tak
nov 2007
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 54 Svar: 341
feb 2011
Følger: 34 Følgere: 101 Hunde: 4 Emner: 966 Svar: 18.291
1 fint hakk broccoli (kun hovedet), 2 finthakk æbler, lidt rosiner ell tranebær, 1 hk rødløg, evt ristede pinjekerner, dressing er 1 dl god mayonnaise til en spsk dijon sennep....
skulle man engang have lys kan man også komme pasta i og så øge mængden af dressing...
ville stadig lave sovs
nov 2007
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 54 Svar: 341
feb 2011
Følger: 34 Følgere: 101 Hunde: 4 Emner: 966 Svar: 18.291
maj 2007
Følger: 5 Følgere: 36 Hunde: 4 Emner: 421 Svar: 13.111
nov 2007
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 54 Svar: 341
Anne J - hvordan skal de så steges? På spyd eller?
maj 2007
Følger: 5 Følgere: 36 Hunde: 4 Emner: 421 Svar: 13.111
nov 2007
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 54 Svar: 341
nov 2007
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 54 Svar: 341
nov 2007
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 54 Svar: 341
Mht. til forret tror jeg det ender med noget fasan af en slags - enten skiver af stegt bryst på noget salat/æble halløj eller kold fasan mousse
Vildsvinekølle med??