{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Opsætning af lamper 900 kr.
  • Cover holes in walls and ceiling 1.000 kr.
  • Hoved og terasse dør lukker ikke ordentligt 1.300 kr.
  • Lavet et makeup bord 750 kr.
  • Ophæng af TV og ophæng af lamper 1.485 kr.
  • Fixe opvaskemaskine der lækker vand 1.090 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Aftensmad
  • #1   2. mar 2012 Haha, det ser avanceret ud. Tror jeg hopper på noget meget nemmere smiley

  • #2   2. mar 2012 Mac D smiley

    Altså det stod den på her og det er spist. Heh


  • #3   2. mar 2012 Tacotærte........ Og jo, det er længe siden....*G*

  • #4   2. mar 2012 Mette: Tacotærte - det lyder spændende. Hvad er det?

  • #5   2. mar 2012 Tinna:

    Joker du? Jeg troede at alle kendte Tacotærten efterhånden.......*GGGGG*

    Tacotærte:

    Bund (man kan også bruge en "købetærtedej"):

    4 dl. hvedemel
    ½ tsk. salt
    2 tsk. bagepulver
    ½ dl. flydende margarine
    1½ dl. minimælk

    Fyld:

    400 g. hakket oksekød
    1 løg
    1 rød peberfrugt
    1 grøn peberfrugt
    1 pose tacokrydderi
    1 dl. vand

    Garnering:

    2 dl. creme fraiche 9 %
    2 spsk. Let mayonnaise
    1 knivspids peber
    1 dl. revet ost
    4 tomater.

    Tænd ovnen på 200 grader. Bland ingredienserne til tærtebunden og rul den tyndt ud. Læg den i et smurt tærtefad og forbag den 10-15 minutter. Hak løg og skær peberfrugt i små tern. Svits hakkekød og løg. Tilsæt tacokrydderi, peberfrugt og vand og lad det småkoge i 10 minutter. Læg fyldet i tærtebunden. Bland cremefraiche, mayonnaise og peber og fordel blandingen over tærten. Skær tomater i skiver og fordel ovenpå. Drys med ost og bag i ovnen i ca. 20 minutter. Servèr med grøn salat."



  • #6   2. mar 2012 Det lyder lækkert. Har jeg aldrig hørt om før smiley
    Det skal bestemt prøves. Måske ikke i dag, fordi jeg er i "jeg gider ikke lave mad-mode" - men en dag hvor jeg orker at give mig tid til det, skal det bestemt prøves smiley


  • #7   2. mar 2012 Det smager SUPER lækkert og tager ingen tid at lave smiley Det er noget af vores "nem mad".......*G*

  • #8   2. mar 2012 Mette: Nem mad for mig er en frysepizza, en rugbrød eller det bedste fra det lokale pizzaria ;D

    Stinne: Det lyder faktisk rigtig nemt. Jeg ved dog ikke hvad mornaysovs er??


  • #10   2. mar 2012 Jeg skal have superlet mad i dag..

    Jeg optøede ved en stor fejl en hel røvfuld oksekød for lidt tid siden, så der skulle jo produceres lidt mad, så det kunne fryses igen.

    Noget af det blev gammeldags millionbøf - og det er hevet en portion op af det. Manden skal lave kartoffelmos.. VUPTI...

    NEEEM mad.


  • #11   2. mar 2012 Og så må jeg altså lige sige, at den tacotærte, den var ikke LIGE til min gane.. Men manden, til gengæld, han var i den syvende himmel i flere dage *GG*

  • #12   2. mar 2012 CH jeg har stadig til gode at prøve Tacotærten, men den SKAL prøve en dag smiley

  • #13   2. mar 2012 Nå det bliver til pita herhjemme - er sikker på at det nok skal vække glæde og det eneste jeg skal er at tage tingene ud af pakken. Måske kan jeg lokke min søster til at skære grøntet, mens jeg underholder hendes yngel smiley

  • #14   2. mar 2012 Wok - dejligt nemt. Og så smager det skønt smiley

  • #15   2. mar 2012 Danielle: Det er nemt. Det laver jeg stort set til mig selv hver eneste dag, bare med forskellig indhold smiley

  • #16   2. mar 2012 Vi skal have en rugbrødsmad med hakkebøf, bløde løg og spejleæg.

  • #17   2. mar 2012 Her står den på hjemmelavet pizza, det er bare mums smiley

  • #18   2. mar 2012 Nu vil jeg sq også snart prøve den berømte taco-tærte!!! smiley

    Vi skal ha brune ris, fire roasted grøntsager med kryddersmør (en færdigblanding fra frigodan, det skulle jo være nemt hehe) og kyllingefilet! smiley


  • #19   2. mar 2012 skal have koteletter , grønsager og ris så snaart der er færdig er suuulten...

    og cola som står og tiner i køleskabet hihi, hadde glæmt den i fryseren...


  • #20   2. mar 2012 Har min nevø på besøg og han er ikke så meget til kartofler, pasta eller ris så her stod den på frisk rugbrød med fiskemandens deller og så nogle æggemadder - han spiste da halvanden rugbrød så det var et hit smiley

  • #21   2. mar 2012 Halvanden rugbrød, det var voldsomt smiley

  • #23   2. mar 2012 Har lige proppet min mave med sushi.. Det er nemt.. smiley

    Nu ska jeg slå mave til x factor også ska jeg have bananasplit..


  • #24   2. mar 2012 Nu som medløber... Det er jo Meget for en dreng på knap 3 smiley

  • #25   2. mar 2012 Og kan lige indskyde at herhjemme er Taco tærten et stort hit

  • #26   2. mar 2012 Jeg synes også halvanden rugbrød er meget.. Jeg plejer kun at kunne spise et par skiver.. smiley

  • #27   2. mar 2012 Enig Stine smiley

  • #28   2. mar 2012 åhh haa.. er lidt langsom i dag kan jeg se smiley sidder jo også lige og ser Disney Sjov ;b

  • #29   2. mar 2012 smiley

  • #30   2. mar 2012 Til en anden gang:
    Vegetar mad.
    Nemt, sundt og miljøvenligt smiley
    www.vegetaropskrifter.com/

    Nu spiser jeg ikke selv kød, men denne hjemmeside ser ud til at have lidt blandede, <b>hurtige/nemme</b> opskrifter:
    http://www.madpaafarten.dk/


  • #31   3. mar 2012 Yasmin: Vegetarmad bliver det aldrig. Jeg elsker mit kød og føler ikke jeg bliver mæt uden smiley

  • #32   3. mar 2012 levet på noget vegetar mad i 6 dage , var en plads de kun serveret det og min stakkars mave hvor meget luft og ubehag jeg hadde. skulle være der 9 dage , men afbrød opholdet... så den 7 dag købte jeg mig mad og min mave blev god igen... og det de lavet med de krydderier smaget ikke godt... har smaget tidligere vegetar mad som smager godt..og det serverte desverre ikke salat , kun varme overkogte grønnsager osv...

  • #33   3. mar 2012 Så tror jeg sørme ikke I har smagt ordenlig vegetarisk mad.
    Jeg elsker kød, har dog droppet det helt for dyrene, miljøet og mit helbred, jeg føler mig lige omvendt meget friskere og langt mindre syg, men der er vi jo så forskellige.


  • #35   3. mar 2012 BALDERS MOAR: Det synes jeg også lyder helt udemærket. Min mor er pescetar (spiser fisk, men ikke andet kød).

    Dette er min mening, samt grundene til jeg har droppet kød helt:
    Problemet er at mange folk tror at vegetarmad bare er en salat og kaninfoder, hvilket LANGT fra er sandt. Der findes så mange vegetariske retter, nogle der enda smager præcis som kød (indrømmet af kød elskere).

    Jeg er gået helt fra kødet af forskellige grunde. De tre største er dog: Dyrene, miljøet og helbredet.
    Dyrevelfærden er langt fra god, slet ikke på slagterier. Jeg elsker dyr over alt på jorden, og ønsker derfor ikke de skal give livet blot for at tilfredstille mine smagssanser. Desuden ville jeg aldrig kunne slagte et dyr, og synes derfor det er dobbeltmoralsk at spise dem.
    Miljøet har ikke godt af slagteri industriet, alle de gasser og transportmidler der bliver brugt på slagteri og landbrug er enorme! Hvis alle mennesker kun spiste kød 1-2 gange om måneden, eller aldrig og overlod kødbruget til rovdyrene ville forbruget af kød og landbrug blive langt mindre, og miljøet ville blomstre af det. Der er også andre videnskablige beviser på skaderne kødbrug gør på miljøet og verdensbefolkningen.
    Mennesker er altædere, de kan spise både kød og grønt, men at spise kød hver dag er langt fra deres natur, vi er ikke kødædere. Biologisk set er vi planteædere, da vores organer næsten er identiske med planteæderes, og slet ikke ligner kødædere og rovdyrs. Videnskaben har bevist at folk der spiser meget kød har større risiko for hjerteproblemer, sukkersyge, overvægt, højt blodtryk samt ved rødt kød kræft i tarmene på et eller andet tidspunkt i sit liv.

    Desværre ønsker mange ikke at høre sandheden om slagteri og kødbrug. Jeg siger det ikke for at være "irriterende" eller ond, men jeg informere blot om de videnskabelige beviser der er lavet over årene.
     Desværre misforstår mange det, de tager det som fornærmelser eller krænkelser, og er hurtige til at dømme eller stå af så snart de hører man er vegetar.
    Danmark er desværre et kedeligt land at være vegetar i. Næsten alle restauranter har udelukkende kødretter, så jeg forstår som sådan godt at vi er i undertal. Rigtigt vegetarisk mad: Mums! Bedre end det bedste kød.

    Danmark er et af de lande med størst kødforbrug, der kommer temaaften om det i aften.


  • #36   3. mar 2012 Det har mere at gøre med det udslip af gasser som det massive antal af landbrugsdyr medfører, samt slagterier er ikke ligefrem miljøvenlige.

    Jeg vil gerne komme med nogle seriøse referencer om alle mine påstande senere, men jeg sidder lige på en restaurant med iPhone, så det bliver senere eller i morgen smiley


  • #37   3. mar 2012 Tinna, hvis du ikke ønsker vores off-topic siger du bare til. Troede bare debatten om aftensmad var afsluttet, da du fandt frem til en ret. Så sender jeg bare Balders Moar linkene over PB smiley

  • #38   3. mar 2012 I snakker bare løs, så meget I vil - det har jeg intet problem med smiley

  • #39   5. mar 2012 Her er der en der forklare det lidt bedre end mig:  http://www.detkaerligekoekken.dk/klima

    Det med dyrene, det er jo helt overladt de personlige meninger.
    Jeg ville personligt have det dårligt med mig selv, ved at vide jeg er skyld i et rask dyr's død, og at det blev slået ihjel for at tilfredstille mine smagssanser, udelukkende.
    Så jeg har det sådan at hvis man spiser kød, så må man være indforstået med at man tager et dyrs liv, og man skal i princippet selv kunne nænne at udføre drabet.

    Ang. den biologiske antonomi af mennesket er der en betegenelse og sammenligning af menneskets organer her: (link fjernet)
    Jeg hørte et fordrag om det i TV som jeg er mislykket i at finde linket til online.
    Forestiller man sig nu et menneske, uden viden/våben, og det skulle finde kød - jeg tvivler kraftigt på at et menneske ville være i stand til at nedlægge en f.eks. ko eller hjort med deres biologiske våben (tænder og klør). Jeg tvivler også på at det ville være hurtig nok til at fange en fugl eller mus. Uden våben ville menneskets primære føde højst sandsynligvis være frugt, grønt og muligvis insekter, ligesom de store aber. Derudover ville vi ende langt nede i fødekæden, da vi ikke er udrustet med rovdyrs egenskaber som f.eks. en løve eller bjørn, og vores styrke kan ikke måles med de fleste dyrs.
    Her fortæller cancer fonden om risiko ved det store forbrug af kød: 
    (link fjernet)
    Her er links til diverse gamle som nyere undersøgelser:  http://www.thevegetariansite.com/diet_stud.htm
    Her fortæller de også lidt om det forskellige, samt henviser: 
    http://www.wisegeek.com/has-it-been-proven-that-a-vegetarian-diet-is-really-healthier.htm

    Selv Albert Einstein som var vegetar, sagde i sin tid “Nothing will benefit human health and increase the chances for survival of life on Earth as much as the evolution to a vegetarian diet.”


  • #40   6. mar 2012 Hej, tak for beskeden.
    Jeg vil lige læse den ordenligt igennem samt besvare, når min egen computer får internet her en af de kommende! smiley
    Gider nemlig ikke internettet går ud midt i jeg er ved at svare en længere besked.


  • #41   14. mar 2012 Nej jeg har ikke læst den, og jeg har desværre ikke tid til at læse den forløbelig da jeg bla. skal have læst to romaner inden Maj, og jeg ærligt indrømmer jeg ikke er den store læser.
    Er der noget specielt i bogen du synes om?
    Jeg har dog hørt om den, på godt og ondt, og visse ting jeg har hørt om den lyder umiddelbart fornuftigt, mens andre ting jeg har hørt om den lyder urealistisk og overreageret.
    Jeg er bla. ikke enig de af hendes meninger jeg har hørt om, ang. sundheden ved en vegetarisk diet. Mange af de næringsstoffer og vitaminer hun nævner kan man sagtens få i en vegetarisk diet, og synes det er noget pjat at hun anklager en vegetarisk diet for hendes skavanker. Jeg har ikke megen forstand på en vegansk diet, så skal dog ikke udtale mig om en sådan diet.
    Jeg glemte at nævne jeg er ikke veganer, og har ikke tænkt mig at blive det, trods jeg sjældent drikker mælk, da jeg fortrækker rismælk.
    Æg leverer mine egne høns.
    Dem der inspirerede mig mest til at blive vegetar var en bekendt's bedsteforældre som er henholdsvis 103 og 97 år, hvor kvinden (103) har været vegetar hele hendes liv og manden blev da de blev gift. De fortalte nogle fantastiske historier.
    Jeg vil stadig gerne besvare din lange besked, men skal lige have et ordenligt øjeblik til at samle tankerne omkring det jeg skriver, da jeg simpelthen har så travlt for tiden pga. selvstudie.


Kommentér på:
Aftensmad

Annonce