{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.398 visninger | Oprettet:

kronisk betændelse bugspytkirtlen ( menneske) sygehuse? {{forumTopicSubject}}

hej. har et familie medlem der nu har ligget ugevis på sygehus med kronisk betændelse i bugspytkirtlen desværre pga mangeårig alkohol indtag. men nu er skaden sket. lægerne kan ikke få de tal ned der skal for at han får det bedre. er holdt op med at spise og er mere eller mindre uden kontakt med os ligger bare og stirre og spekulere forståeligt nok. nu han en der aldrig har spist noget særligt. læger sir det største problem er at han ikke spiser og drikker og han får det ikke bedre hvis han ikke gør, han får sonde osv men ikke igennem maven men via næsen. skal siges han har ikke spist stort set i mdr før indlæggelse og har igennem de sidste år været inde og ude men det var 2 dage så var det godt igen men denne gang tror jeg desværre det blir hans endeligt smiley han vil slet ikke høre når vi sir han skal spise..men har sikkert også madlede oveni..da det jo er meget smertefuldt..
nu tænker jeg er der nogle sygehuse i kender til der er specielt gode indenfor det område.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  kronisk betændelse bugspytkirtlen ( menneske) sygehuse?
  • #1   14. jun 2012 mon ikke han var blevet sendt videre hvis ikke de har kompetance til at forestå behandlingen?? - kender desværre ikke nogen specialister inden for området. Det lyder ikke godt:( min ex-mand døde af betændt bughule, så håber det går bedre med din pårørende.

  • #2   14. jun 2012 jo tak, dog er det ærgeligt at det hele fungere på ham men problemet er at han ikke spiser og drikker og hans krop er begyndt at tage af reserverne ..

  • #3   14. jun 2012 Det er desværre noget, der er hamrende svært at have med at gøre. Det er en ofte forekommende følge af langvarigt alkoholforbrug, og det fører desværre ofte til, at patienten går bort.

    Det er på en eller anden måde starten på, at organerne siger fra et efter et.

    Det er desværre en tilstand, som mange alkoholikere kommer i - og hospitalerne har derfor mange patienter. Om der er nogen, der er specialiserede mere end andre tvivler jeg på. Men et er jo altid godt at være tilknyttet et universitetshospital, IMO.


  • #4   14. jun 2012 ja organerne sir også fra og blodlegemer der æder af reserverne i kroppen. men han får tilbudt alt hvad han vil have men kan ikke spise det desværre. ja kan se der er en hel del indlagt for den slags desværre smiley

  • #5   14. jun 2012 Bum bum.. Jeg har haft bugspytkirtel betændelse selv, og har været ved at dø af det.. Dog ikke kronisk og heller ikke som følge af alkoholisme..

    Hvis antibotikaen ikke virker er der ikke meget at gøre.. Jeg fik også sonde da jeg ikke spiste noget.. også igennem næsen.. fik så også mad.. eller.. proteiner osv igennem pit-line som sad i armen (direkte ind i blodet) og fik væske i drop..


  • #6   14. jun 2012 hvor længe var dit forløb ?

  • #7   14. jun 2012 6 mdr..

  • #8   14. jun 2012 har i dag næsten ingen bugspytkirtel, det hele rådnede faktisk væk.. Havde infektionstal der har været oppe og runde 700 smiley

  • #9   14. jun 2012 ok lyder slemt. lægerne har også sagt det tar meget langt tid men ville gå hurtigere hvis han spiste, han har tabt sig og er skind og ben, dog altid været tynd.

  • #10   14. jun 2012 Line, hvad betyder det for din fordøjelse - både hvad angår enzym og insulin?

  • #11   14. jun 2012 Sussie, ved han godt, at han dør, hvis han ikke spiser?



  • #12   14. jun 2012 men har også fået afvide at det er et spørgsmål om mdr hvis han ikke spiser, da kroppen står af ;(

  • #13   14. jun 2012 bare så ærgeligt at han egentlig skulle dø af sult når de andre organer stadig er ok selv levern er forbavsende god endnu.

  • #14   14. jun 2012 CH - Jeg slipper heldigvis for insulin.. Lucky me... MEN.. Jeg skal passe på med at spise for meget sukker.. Har egentlig ikke haft problemer efter jeg er blevet rask og mine infektionstal er kommet ned på normalt.. Det betyder så også at jeg jo så har større chance for at få sukkersyge når jeg bliver lidt ældre.. Men lige nu betyder det ikke noget.. Som kirurgen sagde til mig på sygehuset: "Du har lige nøjagtigt så meget tilbage af din bugspytkirtel at du IKKE skal have insulin"


    Sussie - har han fået lagt en pit-line? Hvilket sygehus ligger han på?


  • #15   14. jun 2012 Det var da ualmindeligt heldigt slippet, Line!
    Hvad med fordøjelsesenzym - fordøjer du også almindeligt eller må du have tilskud?


  • #16   14. jun 2012 han har den med sporstoffer og vitaminer ,sådan noget hvidt noget i poser. det er på herlev han ligger.

  • #17   14. jun 2012 CH - jeg var heldig.. intet med fordøjelsen heller.. smiley Eller jo.. har lidt problemer i forhold til at jeg LYN hurtigt får dårlig mave.. Der skal ingenting til..

    Men jeg synes også at jeg har ret til at slippe "billigt".. Blev indlagt 2 mdr efter jeg fødte min søn..


  • #18   14. jun 2012 Sussi - sidder slangen i hånden eller i albuehulen? evt i halsen?

  • #19   14. jun 2012 Man får jo ofte venekateter, når man skal have meget og over længere tid. Praktisk anordning smiley


  • #20   14. jun 2012 Sussi - forresten.. Hvis det går helt galt med ham bliver han smidt på OUH.. Jeg var ved at ryge afsted da de var ved at miste mig for 2 gang.. Kan huske at de diskuterede det da jeg lå på intensiv for 3 gang nemlig.. Men jeg gik bare i panik derinde så blev på kolding.. De har super meget forstand på det skide bugspytkirtel betændelse.. Men ikke lige så meget som OUH

  • #21   14. jun 2012 CH de der pit-lines er ikke sjove at få lagt.. :s av av av.. en lille slange der føres en halv meter ind i kroppen.. av siger jeg dig..
    Havde også en A-gas.. Og og og.. 2 epiduraler i ryggen af gangen for smerterne (det hjalp ikke) og jeg ved ikke hvor mange dræn i maven.. ønsker ikke sådan en omgang for min værste fjende..


    Sussi - JEG var ved at give op.. og da det skete røg mine infektionstal helt op under skyerne igen fordi jeg ikke selv kæmpede.. Da jeg så småt begyndte at kæmpe igen faldt tallene lige så stille.. Lige som om min krop arbejde med medicinen og ikke imod den..

    Det er så vigtigt at dit familie medlem vil kæmpe for det her.. Jeg ved hvor farligt det er.. Men hvis han kæmpe for si liv og mere eller mindre har givet op, så går det kun en vej.. Desværre.. smiley Men jeg overlevede altså 5 næsten 6 mdr på sondemad og det jeg fik i min pit-line.. Fik først min appetit tilbage da jeg så småt begyndte at blive rask.. Drak heller ingen ting så det fik jeg i venflon (nål i håndryggen) fik 6 liter om dagen fordi jeg også havde 40 i feber konstant.. Og da min blære så ikke rigtig ville mere blev der lagt kateter for at jeg ikke ogå skulle få blærebetændelse.. Og for at nyrene kom igang med at arbejde fik jeg også vandrivende.. Tog 20(!!!!!!!) kg på imens jeg var indlagt bare i væske, smuds og betændelse.. Alt sammen i maven..


  • #22   14. jun 2012 Hov.. Hvis du har spørgsmål så skriv endelig også privat.. Jeg bliver nød til at hente sønnemanden så vi kan komme ud til min mor... smiley

  • #23   14. jun 2012 tror det i halsen den er

  • #24   14. jun 2012 line. mange tak for dine uddybende indlæg smiley vil meget gerne skrive med dig privat smiley

  • #25   14. jun 2012 Sussi - du skriver bare.. Så skal jeg nok svare på dine spørgsmål så godt jeg kan.. Har trods alt været igennem det selv.. smiley Så du skriver bare.. smiley

Kommentér på:
kronisk betændelse bugspytkirtlen ( menneske) sygehuse?

Annonce