1.037 visninger
|
Oprettet:
Pulled pork {{forumTopicSubject}}
Hej. Nogen der har en god opskrift på pulled pork i ovn??? :0)
aug 2007
Følger: 13 Følgere: 12 Hunde: 3 Emner: 103 Svar: 3.959
dec 2008
Følger: 20 Følgere: 55 Hunde: 2 Annoncer: 10 Emner: 224 Svar: 10.227
dec 2004
Følgere: 30 Hunde: 1 Emner: 123 Svar: 1.292
dec 2008
Følger: 20 Følgere: 55 Hunde: 2 Annoncer: 10 Emner: 224 Svar: 10.227
dec 2004
Følgere: 30 Hunde: 1 Emner: 123 Svar: 1.292
aug 2008
Følger: 37 Følgere: 36 Hunde: 3 Emner: 66 Svar: 10.279
http://www.newyorkerbyheart.com/2010/09/pulled-pork.html
Lavede det også i lørdags og mixede de to opskrifter lidt. Marinerede i lidt over 24 timer og stegte i 12 timer ved 85 grader varmluft. Lavede coleslaw som i nederste opskrift. Det smagte dælme godt
Og disse burgerboller:
(link fjernet)
Og lavede desuden hjemmelavede kartoffelbåde og hjemmelavet aioli til. Det vakte stor jubel det hele, og det er bestemt ikke sidste gang, jeg laver det
apr 2011
Følger: 11 Følgere: 10 Hunde: 1 Emner: 77 Svar: 419
aug 2008
Følger: 37 Følgere: 36 Hunde: 3 Emner: 66 Svar: 10.279
Allergisk: Det skal du altså prøve, jeg har hørt så meget om det, men tænkte "ja, ja, så er det vel heller ikke bedre" - men det er det
aug 2008
Følger: 37 Følgere: 36 Hunde: 3 Emner: 66 Svar: 10.279
okt 2004
Følger: 52 Følgere: 60 Hunde: 2 Emner: 121 Svar: 12.331
Jeg synes ikke den blev bedre af t få 24 timer, så næste gang får den 14 timer igen. Næste gang bliver på lørdag
okt 2004
Følger: 52 Følgere: 60 Hunde: 2 Emner: 121 Svar: 12.331
dec 2004
Følgere: 30 Hunde: 1 Emner: 123 Svar: 1.292
Så med rub pakket godt ind i film i ca. 2 dage.
Til sidst i ovnen ved 85 grader varmluft til en kerne temp på 94, hvilket tog 12 timer. De stod i bradepande med dr.pepper sodavand til ca. 2 cm op på stegene (efterfyldte med vand). + et fad med vand i bunden af ovene.
Lod dem hvile under sølvfolie i ca. 30 min og trak det så
Her er lige opskriften på de boller jeg lavede http://klappeklappekage.wordpress.com/2011/10/30/hyggemad-1-hjemmelavet-burger/
Pulled pork