1.239 visninger
|
Oprettet:
FølgFølg ikke
10 Svar
pulled pork? pulled pork?
Har besluttet mig for at kaste mig ud i at lave pulled pork i weekenden.
men jeg har et par problemer.
1. Min ovn er lettere defekt og virker kun på varmluft, ville det ødelægge kødet totalt?
2. Har svært ved at finde en nakke filet, ville helst have fundet en med svær, så kunne jeg nemlig også lave nogle hjemmelavede flæskesvær
nogle der har nogle vise ord?
0 synes godt om
feb 2011
Følger: 34 Følgere: 95 Hunde: 4 Emner: 958 Svar: 18.016
jan 2008
Følger: 9 Følgere: 7 Hunde: 3 Emner: 38 Svar: 509
maj 2008
Følger: 10 Følgere: 8 Hunde: 2 Emner: 123 Svar: 1.135
jeg er også bange for at at den bliver tør
maj 2008
Følger: 10 Følgere: 8 Hunde: 2 Emner: 123 Svar: 1.135
men synes 75 grader virker af lidt? Den opskrift jeg læste var det 100 grader i 10-12 timer. men er det fordi det var ved varmluft?
jan 2005
Følger: 161 Følgere: 154 Hunde: 3 Emner: 300 Svar: 30.793
jan 2008
Følger: 9 Følgere: 7 Hunde: 3 Emner: 38 Svar: 509
maj 2008
Følger: 10 Følgere: 8 Hunde: 2 Emner: 123 Svar: 1.135
maj 2008
Følger: 10 Følgere: 8 Hunde: 2 Emner: 123 Svar: 1.135
dec 2012
Følgere: 21 Emner: 49 Svar: 3.665
aug 2011
Følger: 17 Følgere: 26 Hunde: 1 Emner: 50 Svar: 4.477
pulled pork?