{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.121 visninger | Oprettet:

Anne Jackson
Anne Jackson
Tilmeldt:
15. aug 2013
Følger: 1 Emner: 10 Svar: 51

Hund bider i væggen?!?!?!??! {{forumTopicSubject}}

(Vidste ikke hvilket emne det skulle under :-D).

Jeg har en lab. på 6mdr.

Han har som sådan ikke rigtig bidt noget i stykker, FØR nu..
Han er begyndt at bide helt vildt i væggen, når han er alene hjemme.
Det er ikker hver dag han gør det. Men her i weekenden har det været slemt. Han har kunnet være alene 2-3timer uden der er sket noget. hvor andre gange kun 10min, hvor han er gået amok på væggen. Vi skifter hans legetøj, så det bliver mere spændende for ham. det virker åbenbart ikke.
Han har været alene hjemme mange gange, hvor der ikke har været noget. Vi går ture, leger, går til socialisering med ham. HVORFOR gør han det??? Andre der har prøvet det? Hvad gjorde i?:) (Skal lige siges, der er intet når vi er hjemme - kun når han er alene).

Snakkede med en, og hun sagde det kunne være fordi han var understimuleret? og det giver jo ingen mening, da han sjældent er alene hjemme, ikke at vi er over ham 24/7, for han skal jo også have tid, hvor han bare for lov at slappe af?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hund bider i væggen?!?!?!??!
  • #1   6. okt 2013 Hvad laver i med hvalpen? Hvor mange ture, hvor lange, træning? Leg? Hvordan ser en normal dag ud?

  • #3   6. okt 2013 Bodil: Jamen det er meget forskelligt. Han går til socialisering 2-3 gange om ugen, hvalpetræning 1 gang, og ellers træner vi øvelser hverdag herhjemme, Turene er forskellige hvor lange de er.

  • #5   6. okt 2013 Prøv at lave en plan over hvad i gør;) det er meget sandsynligt at det handler om understimuleret, en lab. Er jo en jagthund, dvs den skal lave noget dagligt for ikke at kede sig, det kunne være træning af sjove øvelser i fx sammenlagt en time dagligt, spor, svømning, rolige snuseture af fx 1/2 times varighed 2-3 gange dagligt eller andre ting, men en lille tur et par gange dagligt og måske 5 min sit og dæk er afgjort ikke nok til at stimulere en 6 mdr gammel jagthund;) hvor længe er hvalpen alene dagligt? Hvor sover den?

  • #6   6. okt 2013 Tak, Stine. er i gang med at læse den :).

    Bodil: Gåturene vare imellem 20-45min ca. (ihvertfald ikke mindre). Jeg træner ikke kun sit og dæk. (er feks. igang med at lære ham lukke døren -hæhæ) vi har også aktiverings legetøj som vi giver ham. morgen og aftensmaden kaster vi ud på græsplænen, så han kan snuse.
    Jeg møder tit ført kl.12, så inden der har jeg gået en lang tur med ham og trænet. de dage hvor jeg møder kl.8. er min mor herhjemme og der går hun med ham osv. Han er kun alene når hun skal handle - og det tager jo ikke ufattelig lang tid. ham er max alene 1,5-2timer om dagen.
    Han sover i gangen og i bryggers. der er lukket til de andre rum. (hvilket der også er når han er alene hjemme..


  • #7   6. okt 2013 Dvs hunden er alene hele natten samt igen en til to timer om dagen, det kan give problemer, tag fx hunden med i soveværelset, fx i en kurv ved siden af sengen, eller luk ikke døren til hvor den sover men sæt kun et gitter op så hunden kan se eller fornemme jer og ikke føler sig alene;)

  • #8   6. okt 2013 nogengange står døren ind til mine forældres soveværelse åben. men kan det virkelig have noget at sige at han sover alene? Vi har altså ikke altid gjort det, vi sov med ham i de første gange mdr.

    De 1-2timer om dagen var sammenlagt. Bare så vi er enige :).


  • #9   6. okt 2013 Hvorfor er han lukket ud i bryggerset nu? Når han har sovet inde i soveværelset da han var mindre?

  • #10   6. okt 2013 Når hunden sover alene er den jo alene;) dvs den er i princippet alene de 8-9 timer og oven i er den så alene 1-2 timer mere;) det er meget alene tid for en lille hvalp;) så jo det kan sagtens have enda stor betydning

  • #13   6. okt 2013 Han er jo næsten alene halvdelen af et døgn.

  • #14   6. okt 2013 min lab også på 6 måneder bider i væggen, men andre søde mennesker herfra forslog at jeg skulle give han en kong med noget lækkert i når jeg gå fra han og det har lykkedes i en HELT uge smiley

    Jeg vil også sige at han skal ikke være alene om aften, han er jo en flokdyr .


  • #15   7. okt 2013 Okay helt alene er han ikke, har skrevet fotkert. Døren ind til mine forældres soveværelse er åbent, men han sover alligevel i den anden ende af huset...

Kommentér på:
Hund bider i væggen?!?!?!??!

Annonce