{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.213 visninger | Oprettet:

Louise M
Louise M
Tilmeldt:
29. dec 2015
Følger: 1 Emner: 1 Svar: 2

HJÆLP {{forumTopicSubject}}

Hej alle. Jeg står i en virkelig hjerte skærende situation. Og ved ikke hvad jeg skal gøre. Jeg fødte her den 24 december vores datte aya 3 uger før tid. Vi har en ældre hund Tim en Boston terrier og Dina en rottweiler på et år til den 16 januar. Tim har ikke sagt det store til vores barn. Men Dina har desværre reagerede ret jalousi som os forventes. Men vi sørger for hun både får lov at snuse til aya og være med når vi pusler og jeg ammer. Hun ligger fx ved døren når jeg ammer om natten. Men i morges sker der detjeg sidder i sofaen og ammer og Dina får lov at komme og snuse og give et slik eller 2 til den lille som hun har gjort før. Men så pludselig bliver hun lidt voldsom og skubber lidt for meget så jeg beder hende gå i et almindelig tone leje som hun plejer at adlyde og rører hende ikke da jeg har hænderne fulde. Så det er en udelukkende verbal kommando. Så bakker Dina et skridt tilbage og knurre af mig sådan helt nede fra maven. Jeg kigger op på hende og hun gø'er så af mig meget dybt og jeg igen beder hende gå og endnu engang knurre af mig. Men hun gør det står hun sådan oppustet og viger ikke sit blik fra mit og hendes øjne er helt store og bare stirre på mig. Har aldrig hende sådan og blev faktisk bange for hende. Men hun bakker så endelig. Og 5 min efter er hun den glade og kærlige hund som hun plejer at være og leger med vores anden hund. Hun har os søgt mig som hun plejer i løbet af dagen for at jeg skal nusse hende. Og vi har leget på vores gåtur som altid.

Men står lige nu med en meget usikker følelse indeni. For vores datter er første priotet. Men føltes mig faktisk ikke sikker ved at være alene med hunden nu og den lille. For hvad hvis hun en dag gør alvor af sin trussel og vores datter er i vejen eller hun bider en. Er skræmt over jeg kan tage det sødeste billed af hun sidder og kigger på jeg ammer og 2 min efter har en knurrende rottweiler lige op i ansigtet og vores datter liggende i skødet. Så vi står der nu om vi skal se tiden an og give hende tid eller af med hende. Og der syntes min kæreste hvis det er det sidste skal hun aflives for det er synd hvis hun skal videre og det måske sker ingen og hun så igen kommer videre. Eller hun måske bider. Men kan simpelthen ikke få mig selv til at aflive hunden. Men samme tid er jeg nu nevøs for at være alene med hende og nervøs for vores datter. Hvis man nu giver hende tid og giver hende en chance og det så går galt. Ville aldrig kunne tilgive mig selv. Håber nogen gider læse mit lange indlæg og komme med din vinkel. For har aldrig troede at vi ville komme i denne situation for Dina er en så kærlig hund.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  HJÆLP
  • #1   29. dec 2015 Tillykke med den lille ny,, men giv lige vovsen noget tid,, det jo vildt underligt at mor pludselig ikke har samme tid til hende og den er frustreret og kan ikke finde ud af at tingene har ændret sig,, du skal selvfølgelig ikke gå og føle dig usikker,, men hvad med at lave noget med hunden, når bebsen får en lur, så hun ikke føler at den lille ny, tager alt opmærksomheden

  • Louise M
    Louise M Tilmeldt:
    dec 2015

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 2
    #2   29. dec 2015 Mange tak. Jamen gør vi os for har heldigt nok en ret nem baby så går jo rundt og plejer at gøre de ting vi gør og snakker med hende og det hele. Men kan ikke lide den måde hun bare sådan vendte. Og hvad hvis det sker igen og det så går galt.

  • #3   29. dec 2015 Det er nok lidt meget for vuffen, jul, barn og nytår det er jo meget der sker på en gang smiley

    Har i mulighed for at få hunden passer i 2-3 uger?


  • #4   29. dec 2015 En rottweiler er ingen nem hund, og ingen hyggehund. Med den adfærd, bær du straks hidkalde en adfærdskyndige til at afkode hundens opførsel.
    Mit bud er at hun er hamrende usikker på situationen.
    Jeg ved ikke hvor stor erfaring du har med brugshunde af den kaliber, men racen er absolut ikke for sjov. Jeg kender til hele to tilfælde, hvor familiens barn er bidt i ansigtet under leg nær en rottweiler (leg hvor hunden overhovedet ikke blev rørt eller lign., men hvor den reagerede fra sidelinjen fuldstændigt uprovokeret). Begge hunde blev aflivet straks og begge børn har store ar i ansigtet. Når den race bider, så har den rigtigt godt fast.
    Så jeg vil virkelig ikke anbefale dig at tage chancer i den her situation. Hunden har vist dig, at den er utryg, og det skal du handle på.


  • #6   29. dec 2015 Nu har jeg aldrig haft problemer med rottweiler og baby/barn og racen er ikke værre end andre hunde.. Men alt er nyt, så det er kun naturligt at hun kan virke frustreret, hun skal lige se hvas den lille "klump" som tager mors tid, er for en,, den lugter mærkeligt, siger underlige lyde osv,, det er så nyt det hele, hunden bliver måske jaget væk eller tja hvad ved jeg, når hun nærmer sig den lille,, hvilket jo er forståeligt da nogle vovser kan virke lidt voldsomme.. Jeg tror det nok skal ordne sig, det er bare så nyt og spændende smiley

    profilbillede
  • Louise M
    Louise M Tilmeldt:
    dec 2015

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 2
    #8   29. dec 2015 Mange tak for jeres input det giver både min kæreste og jeg noget at tænke over. For det er bare en rigtig lorte situation og er så splittet indeni.

  • #9   29. dec 2015 Med billeder af børn der kravler rundt oven på hunde, så skal det gå galt en dag. Det løber koldt ned ad ryggen på mig...

  • #10   29. dec 2015 Også her.

    Selvom Robin er nok så fredelig, så må min datter ikke kravle oven på ham smiley


  • #11   29. dec 2015 Hvis I lærer jeres hund at kende, og lærer at læse dens signaler, så ka I godt løse problemet og have en tryg familie. Men det kræver at I får lidt assistance.

  • #12   29. dec 2015 Kan se du bor i sønderjylland.
    Så ville jeg prøve at kontakte http://www.lupohundecenter.dk
    Nicklas Vega. Super dygtig


  • #13   29. dec 2015 Jeg ville også få hjælp fra en adfærdsspecialist og eventuelt eliminere problemet indtil da - er det f.eks. muligt at lukke hunden væk, mens du ammer?

    Jeg ville ikke tage chancen, men jeg ville heller ikke aflive på stedet. Jeg synes godt man kan arbejde sig væk fra problemet (med professionel hjælp), og så i mellemtiden undgå problemstillinger, hvori det kunne gå galt smiley


  • #14   29. dec 2015 Jeg har selv trænet hos Nicklas og kan varmt anbefalde ham smiley

    Træningscenteret ligger tæt på motorvejsafkørslen og der kører bus stortset lige til døren


  • #15   29. dec 2015 Beltane, tror så Nicklas skal hjem til TS så de får enetime(r) smiley
    Men ja han er dygtig.


  • #17   29. dec 2015 Jeg ville give hunden tid. Det kan godt tænkes I skal have hjælp udefra.
    Jeg tror hun er hamrende usikker på baby og situationen.
    Umildbart tror jeg at jeg ville være cool og lade være med at vise hunden at jeg bliver usikker og småbange for hunden. Jeg ved det er svært og jeg kender heller ikke nok til Rottweileren til at vide om det er rette tilgang.


  • #18   30. dec 2015 Det lyder som om at I bør få proffesionel hjælp. En rottweiler er ikke en hund man skal spøge med. At du så nu er blevet usikker overfor hunden, hvilket jo er fuldt forståeligt, vil kun forværre situationen, og gøre den endnu mere usikker = større risiko for at det ender galt.

    Håber at I får den rette hjælp, så I alle kan slappe af, og nyde jeres nye familiemedlem.

    PS. Tillykke med datteren smiley


  • #20   30. dec 2015 Skal så lige siges at sønnike ikke fik lov til det konstant og de var aldrig under opsyn, men hun kunne ikke lade ham være, hun skulle deltage i alt også at smide sig foran ham, når han prøvede at gå, men hun var også ung og lidt voldsom i starten, men som jeg begyndte ikke at så nervøs, så slappede hun også mere af, men det forståeligt at man som nybagt mor skærmer sin lille guldklump af for så stor en hund og selvom min lille guldklump er 19år nu, så mener jeg at kunne huske at det tog en rum tid, før hun fik gearet ned omkring ham, men ved jeg gik mega lange ture med hund og barnevogn, så hun fik brændt noget energi af,, skulle ha haft km tæller på den barnevogn smiley

  • #22   30. dec 2015 Er der den mindste chance for at hendes reaktion kan være ressourceforsvar der er vendt mod dig og at det er barnet, der forsvares?

    Jeg håber du finder en god prof, der har specielt forstand på racen. Der er mange behandlere derude, der ikke burde beskæftige sig med brugshunde og de gør ondt værre.
    Sikr dig det gennem konkret omtale, ikke kun behandlerens egne ord.


  • #23   30. dec 2015 Min første tanke var som CHs, kan det være ressourceforsvar?
    - det er så svært at give konkrete råd, når man ikke selv har set situationen. Men én ting er sikkert, i skal have hjælp til at læse hunden, så en adfærds dims vil ikke være en dårlig idé.. Og her jeg faktisk også enig med CH. Se jer godt for.

    Og ellers så stort tillykke med lille bebs smiley


  • #24   30. dec 2015 Jaaa jeg kan kun sige ,det var derfor jeg kom af med min GD, da den også var såden, og det turde jeg ikke med et spædbarn
    Den kom så til et sted på en minkfarm, hvor de havde en GD i forvejen
    Det viste sig så senere, at den blev aflivet, da den havde en hjerneskade smiley


  • #25   30. dec 2015 Min første tanke efter indlægget var også at det var baby hunden "forsvarer"

Kommentér på:
HJÆLP

Annonce